GOEDE DOELEN

Benefietconcert moet Manuela naar Hamburg helpen

EMMEN - Vanuit het kernteam die is opgericht om Manuela te helpen naar Hamburg te gaan voor een behandeling tegen kanker, willen we graag jullie op de hoogte brengen van een tweetal prachtige opkomende evenementen in Emmen. Misschien leuk om te promoten! Want prof dr (neuro psycholoog) Erik Scherder komt gewoon naar Emmen voor een benefiet!
Reageer!

Bijeenkomst teamcaptains SamenLoop voor Hoop

EMMEN – De tweede editie van de SamenLoop voor Hoop Emmen krijgt steeds meer gestalte. Inmiddels hebben zich al 22 teams met ruim 200 deelnemers voor de 24-uurs wandelestafette tegen kanker ingeschreven. Om de teams te informeren en te ondersteunen in hun voorbereidingen, is er een speciale avond voor de teamcaptains.
Reageer!

Feestelijke morgen bij het Griendtsveenpark/Amsterdamscheveld

ERICA - Afgelopen donderdagmorgen verwelkomde het bestuur van het park een aantal instanties die de stichting een gift kwamen overhandigden. Als eerste was het Marianne Knol van de NAM die de nieuwe speeltoestellen, die o.a. bestemd zijn voor kinderen met een beperking, mede heeft gefinancierd met een bedrag van 2170 euro.
Reageer!

Inloophuis Sigrids garden heropenden de Kidz-Club

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd op feestelijke wijze de Kidz-Club bij inloophuis Sigrids Garden de Kidz-Club heropend door FC Emmen directeur Ben Haverkort en FC Emmen mascotte SIBI. De Kidz-Club is een plek waar kinderen van de basisschool in contact kunnen komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt op het gebied van kanker of hiermee te maken hebben doordat een (groot)ouder, broertje, zusje, vriendje, klasgenootje, enz. hiermee geconfronteerd wordt.
Reageer!

Benefietdiner levert 25.000 euro op

EMMEN - De organisatie van de SamenLoop voor Hoop heeft het eerste succes binnen. In aanloop naar de kick-off van aanstaande donderdagavond bij Stichting CHO in het Rensenpark werd in Hotel ten Cate een benefietdiner met veiling gehouden die maar liefst 25.000 euro voor kankeronderzoek opleverde. Ruim honderd gasten, overwegend ondernemers uit de regio, konden genieten van een fantastisch 5-gangen diner en bieden op een groot aantal items.
Reageer!

Feestelijke start PlusBus Emmerhout

EMMEN - Op vrijdagochtend 6 december a.s. wordt de PlusBus Emmerhout feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Robert Kleine zal de bus onthullen en samen met enkele wijkbewoners een eerste ritje door de wijk maken. Deze wijkbewoners zijn al op hoge leeftijd, maar nog altijd actief in en voor de wijk. De feestelijkheden vinden plaats op het plein in het winkelcentrum van Emmerhout om 9.30 uur.
Reageer!

Tessa Geerling: Help mij om van hersenletsel te herstellen

SCHOONEBEEK - Ik ben Tessa Geerling (24 jaar) en ik heb door een zware val hersenletsel opgelopen tijdens een BMX wedstrijd. Dit is inmiddels langer dan 2 jaar geleden en ik ben maar voor een klein deel hersteld. Ik kan daardoor niet leven zoals ik graag wil: studie afronden, gewoon gaan werken en een sociaal leven hebben.Een lang revalidatie traject heb ik doorlopen maar nu ben ik in Nederland uitbehandeld.
Reageer!

Acties t.b.v. RVS bad voor Zwembad Erica op weg naar een mooi resultaat

ERICA - De actiegroep die gevormd wordt door Leonie Kroese, Andrea Heller, Miriam v Boven, Marieke Bus-scher en Wietske Heida is in januari 2019 in het leven geroepen om acties te ontplooien t.b.v. realisatie van een RVS bad voor het openlucht zwembad in Erica. De huidige betonnen baden vergen jaarlijks onderhoud en vijf jaarlijks groot onderhoud dat behoorlijk in de papieren loopt.Een alternatief waar nu de mogelijkheden voor zijn, is een bad te voorzien van een RVS constructie. Hiermee is wel een bedrag van 150.000 euro gemoeid.
Reageer!

Vrijwilligers gezocht! voor Night Walk Emmen

EMMEN - Hallo iedereen die ons wel eens voor een paar uurtjes als vrijwilliger zouden willen ondersteunen voor een goed doel. Via onze vrienden van de Stichting Naoberschap United FC EMMEN zijn wij op de hoogte gebracht van een Night Walk Emmen.
Reageer!

SC Angelslo doneert €1747,31 aan Kika.

EMMEN - Zaterdag 16 Maart stond in het teken van Kika bij SC Angelslo. Een drukke maar gezellige dag met livemuziek en een grote verloting met vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door vele gulle bedrijven en privè sponsoren. Organisatoren Ben Trip en Freddie Moes waren zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat en bedanken een ieder die op wat voor manier zijn steentje heeft bijgedragen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda