Accordeon en Trekzak Festival in het Veenpark!

BARGER COMPASCUUM - Het Veenpark is trots te kunnen melden dat op zaterdag 25 juni a.s. voor de vierde keer het vernieuwde Accordeon en Trekzak Festival in het park plaatsvindt. Vanaf 16.00 tot 21.30 uur wordt het sfeervolle Aole Compas gevuld met de gezellige accordeonmuziek. Het festival is vrij toegankelijk via een aparte ingang bij de molen aan de Postweg in Barger-Compascuum. Ook de reguliere bezoekers van het Veenpark die al eerder die dag zijn gekomen, kunnen uiteraard deze unieke muzikale avond meebeleven.


Vijf jaar geleden is het festival nieuw leven ingeblazen en het was meteen weer een groot succes. Helaas heeft de corona periode ervoor gezorgd dat het afgelopen jaren niet georganiseerd kon worden. Gelukkig heeft het festival inmiddels weer een vaste plaats op de jaarlijkse activiteitenkalender van het Veenpark. De datum is op verzoek van de muzikanten, die zich ook dit jaar weer onder de eeuwenoude eiken van ‘t Aole Compas verzamelen, vastgesteld op eind juni in verband met de gunstige weersomstandigheden.

De vrijwilligersvereniging van het Veenpark heeft ook dit jaar de organisatie weer in handen. Bij de organisatie van het festival zijn uiteraard de accordeonisten van het Veenpark betrokken. Natuurlijk geen festival zonder deelnemers. Mochten er muzikanten zijn die zich al willen aanmelden dan kan dat natuurlijk. De coördinator is Minie Snippe (wanderminie@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda