MARKTEN

Secondhandmarkt bij het Leger des Heils Korps Emmen

EMMEN - Op zaterdag 24 februari aanstaande houdt het Leger des Heils Korps Emmen een secondhandmarkt in haar magazijn aan de Albatrosstraat `in Emmen. Er worden veel artikelen aangeboden voor hele scherpe prijzen.
Reageer!

Vrijdag 12 januari - Facebook actie! op de Emmer markt

Vrijdag staat weer een heerlijke Marktdag voor de deur. We starten het jaar met een leuke Facebook actie. Op de pagina staat onderstaande foto van een schaaltje steranijs.Wat is het gewicht in grammen ? Het antwoord kun je plaatsen onder de Facebook post. Doe mee en win een pakket heerlijke kruiden van Megro Kruiden.
Reageer!

Vrijdag 29 december - Laatste Markt van het jaar!

EMMEN - Kom voor Oud & Nieuw nog gauw de boodschappen halen op de Markt in Emmen!. Van 08:00 uur t/m 14:00 zal de weekmarkt plaats vinden. Het is mogelijk dat enkele kooplieden niet aanwezig zijn, maar het merendeel is gewoon aanwezig om u te helpen!
Reageer!

Kerstman bezoekt de Markt!

EMMEN - Vrijdag 22 december komt de Kerstman met zijn arrenslee naar de Warenmarkt in Emmen. Deze dag is perfect geschikt om de boodschappen voor de kerst in huis te halen. Ook voor cadeau's is de Markt een uitstekend adres, kom gezellig shoppen!
Reageer!

Vrijdag 1 december - Sinterklaas & Zwarte Pieten bezoeken de Markt!

EMMEN - Sinterklaas is weer in Nederland aankomen en brengt natuurlijk ook een bezoek aan de Markt in Emmen!. Vrijdag 1 december gaat de Sint zijn inkopen doen op de Grootste Markt van Noord Nederland. Heeft u alle cadeau's en boodschappen al in huis ?
Reageer!

Zwarte pieten op de Enmmer markt

EMMEN - Op vrijdag 24 november zullen de Zwarte Pieten de Warenmarkt in Emmen weer bezoeken! Ieder jaar een gezellige boel als de Pieten over de Markt heen lopen en Pepernoten uitdelen. Selfie met Zwarte Piet maken ? Natuurlijk kan dat. Plaats het op Facebook of Instagram met #marktemmen.
Reageer!

Sint Maarten op Emmer weekmarkt

EMMEN - Zaterdag 11 november is het Sint Maarten. Veel kinderen gaan dan met hun lampion langs de deuren en hopen iets lekkers te krijgen. Tip : lekkere mandarijnen van de Markt! Kijk bij de groente en fruit kramen op de markt! Iedere week een groot aanbod aan vers fruit en groente bij vier grote kramen en natuurlijk op de biologische markt. Voor de snoepers is er ook een kraam met lekkere chocolade. Bij de bakkers is natuurlijk ook lekkere snoep te koop.
Reageer!

Warenmarkt Emmen nieuws voor vrijdag 6 oktober

EMMEN - Vanaf 08:00 uur staan de kooplui weer klaar voor hun klanten uit Emmen en omstreken!. Iedere week lijkt de Weekmarkt wel een evenement op zich. Met meer dan 100 kramen is er voor iedereen keuze genoeg.
Reageer!

Weer veel aanbiedingen op de Emmer weekmarkt

EMMEN- Als de voorspellingen uitkomen krijgen we toch nog een heerlijk weekend met hogere temperaturen. Niks is fijner dan op vrijdag lekker over de markt in Emmen te lopen met een zonnetje erbij! Ontdek de vele nieuwe kramen op de Grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Er staan diverse nieuwkomers op de Markt. Hieronder de aanbiedingen van deze week. Print ze uit of laat ze op uw mobiel zien bij de kraam en profiteer van het voordeel.
Reageer!

Oogstmarkt in de Heemtuin aan de Looackerhof

EMMEN - De jaarlijkse oogstmarkt in de heemtuin de Looackerhof is nu weer gepland op zondag 8 oktober van 11.00 tot 16.30 uur. Er staan ongeveer 20 kramen met verschillende producten die met oogst en herfst te maken hebben. Zoals planten,heesters en kleinfruit. Oude ambachten. Tuindecoraties, honing en honingproducten. Jam en sappen. Pompoenen en kalebassen er is een workshop pompoen uithollen. Er zijn bloemzaden te koop. Herfstkransen en bloemstukken en nog veel meer! zie ook www.looackerhof.nl toegang is gratis. Nogmaals de locatie!: Looackers 29 in Emmen (Angelslo)
Reageer!