MARKTEN

Warenmarkt Emmen nieuws voor vrijdag 6 oktober

EMMEN - Vanaf 08:00 uur staan de kooplui weer klaar voor hun klanten uit Emmen en omstreken!. Iedere week lijkt de Weekmarkt wel een evenement op zich. Met meer dan 100 kramen is er voor iedereen keuze genoeg.
Reageer!

Weer veel aanbiedingen op de Emmer weekmarkt

EMMEN- Als de voorspellingen uitkomen krijgen we toch nog een heerlijk weekend met hogere temperaturen. Niks is fijner dan op vrijdag lekker over de markt in Emmen te lopen met een zonnetje erbij! Ontdek de vele nieuwe kramen op de Grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Er staan diverse nieuwkomers op de Markt. Hieronder de aanbiedingen van deze week. Print ze uit of laat ze op uw mobiel zien bij de kraam en profiteer van het voordeel.
Reageer!

Oogstmarkt in de Heemtuin aan de Looackerhof

EMMEN - De jaarlijkse oogstmarkt in de heemtuin de Looackerhof is nu weer gepland op zondag 8 oktober van 11.00 tot 16.30 uur. Er staan ongeveer 20 kramen met verschillende producten die met oogst en herfst te maken hebben. Zoals planten,heesters en kleinfruit. Oude ambachten. Tuindecoraties, honing en honingproducten. Jam en sappen. Pompoenen en kalebassen er is een workshop pompoen uithollen. Er zijn bloemzaden te koop. Herfstkransen en bloemstukken en nog veel meer! zie ook www.looackerhof.nl toegang is gratis. Nogmaals de locatie!: Looackers 29 in Emmen (Angelslo)
Reageer!

Nieuwsbrief Emmer markt met meerdere aanbiedingen

EMMEN - Deze week hebben we te maken met herfstig weer. De hoop op een mooie nazomer blijft natuurlijk! Elk nadeel heeft zijn voordeel ...... dan maar in huis gezellig maken met leuke spulletjes , of iets lekkers kopen voor 's avonds bij de televisie. Ook dit is op de Markt te krijgen.
Reageer!

Clowns op de warenmarkt in Emmen

EMMEN - Vrijdag 25 augustus komen meer dan 8 clowns naar de Warenmarkt in Emmen. Niet alleen vermaken ze de kinderen op bijzondere wijze , maar ook met volwassenen maken ze op speciale wijze contact. Kinderen kunnen tevens geschminkt worden en op de foto. Kom gezellig na de vakantie weer de boodschappen aanvullen op de Markt in Emmen! Vrijdag 25 augustus van 08:00 uur t/m 14:00 uur.
Reageer!

VV Hoogeveen ten koste van Sc Erica naar de finale

HOOGEVEEN - vv Hoogeveen zondag heeft zich ten koste van SC Erica voor de derde keer in de historie geplaatst voor de finale van de AH Offerein Bokaal. De ploeg van Nico Haakt won dankzij een treffer van Marco Santing vlak voor rust nipt met 1-0. Deze zege was er niet minder verdiend om.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

EMMEN - De vakanties zijn nu ook in het Noorden van het land begonnen. Een mooie kans voor mensen met schoolgaande kinderen om vrijdag naar de markt in Emmen te gaan.
Reageer!

Nieuwsbrief weekmarkt Emmen

EMMEN - Afgelopen vrijdag was het heerlijk weer en al een echter "vakantie " sfeer op de Warenmarkt. Veel vaste klanten en bekende gezichten maar ook veel toeristen en dagjesmensen. Gezellig! De Markt is dan ook een leuk dagje uit voor zowel de thuisblijvers als voor vakantiegangers.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen

EMMEN - Nog maar een weekje en dan beginnen de vakantie's in de rest van Nederland. Toeristen die in Drenthe verblijven zijn natuurlijk van harte welkom op de Warenmarkt in Emmen! Ook een combinatie met Wildlands is een aanrader. Voor de mensen die nog geen vakantie hebben , of voor de thuisblijvers , is een dagje markt ook een leuk uitje.
Reageer!

Wolfestival 2 juli in Orvelte

ORVELTE - Zondag 2 juli, van 11.00 tot 17.00 uur staat Orvelte in het teken van het wolfestival. Op de Brink vindt een kleurrijke wolmarkt plaats met ruim 45 kramen, waar een uitgebreid assortiment aan materialen en producten wordt aangeboden op het gebied van spinnen, vilten, weven, breien, haken, wol en wol bewerking. De wolmarkt is vrij toegankelijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda