FC Emmen presentert nieuwe co-sponsor

EMMEN - Kon Emmen de afgelopen weken al goed sponsornieuws melden, deze week begint goed en wederom kan de club melden dat er een nieuwe co-hoofdsponsor is; Schuurman Schoenen: dat past me wel!

In de jaren ’50 is Schuurman Schoenen begonnen met een winkel aan de Julianastraat in Borculo en nu, nadat de uitbreiding in 1994 pas echt goed op gang kwam, heeft Schuurman Schoenen inmiddels meer dan 40 winkels in o.a. Assen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Klazienaveen.

De kracht van Schuurman Schoenen is de uitgebreide collectie met A-merk schoenen en daarnaast heeft Schuurman haar eigen collecties betaalbare kwaliteitsschoenen. Daarmee heeft Schuurman Schoenen schoenen voor het hele gezin. Er is een uitgebreide dames-, heren- en kindercollectie, dus ieder gezinslid kan slagen. Voor meer informatie over vestigingen en de collectie; www.schuurmanschoenen.nl

Uiteraard zijn wij blij met onze nieuwe co-hoofdsponsor en wellicht kunnen we binnenkort weer meer goed sponsornieuws melden. Dat past ons wel!

 

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda