Prins Jacob de 1e regeert het komende jaar over Flintenstad

FLINTENSTAD (Barger Oosterveld) - Het de 11e van de 11e en dat betekent weer de start van de carnavalsperiode 2016-2017. In Crazy Time, de voormalige Boogie Bar, werd Jacob Sturre uitgeroepen tot Prins Jacob de 1e van de carnavalsvereniging De Zeskante Steen.


Prins Jacob de 1e, die het podium op kwam rijden op een tractor, maakt op zijn beurt bekend dat ook hij Anne Moorlag als zijn prinses had gekozen en als Prinses Anne hem het komende carnaval zal ondersteunen. De bekendmaking van de nieuwe prins werd bijgewoond door enkele zustervereniging zoals o.a De Kainbongels uit Emmer Compascuum. Jeffrey Hake, de uitbater van Crazy Time overhandigde Prins Jacob de 1e de sleutel van het pand als teken dat Crazy Time het komende carnavalsjaar de residentie is van de nieuwe Prins carnaval en zijn Prinses.

Voorafgaande aan de bekendmaking van het nieuwe Prinxsenpaar werd zoals gebruikelijk weer op ludieke wijze afscheid genomen van het oude prinsenpaar. Deze werden Prins Jeroen en Prinses Chantal onderworpen aan een wel heel bijzondere schoonheidsbehandeling waar zelf vla en eieren een belangrijk onderdeel werden.

Uiteindelijk werd ook die beproeving met verve doorstaan zodat zij om precies 11 minuten over 11 het nieuwe prinsenpaar konden begroeten. Muzikaal werd deze avond weer op vakkundige wijze ondersteund door top DJ ROY.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda