ATTRACTIES

Samenwerking WILDLANDS met IVN Natuureducatie

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en IVN Natuureducatie hebben vanmorgen een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende vier jaar. Hiermee wordt IVN dé educatiepartner van WILDLANDS. Het doel is om gezamenlijk jaarlijks 30.000 scholieren naar het park te trekken.
Reageer!

Bezoekers WILDLANDS in winterperiode achter de schermen

EMMEN - WILDLANDS Emmen hanteert vanaf 11 november tot met 1 maart 2020 een winterprogrammering: WILDLANDS Backstage. In die periode wordt het kijkje in de keuken van het park toegevoegd aan het dagelijkse programma. Veel dieren in het park overwinteren in hun binnenverblijf. Daarom zijn de savanne- en nijlpaardenstallen geopend voor bezoekers.
Reageer!

Yes! De zomervakantie is ook bij WILDLANDS begonnen!

EMMEN - Wist je dat je WILDLANDS in de avonduren kunt bezoeken tijdens SummerNights? Wij zijn namelijk tot en met 25 augustus geopend van 10:00 tot 20:00 uur! De SummerNights beginnen om 16:00 uur. Tijdens deze eerste editie van SummerNights zijn er allerlei extra activiteiten. Deze activiteiten vinden voornamelijk plaats in de wereld van de hete droogte: Serenga.
Reageer!

Meridianenpad in WILDLANDS geopend

EMMEN - Het Meridianenpad en het nieuwe pinguïnverblijf in WILDLANDS Emmen zijn donderdagavond officieel geopend. De naam Meridianenpad is door abonnementhouder Nita Willemse bedacht. Samen met haar opende WILDLANDS-directeur Erik van Engelen het nieuwe gebied, waarna abonnementhouders van het park aan konden sluiten om als eerste bezoekers van Serenga via de nieuwe route, door een tunnel, naar Nortica te lopen. Hiermee is de eerste fase van de upgrade van Nortica officieel afgerond.
Reageer!

Moederdag in WILDLANDS!

EMMEN - Kom zondag 12 mei gezellig samen Moederdag vieren in WILDLANDS! Maak je dag compleet door je bezoek te beginnen met een speciaal Moederdag ontbijtbuffet in Mommaâ??s Restaurant. Abonnementhouders krijgen nog iets extraâ??s: zij worden deze ochtend met hun gezin gefotografeerd! Deze foto's liggen op een later tijdstip klaar bij de Informatiebalie.
Reageer!

Zomerseizoen sportlandgoed Zwartemeer weer van van start

ZWARTEMEER - Het seizoen 2019 is ook op sportlandgoed Zwartemeer weer begonnen! Al onze faciliteiten zijn inmiddels open, het weer wordt langzaam aan beter en ons team zit er ook weer helemaal klaar voor. Ook in 2019 kunt u bij ons terecht voor de allerleukste uitjes en arrangementen. Bezoek onze website om alle uitjes te bekijken
Reageer!

Twee awards voor WILDLANDS: het leukste avontuur en kindvriendelijkste zoo

WILDLANDS heeft vandaag twee Diamond ThemePark Awards gewonnen. In diverse categorieën waren Belgische en Nederlandse dierenparken in de race voor eretitels. WILDLANDS won er twee van: die voor Het Leukste Avontuur en die voor Meest Kindvriendelijke Zoo. In 2018 wist WILDLANDS al de prijs voor Mooiste Dierenverblijf in de wacht te slepen.
Reageer!

Leeuwenwelpjes in WILDLANDS

EMMEN - Geboortenieuws uit WILDLANDS Emmen: In de kraamkamer van het leeuwenverblijf zijn welpjes geboren! Net als in het wild heeft moeder leeuw zich afgezonderd van de troep en houdt voorlopig de andere leeuwen op een afstand. De trotse dierverzorgers hebben vanmorgen twee kleintjes geteld. Zij zien er gezond uit.
Reageer!

WILDLANDS installeert Kinderraad van Advies

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft vanmiddag de Kinderraad van Advies 2019 geïnstalleerd. Deze Raad bestaat uit tien kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud. Zij zullen vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park brainstormen. Tijdens sollicitaties op 24 december 2018 hebben zij aan een selectiecommissie laten zien welke originele ideeën zij voor de dierverblijven van het park hebben.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda