ATTRACTIES

Moederdag in WILDLANDS!

EMMEN - Kom zondag 12 mei gezellig samen Moederdag vieren in WILDLANDS! Maak je dag compleet door je bezoek te beginnen met een speciaal Moederdag ontbijtbuffet in Mommaâ??s Restaurant. Abonnementhouders krijgen nog iets extraâ??s: zij worden deze ochtend met hun gezin gefotografeerd! Deze foto's liggen op een later tijdstip klaar bij de Informatiebalie.
Reageer!

Zomerseizoen sportlandgoed Zwartemeer weer van van start

ZWARTEMEER - Het seizoen 2019 is ook op sportlandgoed Zwartemeer weer begonnen! Al onze faciliteiten zijn inmiddels open, het weer wordt langzaam aan beter en ons team zit er ook weer helemaal klaar voor. Ook in 2019 kunt u bij ons terecht voor de allerleukste uitjes en arrangementen. Bezoek onze website om alle uitjes te bekijken
Reageer!

Twee awards voor WILDLANDS: het leukste avontuur en kindvriendelijkste zoo

WILDLANDS heeft vandaag twee Diamond ThemePark Awards gewonnen. In diverse categorieën waren Belgische en Nederlandse dierenparken in de race voor eretitels. WILDLANDS won er twee van: die voor Het Leukste Avontuur en die voor Meest Kindvriendelijke Zoo. In 2018 wist WILDLANDS al de prijs voor Mooiste Dierenverblijf in de wacht te slepen.
Reageer!

Leeuwenwelpjes in WILDLANDS

EMMEN - Geboortenieuws uit WILDLANDS Emmen: In de kraamkamer van het leeuwenverblijf zijn welpjes geboren! Net als in het wild heeft moeder leeuw zich afgezonderd van de troep en houdt voorlopig de andere leeuwen op een afstand. De trotse dierverzorgers hebben vanmorgen twee kleintjes geteld. Zij zien er gezond uit.
Reageer!

WILDLANDS installeert Kinderraad van Advies

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft vanmiddag de Kinderraad van Advies 2019 geïnstalleerd. Deze Raad bestaat uit tien kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud. Zij zullen vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park brainstormen. Tijdens sollicitaties op 24 december 2018 hebben zij aan een selectiecommissie laten zien welke originele ideeën zij voor de dierverblijven van het park hebben.
Reageer!

ATLAS Theater laat wensen uitkomen

EMMEN - Het ATLAS Theater viert de feestdagen samen met haar bezoekers. Gedurende de kerstvakantie staan er meerdere voorstelling geprogrammeerd en kunnen bezoekers tevens van een voorstelling genieten op tweede kerstdag met een uitgebreide kerstlunch.
Reageer!

Burgemeester opent zaterdag Emmen on Ice

EMMEN - Hierbij nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van Emmen on Ice 2018-2019 aanstaande zaterdag 8 december om 10.00 uur. De openingshandeling wordt verricht door Burgemeester Eric van Oosterhout met assistentie van Neila en Babu van de Wildlands Avonturen Show. Plaats van handeling is het Raadhuisplein in Emmen.
Reageer!

Cheque voor Griendtsveenpark van COOP Erica

ERICA - Het Griendtsveenpark heeft vanmorgen een cheque in ontvangst mogen nemen van Coop Schepers Erica tbv 979,70. Het park is enorm blij met deze statiegeld bonnen actie. De AED set kan nu in gebruik gesteld worden
Reageer!

Eigen huisstijl voor het Rensenpark

EMMEN - Met de onthulling van het logo hebben wethouders Jisse Otter en Robert Kleine dinsdag 4 december de huisstijl voor het Rensenpark gepresenteerd. De huisstijl met het kleurrijke logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het park terug. Begin 2019 wordt ook de website van het Rensenpark in de nieuwe huisstijl gelanceerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda