FILM / THEATER

Toneelvoorstellingen ’t Aol’ Volk – Emmen komend seizoen afgelast

EMMEN - Voor het komend toneelseizoen (van oktober 2020 t/m maart 2021) zijn alle voorstellingen in de theaters in Drenthe, Groningen en Overijssel afgelast. Op basis van de huidig bekende informatie, met de daarin opgenomen beperkingen en verplichtingen t.a.v. Covid-19, is het voor ons niet verantwoord om komend seizoen in de theaters toneelvoorstellingen te geven.
Reageer!

ATLAS Theater start met exclusieve voorstellingen

Emmens theater heet iedereen weer welkom EMMEN - Na een gedwongen sluiting van ruim twee maanden zal het ATLAS Theater op donderdag 11 juni haar deuren weer openen voor publiek. De afgelopen weken heeft het team van het ATLAS Theater hard gewerkt om een exclusief programma samen te stellen, in samenwerking met artiesten Rob en Emiel.
Reageer!

Kinepolis Group start in diverse landen bioscopen terug op

EMMEN - Sinds midden maart heeft Kinepolis, op advies van de lokale overheden, haar bioscopen gesloten in alle landen waar de Groep actief is. De gezondheid van onze filmliefhebbers en medewerkers is onze absolute prioriteit en wij vertrouwen op het deskundig advies van de bevoegde autoriteiten in elk land voor wat betreft de duur van de sluiting, alsook de modaliteiten van een heropening. In diverse Europese landen waar Kinepolis actief is, werd inmiddels groen licht gegeven voor een heropstart van de bioscopen in juni.
Reageer!

DANGEROUS LIAISONS IN HET ATLAS THEATER

EMMEN - De achttiende-eeuwse brievenroman van Pierre Choderlos de Laclos werd door de verfilming van Christopher Hampton in 1988 wereldberoemd. Deze toneelbewerking is eigentijds, rauw en geestig
Reageer!

Voorstelling Simon en Zo Komt naar Emmen

EMMEN - Op 14 December komt Kindertheater Simon en Zo met hun kerstvoorstelling in Emmen! De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar. Hoor de Engel Zingt is een echt familievoorstelling. Maar denk maar niet dat je er rustig bij kunt blijven zitten. Deze middag wordt georganiseerd door het Leger des Heils en Baptistengemeente de Bron. Plaats van handeling is Baptistengemeente de Bron aan de Hesselterbrink 2 in Emmen op 14 December aanstaande.
Reageer!

Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend

EMMEN â?? De vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend vindt plaats op 24, 25 en 26 januari. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en staat de programmering online.
Reageer!

Kinepolis is ‘Onderneming van het Jaar 2019’

BRUSSEL - Kinepolis Group mocht gisteren uit handen van Zijne Majesteit de Koning van België de award â??Onderneming van het Jaar 2019â?? voor Vlaanderen ontvangen. De 25ste editie van het prestigieuze evenement, georganiseerd door EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, ging door in Auditorium 2000 op de Heizel in Brussel en kreeg vanwege deze jubileumeditie een extra feestelijke toets. EY startte in 1995 met de â??Onderneming van het Jaar®â??-award met de ambitie om de mooie prestaties van Belgische bedrijven in de kijker te zetten.
Reageer!

ATLAS Theater brengt cabaret tijdens MM Culinair

EMMEN â?? Tijdens MM Culinair kunnen bezoekers niet alleen op culinair gebied zich laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met MM Culinair kunnen bezoekers naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten. Bij TRYO, oftewel trio cabaretiers try-outen, komen drie cabaretiers ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Try-outen krijgt op MM Culinair ineens een dubbele betekenis. Afwisselende line-up met een mooie mix van cabarettalent en gevestigde namen
Reageer!

Regenboogweek in Filmhuis Emmen

EMMEN - Vrijdag, 11 oktober, in de Regenboogweek organiseert Filmhuis Emmen in samenwerking met Stichting LHBT Emmen een bijzondere filmavond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda