MARKTEN

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

EMMEN - De vakanties zijn nu ook in het Noorden van het land begonnen. Een mooie kans voor mensen met schoolgaande kinderen om vrijdag naar de markt in Emmen te gaan.
Reageer!

Nieuwsbrief weekmarkt Emmen

EMMEN - Afgelopen vrijdag was het heerlijk weer en al een echter "vakantie " sfeer op de Warenmarkt. Veel vaste klanten en bekende gezichten maar ook veel toeristen en dagjesmensen. Gezellig! De Markt is dan ook een leuk dagje uit voor zowel de thuisblijvers als voor vakantiegangers.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen

EMMEN - Nog maar een weekje en dan beginnen de vakantie's in de rest van Nederland. Toeristen die in Drenthe verblijven zijn natuurlijk van harte welkom op de Warenmarkt in Emmen! Ook een combinatie met Wildlands is een aanrader. Voor de mensen die nog geen vakantie hebben , of voor de thuisblijvers , is een dagje markt ook een leuk uitje.
Reageer!

Wolfestival 2 juli in Orvelte

ORVELTE - Zondag 2 juli, van 11.00 tot 17.00 uur staat Orvelte in het teken van het wolfestival. Op de Brink vindt een kleurrijke wolmarkt plaats met ruim 45 kramen, waar een uitgebreid assortiment aan materialen en producten wordt aangeboden op het gebied van spinnen, vilten, weven, breien, haken, wol en wol bewerking. De wolmarkt is vrij toegankelijk.
Reageer!

Niuewe haring op de Emmer markt

EMMEN - Vanaf vrijdag 16 juni weer volop verkrijgbaar op de Markt in Emmen: De "maatjesharing " vers gevangen, perfect op smaak. Kom het zelf proeven bij een van de 3 viskramen op de Markt, de Emmer Vishandel, Ziegerink Vis en gebroeders Lindemann.
Reageer!

Pinkster weekend voor de deur.

EMMEN - Het mooie weer is nu echt lekker van start gegaan in Nederland en we hebben al een aantal dagen flink kunnen genieten. Overal ruik je de barbecue's in de tuinen bij de mensen!
Reageer!

Asperges op de Markt!

EMMEN - Het witte goud is nu nog volop verkrijgbaar op de Markt in Emmen. Bij de groente kramen en bij Aspergeboerderij Sandur. Vrijdag 19 mei zal een speciale demonstratie plaatsvinden van een asperge snijmachine. Een prachtig schouwspel! De overige "culinaire "marktkooplui kunnen u perfect adviseren hoe u het beste de asperges kunt combineren met andere gerechten.
Reageer!

Standwerkersconcours in Emmen!

EMMEN - Op vrijdag 12 mei zal op de Warenmarkt in Emmen een officieel standwerkers concours gehouden worden. De CVAH afdeling Standwerkers organiseert in heel Nederland deze bijzondere " verkoop " kampioenschappen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda