Prinsopkomst en nominatie C.V. De Zeskante Steen

BARGER OOSTERVELD - Op vrijdag 11 november (de 11e van de 11e) maakt C.V. De Zeskante Steen haar nieuwe Prins bekend. In residentie Crazy Times/Boogie Bar zal vanaf 20.30 uur het festijn plaatsvinden. Leden, karrenbouwers en iedereen die zin heeft in een gezellig feestje, zijn van harte uitgenodigd. Eén ding staat zeker, met DJ Roy zal de aftrap van het carnavalsseizoen weer groots gevierd worden.


Tevens is er door de uitbater van Crazy Times/Boogie Bar een speciale prijs in het leven geroepen voor karrenbouwersgroepen. Hier zal hij via zijn facebookpagina later meer bekend over maken.

Nominatie
Carnavalsvereniging De Zeskante Steen is wederom door de Rabobank Emmen-Coevorden genomineerd in de categorie Cultuur. De Rabobank heeft verschillende stichtingen en verenigingen in diverse categorieën genomineerd. De Rabobank is van mening dat de carnavalsvereniging, buiten het maken van een mooi feestje, ook garant staat voor een stukje cultuur. Daarom stellen zij ook in deze categorie enkele geldprijzen beschikbaar voor de verenigingen die de meeste stemmen binnenhalen. Het geld is ter stimulering van de activiteiten van de vereniging. Onder andere de nieuw op te zetten seniorenmiddag en de jaarlijkse activiteiten zoals een avondvullend programma in De Horst en De Trans, het ziekenbezoek en de kindermiddag kunnen een financiële injectie goed gebruiken.

De carnavalsvereniging is blij met de nominatie. "Enkel de nominatie geeft al aan dat we serieus genomen worden. De Rabobank, die ik zie als een serieuze bank en haar geld enkel uitgeeft aan goede initiatieven, is een bank die ons wil steunen en ons wil stimuleren. Naast het bouwen van een mooi feest, mag het duidelijk zijn dat we ook cultureel bezig zijn. Denk eens aan al die praalwagenbouwers die de ongeveer 40.000 bezoekers bij ons vermaken met hun mooie creaties. Maar denk ook eens aan het sociale carnaval. Zo bezorgen we jaarlijks de geestelijk gehandicapten in de Trans een onvergetelijke avond, evenals de bewoners in zorgcentrum De Horst. De organisatie van zo'n grote optocht en de sociale activiteiten kosten nu eenmaal geld, dus een stem zou ons helpen in de dekking van de kosten. Zo'n groot evenement verdient een stem!"

Stemmen kan op de website van de Rabobank Emmen Coevorden of via deze rechtstreekse link:
https://www.rabobank.nl/lokale-bank/emmen-coevorden/welke-vereniging-of-stichting-verdient-een-financieel-steuntje-in-de-rug/
Vanuit Barger-Oosterveld zijn ook het SVBO AB-Toernooi en De Barnstee in andere categorieën genomineerd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda