CONCERTEN

Björn Again performing ABBA hits op Hello

EMMEN - Wil je meedeinen op Thank You For The Music, meezingen met Dancing Queen en meebrullen met Supertrouper en Take A Chance On Me? Smeer flink wat blauwe oogschaduw op je ogen en hou je telefoon in de aanslag, want Agnetha, Bjorn, Benny en Frida zijn terug! ABBA zal nooit meer in levenden lijve optreden, dus sla je slag met Bjorn Again. Het viertal uit het Australische Melbourne, dat intussen 30 jaar als groep bestaat, komt het meest in de buurt van de Eurovisie Songfestival winnaars uit 1974 ABBA. Bjorn Again is net echt en ABBA-solutely brilliant!
Reageer!

Lenny Kravitz 8 juni op hello festival in Emmen

EMMEN - Lenny Kravitz komt in 2019 met zijn Raise Vibration Tour terug naar Nederland. Zaterdag 8 juni 2019 staat de New Yorkse rockster op het hello festival (voorheen Retropop) in Emmen. Als songschrijver, acteur en multi-instrumentalist is Kravitz één van de belangrijkste artistieke figuren van de laatste drie decennia.
Reageer!

Inloopconcerten in Grote Kerk in Emmen

EMMEN - Traditiegetrouw organiseert de Stichting Grote Kerk Cultureel in de zomer een serie orgelconcerten. Ook dit jaar vormt daarop geen uitzondering. Het is een serie van acht inlooporgelconcerten.
Reageer!

Elske deWall en Sister Sister treden op tijdens Tuinconcert

EMMER COMPASCUUM - Op 24 juni organiseert L’aurarts een Tuinconcert in Emmer-Compascuum. Het doel van het Tuinconcert is om naast landelijke artiesten ook de lokale artiest uit de regio een podium te geven. Tijdens het Tuinconcert op 24 juni maken Elske deWall en Sister Sister hun opwachting. Veel van deze optredens zijn akoestisch waardoor de beleving van het kleinschalige concert nog intenser wordt.
Reageer!

Retropop ticketverkoop gaat hard!

EMMEN - Met nog 4 weken te gaan gaat het hard met de ticketverkoop voor Retropop op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni bij de Grote Rietplas in Emmen. Vorige week werden de laatste namen bekendgemaakt. Sindsdien is er een run op tickets. Zo is nog maar 19% van de Pass Partouts beschikbaar. De vrijdag staat op 32% en de zaterdag op 22%. De Festivalcamping spant de kroon. Daar is nog maar 15% van de tickets beschikbaar.
Reageer!

Hitmachine Bananarama naar festival Retropop

EMMEN - Dat doen ze in de originele bezetting. Bijzonder, want nog nooit eerder waren de dames in deze samenstelling in Nederland te zien. Een unieke kans voor de liefhebbers van eighties muziek, want het wordt het enige concert dit jaar in ons land!
Reageer!

Fischer-Z maakt vrijdag Retropop compleet

EMMEN - Fischer-Z maakt de vrijdagprogrammering van Retropop compleet. De band viert dit jaar haar veertig bestaan en is één van de grote Britse art-pop/new wave bands uit de jaren ’80. John Watts is de componist en zanger van de band die wereldwijd hits scoorde met o.a. 'The Worker', 'Marliese' en 'So Long'.
Reageer!

Bariton Ernst Daniel Smid gast voorjaarsconcert Valerius

EMMEN - In een bomvolle Groet Kerk in Emmen centrum hield de Christelijk Mannenkoor Valerius haar voorjaarsconcert. Het uit 56 leden bestaande koor onder leiding van dirigent Luuk Tuinder gaf een concert waarbij vooral volksliederen, spirituals en classics uit Amerika en Rusland, maar ook andere talen in het programma waren opgenomen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda