EHS’85 simpel langs hekkensluiter SC Balkbrug

BALKBRUG - In de zondag 4e klasse D moest het op de derde plaats staande EHS 85 op bezoek bij SC Balkbrug en na een 0-5 ruststand werd het uiteindelijk 0-6 voor de Schanskers. De thuisclub moest vanaf het begin toezien hoe EHS 85 met goed voetbal veel kansen in de 1e helft ook in klinkende munt wist om te zetten.

Daniek Camies opende in de 20e minuut de score en in de 27e minuut wist Andrej Aliloic de stand naar 0-2 te tillen. Met deze voorsprong zette EHS’85 de eenzijdige wedstrijd direct al een beetje in het slot. De mannen van trainer Henk van Klinken gingen echter door met druk zetten op de tegenstander en zelf achter in alles goed gesloten houden en niets weg geven.

EHS’85 kwam op 0-3 Richard Fuhler in de 37e minuut en daarmee was de doelpuntenhonger bij EHS’85 nog niet gestild. Vijf minuten voor de thee scoorde Andrej Alilovic met zijn tweede treffer van de dag de 0-4 binnen. Joey-Luc Hemme wilde ook niet achterblijven en zorgde op slag van rust voor een 0-5 tussenstand.

Na de thee bleef de overmacht van de bezoekers uit Emmerschans groot, maar moest geduld hebben tot de 79e minuut toen Richard Fuhler ook zijn tweede van de dag mocht maken en de 0-6 kon scoren. Dat werd uiteindelijk ook de eindstand tegen een thuisclub die niet echt gevaarlijk kon worden. Komende zondag is EHS’85 vrij en moet zondag 5 december uit naar DSC’65. De wedstrijd in Dalerveen begint om 14.00 uur.