MARKTEN

Wolfestival 2 juli in Orvelte

ORVELTE - Zondag 2 juli, van 11.00 tot 17.00 uur staat Orvelte in het teken van het wolfestival. Op de Brink vindt een kleurrijke wolmarkt plaats met ruim 45 kramen, waar een uitgebreid assortiment aan materialen en producten wordt aangeboden op het gebied van spinnen, vilten, weven, breien, haken, wol en wol bewerking. De wolmarkt is vrij toegankelijk.
Reageer!

Niuewe haring op de Emmer markt

EMMEN - Vanaf vrijdag 16 juni weer volop verkrijgbaar op de Markt in Emmen: De "maatjesharing " vers gevangen, perfect op smaak. Kom het zelf proeven bij een van de 3 viskramen op de Markt, de Emmer Vishandel, Ziegerink Vis en gebroeders Lindemann.
Reageer!

Pinkster weekend voor de deur.

EMMEN - Het mooie weer is nu echt lekker van start gegaan in Nederland en we hebben al een aantal dagen flink kunnen genieten. Overal ruik je de barbecue's in de tuinen bij de mensen!
Reageer!

Asperges op de Markt!

EMMEN - Het witte goud is nu nog volop verkrijgbaar op de Markt in Emmen. Bij de groente kramen en bij Aspergeboerderij Sandur. Vrijdag 19 mei zal een speciale demonstratie plaatsvinden van een asperge snijmachine. Een prachtig schouwspel! De overige "culinaire "marktkooplui kunnen u perfect adviseren hoe u het beste de asperges kunt combineren met andere gerechten.
Reageer!

Standwerkersconcours in Emmen!

EMMEN - Op vrijdag 12 mei zal op de Warenmarkt in Emmen een officieel standwerkers concours gehouden worden. De CVAH afdeling Standwerkers organiseert in heel Nederland deze bijzondere " verkoop " kampioenschappen.
Reageer!

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen.
Reageer!

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof. 30 april a.s.

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen. De markt zal plaats vinden op zondag 30 april, gelijk met de koopzondag in Emmen, van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

Vrijdag 21 april hebben de schoolkinderen de Koningsspelen op het programma staan en daarna start de Meivakantie voor de basisscholen in onze regio. Een begin van een gezellige periode!. We verklappen alvast een klein beetje :
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda