GOEDE DOELEN

Benefietdiner levert 25.000 euro op

EMMEN - De organisatie van de SamenLoop voor Hoop heeft het eerste succes binnen. In aanloop naar de kick-off van aanstaande donderdagavond bij Stichting CHO in het Rensenpark werd in Hotel ten Cate een benefietdiner met veiling gehouden die maar liefst 25.000 euro voor kankeronderzoek opleverde. Ruim honderd gasten, overwegend ondernemers uit de regio, konden genieten van een fantastisch 5-gangen diner en bieden op een groot aantal items.
Reageer!

Feestelijke start PlusBus Emmerhout

EMMEN - Op vrijdagochtend 6 december a.s. wordt de PlusBus Emmerhout feestelijk in gebruik genomen. Wethouder Robert Kleine zal de bus â??onthullenâ?? en samen met enkele wijkbewoners een eerste ritje door de wijk maken. Deze wijkbewoners zijn al op hoge leeftijd, maar nog altijd actief in en voor de wijk. De feestelijkheden vinden plaats op het plein in het winkelcentrum van Emmerhout om 9.30 uur.
Reageer!

Tessa Geerling: Help mij om van hersenletsel te herstellen

SCHOONEBEEK - Ik ben Tessa Geerling (24 jaar) en ik heb door een zware val hersenletsel opgelopen tijdens een BMX wedstrijd. Dit is inmiddels langer dan 2 jaar geleden en ik ben maar voor een klein deel hersteld. Ik kan daardoor niet leven zoals ik graag wil: studie afronden, gewoon gaan werken en een sociaal leven hebben.Een lang revalidatie traject heb ik doorlopen maar nu ben ik in Nederland uitbehandeld.
Reageer!

Acties t.b.v. RVS bad voor Zwembad Erica op weg naar een mooi resultaat

ERICA - De actiegroep die gevormd wordt door Leonie Kroese, Andrea Heller, Miriam v Boven, Marieke Bus-scher en Wietske Heida is in januari 2019 in het leven geroepen om acties te ontplooien t.b.v. realisatie van een RVS bad voor het openlucht zwembad in Erica. De huidige betonnen baden vergen jaarlijks onderhoud en vijf jaarlijks groot onderhoud dat behoorlijk in de papieren loopt.Een alternatief waar nu de mogelijkheden voor zijn, is een bad te voorzien van een RVS constructie. Hiermee is wel een bedrag van 150.000 euro gemoeid.
Reageer!

Vrijwilligers gezocht! voor Night Walk Emmen

EMMEN - Hallo iedereen die ons wel eens voor een paar uurtjes als vrijwilliger zouden willen ondersteunen voor een goed doel. Via onze vrienden van de Stichting Naoberschap United FC EMMEN zijn wij op de hoogte gebracht van een Night Walk Emmen.
Reageer!

SC Angelslo doneert €1747,31 aan Kika.

EMMEN - Zaterdag 16 Maart stond in het teken van Kika bij SC Angelslo. Een drukke maar gezellige dag met livemuziek en een grote verloting met vele prijzen die beschikbaar waren gesteld door vele gulle bedrijven en privè sponsoren. Organisatoren Ben Trip en Freddie Moes waren zeer tevreden over het verloop en het eindresultaat en bedanken een ieder die op wat voor manier zijn steentje heeft bijgedragen.
Reageer!

Sportverkiezing Gemeente Emmen ondersteund ouders ernstig zieke Lucas

BARGER OOSTERVELD - Tijdens het jaarlijkse sportgala van de gemeente Emmen dat vorige week in Fletcher Hotels Emmen plaats vond werd ook weer een verloting voor een goed doel gehouden. Deze keer viel de keus op de ouders van de driejarige Lucas Gerdes in Barger Oosterveld. Lucas werd eind 2017 ernstig ziek en op 19 januari 2018 kregen de ouders, Mark Gerdes en Sandra Veenstra in Utrecht de diagnose Neuroblastoom High Risk te horen.
Reageer!

Walk4Energy 2018 brengt €7270 op

ORANJEDORP – Ruim een maand later heeft Stichting Energy4Kids, de organisator van de Walk4Energy 2018, de balans opgemaakt en kijkt met een zeer tevreden blik terug op een zeer geslaagd wandelevenement. Op zondag 7 oktober 2018 stonden ruim 500 deelnemers aan de start van de 3e Walk4Energy.
Reageer!

Weer snert met roggebrood bij het Leger des Heils

EMMEN - Ieder jaar is het mogelijk om bij ons als Leger des Heils in de v Schaikweg 42,44 te Emmen gratis te komen eten. Dit najaar doen we het met snert met roggebrood/katerspek en in het voorjaar met pannenkoeken, Een ieder kan op vrijdag 16 november aanstaande langskomen van 16.00 tot 18.00 uur. Natuurlijk weten wij nooit wat er aan belangstelling binnen komt stappen. Dus op is op.
Reageer!

Wethouder René van der Weide opent 3e Walk4Energy

ORANJEDORP - Zondag 7 oktober aanstaande wordt de 3e Walk4Energy gelopen. De opening zal dit jaar worden gedaan door Rene van der Weide, onder andere wethouder Sport van de gemeente Emmen. De opening staat om 9.00 uur gepland. Nadat de wethouder het wandelevenement officieel heeft geopend zal Alet Lingenaar van Alet??s Move een warming up verzorgen voor alle wandelaars.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda