Concert Hallo Venray in cultureel Café De Amer

AMEN - Hallo Venray komt op zaterdag 18 november om 20:00 uur een concert geven in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Het is al even geleden dat deze band op het Amerpodium stond. Met plezier komen Henk Koorn (zang, gitaar), Henk Jonkers (drum) en Geert de Groot (bas, sinds juni 2023) weer optreden.

Sinds de oprichting van de band in 1987 zijn er meerdere albums en singles uitgebracht. Het is werkelijk een raadsel waarom Hallo Venray niet meer bekendheid geniet. Het meest recente album kwam uit in 2022. ‘Coffee and Cake’ is bijzonder goed ontvangen.

Verschillende muziekstijlen passeren de revue: stevige rock maar ook lieve, kwetsbare liedjes. Prachtige teksten met in elk nummer een knipoog naar het leven, een andere band of een muziekstijl. Tevens ontbreekt een gezonde dosis zelfspot niet.

De intimiteit van de deel zal tijdens dit concert ongetwijfeld de welbekende interactie tussen band en publiek met zich meebrengen.

Een concert in Cultureel Café De Amer is bij te wonen door te reserveren via www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda