MARKTEN

VADERDAG ACTIE

EMMEN - De Warenmarkt in Emmen organiseert een unieke WIN actie! Voor alle stoere vaders, mannen , jongens en kerels is er een prachtig prijzenpakket samengesteld! - Een arrangement op Kartcircuit Pottendijk - Een complete behandeling bij Nozem Barbers - BBQ pakket van de Warenmarkt.
Reageer!

Markt onderzoek

EMMEN - De Warenmarkt in Emmen is een van de Grootste in Noord Nederland met meer dan 100 kramen en iedere week duizenden bezoekers van heinde en ver. Om dit voor de toekomst ook zo te houden is de Warenmarkt benieuwd naar de mening van de bezoeker (en klant). Waarvoor komen klanten naar de Markt? Welke producten worden gemist? Zijn er nog aanbevelingen?
Reageer!

Proef de MARKT!

EMMEN - Vrijdag 4 mei komt Heleen , de nieuwe kok van de Markt weer lekker hapjes maken. Deze keer zal de keuken van de Markt komen te staan in het Noordelijke deel van het centrum. Op het pleintje voor de Hema.
Reageer!

PROEF DE MARKT IN EMMEN !

EMMEN- De Warenmarkt in Emmen start weer met het succesvolle Proef de Markt! Vanuit een mobiele keuken gaat de kok van de Markt lekkere hapjes maken van ingrediënten die Marktkramen aanbieden. Vrijdag 6 april zal dat in de hoek van de Groente en Fruit kramen zijn. Klanten van de Markt zijn van harte uitgenodigd om gratis te komen proeven!
Reageer!

Zomer Fair Klijndijk.

KLIJNDIJK - Op zondag 24 juni 2018 van 11:00-17:00 uur organiseren wij wederom een Landelijk & Brocante Fair met live muziek, foodtrucks, een goed terras, proeverijen, mini workshops en natuurlijk unieke deelnemers. Dit alles om de zomer te proeven van het buitenleven. Judith's Landleven Hoofdweg 20, Klijndijk, Entree 3 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Reageer!

De route naar de Markt

EMMEN - De vorstperiode hebben we achter ons gelaten en iedereen verlangt weer naar de lente! De kooplieden krijgen de nieuwe collecties binnen en bij de bloemenkramen komen de vrolijke kleuren al op je af!
Reageer!

Voorjaarsvakantie! met veel aanbiedingen op Emmer markt

EMMEN - Vanaf vrijdag heeft Noord Nederland ook Voorjaarsvakantie. Het Zuiden van het land viert de vakantie vaak in mooi Drenthe. Deze vrijdag is dus een goed moment om een bezoek te brengen aan de Markt. Het is de Grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Veel kooplieden krijgen de nieuwe collecties alweer binnen.
Reageer!

Secondhandmarkt bij het Leger des Heils Korps Emmen

EMMEN - Op zaterdag 24 februari aanstaande houdt het Leger des Heils Korps Emmen een secondhandmarkt in haar magazijn aan de Albatrosstraat `in Emmen. Er worden veel artikelen aangeboden voor hele scherpe prijzen.
Reageer!

Vrijdag 12 januari - Facebook actie! op de Emmer markt

Vrijdag staat weer een heerlijke Marktdag voor de deur. We starten het jaar met een leuke Facebook actie. Op de pagina staat onderstaande foto van een schaaltje steranijs.Wat is het gewicht in grammen ? Het antwoord kun je plaatsen onder de Facebook post. Doe mee en win een pakket heerlijke kruiden van Megro Kruiden.
Reageer!

Vrijdag 29 december - Laatste Markt van het jaar!

EMMEN - Kom voor Oud & Nieuw nog gauw de boodschappen halen op de Markt in Emmen!. Van 08:00 uur t/m 14:00 zal de weekmarkt plaats vinden. Het is mogelijk dat enkele kooplieden niet aanwezig zijn, maar het merendeel is gewoon aanwezig om u te helpen!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda