GOEDE DOELEN

Project “Het in beeld brengen van de bewoning in het Bargerveen” genomineerd voor een prijs.

ZWARTEMEER - Het door Stichting Cultuur Historisch Zwartemeer ingediend project; “Het in beeld brengen van de bewoning in het Bargerveen” die op Vrijdag 16 Oktober 2022 door gedeputeerde Henk Jumelet officieel is geopend, is door de Drentse afdeling “Kern met Pit” genomineerd voor een van de vier prijzen bestaande uit ieders € 1.000,00. De winnaar krijgt daar bovenop nog eens € 1.500,00 mee naar huis.
Reageer!

Modeshow bij Leger des Heils Emmen

EMMEN - Dat tweedehands kleding niet versleten, ouderwets of lelijk is weten we natuurlijk al lang maar u kunt het nu ook zelf zien tijdens de modeshow die het Leger des Heils houdt op donderdag 17 november om 19.00 uur in de winkel van het Leger des Heils aan de van Schaikweg 44 in Emmen. Het thema van de show is - duurzaamheid -. De modeshow begint om 19.00 uur. Tevens zal de winkel geopend zijn van 18.00 uur t/m 21.00 uur.
Reageer!

Stichting Happysmile zorgde weer voor blijde gezichten

EMMEN – Het was afgelopen zaterdag weer een drukte van jewelste aan de James Cookstraat in Emmen waar weer de jaarlijkse auto en motortocht van ongeveer 30 km door Drenthe voor het goede doel van start ging. Ruim 100 truckers, Trike rijders, zijspanners en solomotorrijders en ruim 50 vrijwilligers kwamen weer geheel belangeloos met hun voertuigen opdraven om de zevende Happy Smile familiedag tot een succes te maken.
Reageer!

MET HARWIG NAAR DE TOP

EMMEN - Maar liefst 23.500 euro hebben 26 deelnemers bestaande uit Harwig medewerkers, sponsoren en relaties op zondag 5 juni 2022 opgehaald door hun beste beentje voor te zetten en de Mont Ventoux te beklimmen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Het initiatief is al ontstaan in 2019, helaas door corona drie keer uitgesteld.
Reageer!

AGR Grondstoffen & Recycling biedt sportfonds aan vv SVBO

BARGER OOSTERVELD - Tijdens een jeugdtoernooi op een zonovergoten zaterdag werd gespeeld hebben de voetbalvereniging SVBO en hoofdsponsor AGR Grondstoffen & Recycling de samenwerking verstevigd. Clubvoorzitter René Gerdes had deze dag namelijk een dankwoord voorbereid en een bos bloemen paraat voor de hoofdsponsor van de voetbalvereniging. Recentelijk was namelijk het sponsorcontract tussen hoofdsponsor AGR en vv SVBO verlengd.
Reageer!

Vrijdag 17 juni, de Emmer Haringparty als Nieuw(e)!

EMMEN - De Emmer Haringparty werd juni 2019 voor de laatste keer georganiseerd door JCI Emmen t Suydenvelt. JCI Emmen (voorheen Juniorkamer) is een netwerkorganisatie voor ondernemers. Naast de veiling en het daaraan gekoppelde Goede Doel is de Haringparty ook bij uitstek geschikt om te netwerken. De Emmer Haringparty is daarom ook een erg graag bezocht feest in het zakelijke circuit.
Reageer!

Deelnemers gezocht voor Nordic Walking voor Parkinson

EMMEN - Volgende week donderdag 21 april start er een gratis proefles Nordic Walking met Parkinson patienten in de gemeente Emmen. Nu hebben zijn er helaas nog niet veel aanmelidngen binne gekomen. Eventuele belangstellenden die deze eerdere oproep hebben gemist kunnen zich via de informatie op onderstaande post aanmelden.
Reageer!

Geslaagde actie voor ‘Make-A-Wish’

EMMEN - Afgelopen maand heeft het ATLAS Theater samen met diverse artiesten, gezelschappen en de Vrienden van het ATLAS Theater de handen ineengeslagen voor een gezamenlijke actie voor - Make-A-Wish Nederland- . Het doel was om zoveel mogelijk geld in te zamelen binnen de actieperiode van twee weken. Deze week werd de cheque ter waarde van 3.187,51 euro aan de stichting overhandigd.
Reageer!

Leger des Heils Emmen in beeld

EMMEN - Op maandag 14 maart worden de activiteiten van het Emmer korps van het Leger des Heils in beeld gebracht in een uitzending van Soep, Sores, Soelaas. In de uitzending, die te zien is om 16.30 op NPO1, wordt op aansprekende wijze in beeld gebracht hoe het Leger des Heils met haar activiteiten een belangrijke bijdrage levert aan de opbouw van individuen en de samenleven als geheel. Veel vrijwilligers alsook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vinden er een zinvolle dagbesteding waardoor ze uit hun isolement komen, sociale contacten en sociale vaardigheden opdoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda