WILDLANDS organiseert feestloterij

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen viert in 2021 het vijfjarig bestaan en ter ere van dit jubileum organiseert het park een feestloterij. Deelnemers aan de loterij maken niet alleen kans op bijzondere prijzen, ze steunen tegelijkertijd ook de dieren in het park. De grote trekking is op 18 juni as. om 18.00 uur en dan worden de winnende lotnummers bekendgemaakt.


In totaal worden er ruim honderd prijzen uitgereikt, variërend van pluche knuffels, een exclusieve rit in de Serenga Safari op het park, een kijkje achter de schermen van WILDLANDS met een dierverzorger tot een diner in de overdekte jungle Rimbula. Daarnaast worden er ook door externe partners diverse prijzen aangeboden. Met het kopen van een lot van de WILDLANDS feestloterij worden de dieren gesteund.

De opbrengst van de loterij draagt bijvoorbeeld bij aan onderhoud en de bouw van dierverblijven, voedselverrijking en educatie in het dierenpark. Bovendien gaat 40% van het bedrag naar duurzame projecten gericht op bescherming van bedreigde diersoorten via het WILDLANDS Natuur en Educatie Fonds (WNEF). De goede doelen die het WNEF steunt zijn: Save the Rhino, Polar Bears International en Proyecto Washu.

Loten voor de WILDLANDS feestloterij zijn vanaf vandaag te koop via www.wildlandsfeestloterij.nl en kosten €2,50 per lot.*.
*Speel bewust, 18+. Lees eerst de voorwaarden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda