MARKTEN

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Vrijdag 11 oktober staan de meer dan 100 (!) kramen met kooplieden weer klaar in het centrum van Emmen voor u! De vaste, trouwe klanten worden zeer gewaardeerd en dat is gelukkig een gevoel van beide kanten!
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Veel mensen met een hond winkelen vaak op de Markt en kennen het grote aanbod van de Dog Shop. Nieuw is ULTIMATE SPIRIT - Grote kraam met verse vlees en hondenbrokken. Op DIERENDAG speciale aanbiedingen! Kunt u GRATIS op de foto met uw huisdier. Een professionele fotograaf zal aanwezig zijn om een perfecte foto te maken !
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

Emmen staat dit weekend in het teken van het WK Para Cycling. Op het Raadhuisplein en op de Meerdijk kunt u sporters bewonderen! De WEEKMARKT is goed bereikbaar. Volg de aanwijzingen van verkeersbegeleiders.
Reageer!

Rommel en kleinveemarkt tijdens feestweek op 't Amsterdamseveld

ERICA - Traditiegetrouw start het feestweekend op 7 en 8 september aanstaandemet de welbekende rommel- en kleinveemarkt aan de Berkenlaan bij het Griendtsveenpark. Vanaf 09:00 uur kunt u hier de mooiste waren bemachtigen, welke verkocht worden door de buurtbewoners en door mensen afkomstig uit geheel Drenthe. Mocht u een standplaats willen hebben dan kan dit natuurlijk, kosten zijn 6 euro. Bij de stand van de buurtvereniging is het weer mogelijk om mooie prijzen te winnen bij het bierpul schuiven of bij het envelop trekken. We hopen dat het weer een zonnige dag gaat worden zodat we weer velen van u mogen begroeten.
Reageer!

Nieuwbrief Markt Emmen

EMMEN - Deze week worden alle records gebroken en kunnen we volop genieten van het zomerweer! De Warenmarkt gaat altijd door en de meeste kraamhouders staan gewoon voor u klaar.
Reageer!

Eerste nieuwe haring voor FC directeur Ben Haverkort

EMMEN -?? Als een verse Hollandse nieuwe stormde FC Emmen het afgelopen jaar de eredivisie in en maakte de gemeente Emmen trots. De ondernemers van wekelijkse warenmarkt in Emmen waren er dan ook trots op dat Ben Haverkort, commercieel directeur en oud-speler van FC Emmen vrijdagmorgen naar de markt kwam om bij de viskramen de Hollandse nieuwe haring te keuren.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

Op vrijdag 31 mei zijn veel mensen vrij (dag na Hemelvaart) en pakt de Warenmarkt in Emmen flink uit; - Proef de Markt! - Mobiel Live theater Edgar Smit - Extra standhouders + kramen
Reageer!

Standwerkersconcours Emmen.

EMMEN - Vrijdag 10 mei zal de stadsvloer in het centrum van Emmen het decor zijn van top verkopers! Meer dan 6 standwerkers staan verspreid opgesteld over de Warenmarkt. Een jury beoordeeld de verkoop en presentatiekunsten deze deelnemers. Het is een echt ambacht om het publiek aan de kraam te laten staan en over te halen om iets te kopen! De jury kiest de beste verkopers en deze ontvangen een mooie prijs. Emmen is onderdeel van de Landelijke Competitie.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Als u vrijdag op de Markt komt is alles sneeuwvrij gemaakt door AREA! Prachtig gezicht natuurlijk maar de Warenmarkt gaat gewoon door. Op de Markt zijn nog volop warme sokken, mutsen , petten en sjaals te verkrijgen. Ook is er een groot aanbod in thermo kleding ( t-shirts en ondergoed) en nog volop wintercollectie bij de Stoffenkramen!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda