MARKTEN

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen

EMMEN - Vrijdag 22 en 29 november waren Sinterklaas en Zwarte Pieten te vinden op de Warenmarkt in Emmen. Het was weer een ouderwets gezellige boel! De foto's zijn te vinden op de Facebook pagina. Voor degene die Sinterklaas op vrijdag 6 december of in het weekend gaat vieren, kom morgen nog lekkere hapjes kopen op de Markt zoals; Kaas, Vis, Noten en Olijven. Of wellicht nog een laatste cadeautje scoren zoals Sokken, Mutsen, Sjaals, CD's of Souverirs!
Reageer!

Nog één keer snuffelmarkt in busstalling Qbuzz

EMMEN - Op Zondag 3 november is er een overdekte Snuffelmarkt georganiseerd door de personeelsvereniging AKRE in de bus stalling van Qbuzz in Emmen aan de 1e Bokslootweg 1 7821 AT Emmen. Standhouders kunnen zich nog melden bij dhr. G.Bies mobiel 06-14484246 of 06-13593107. Jarenlang organiseerden de buschauffeurs verenigd in AKRE een snuffelmarkt, maar nu gaan ze afscheid nemen van het mooie complex en gaat Qbuzz verhuizen naar de 2e Bokslootweg .
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Kom in de Herfstvakantie naar de Markt in Emmen! Met meer dan 100 kramen, vriendelijke bediening, perfecte kwaliteit en verse waren, iedere week een belevenis. Kom lekker op tijd (vanaf 08:00 uur) en neem een lekker kopje koffie op een van de gezellige terrasjes rondom de Markt.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Vrijdag 18 oktober staat de HERFSTVAKANTIE voor de deur en daarom zal op de Markt een gezellige kraam komen te staan met POMPOENEN van Hospers Pompoenen uit Erica. Bij de kraam staat een tafel waar kinderen leuke activiteiten kunnen doen!
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Vrijdag 11 oktober staan de meer dan 100 (!) kramen met kooplieden weer klaar in het centrum van Emmen voor u! De vaste, trouwe klanten worden zeer gewaardeerd en dat is gelukkig een gevoel van beide kanten!
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Veel mensen met een hond winkelen vaak op de Markt en kennen het grote aanbod van de Dog Shop. Nieuw is ULTIMATE SPIRIT - Grote kraam met verse vlees en hondenbrokken. Op DIERENDAG speciale aanbiedingen! Kunt u GRATIS op de foto met uw huisdier. Een professionele fotograaf zal aanwezig zijn om een perfecte foto te maken !
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

Emmen staat dit weekend in het teken van het WK Para Cycling. Op het Raadhuisplein en op de Meerdijk kunt u sporters bewonderen! De WEEKMARKT is goed bereikbaar. Volg de aanwijzingen van verkeersbegeleiders.
Reageer!

Rommel en kleinveemarkt tijdens feestweek op 't Amsterdamseveld

ERICA - Traditiegetrouw start het feestweekend op 7 en 8 september aanstaandemet de welbekende rommel- en kleinveemarkt aan de Berkenlaan bij het Griendtsveenpark. Vanaf 09:00 uur kunt u hier de mooiste waren bemachtigen, welke verkocht worden door de buurtbewoners en door mensen afkomstig uit geheel Drenthe. Mocht u een standplaats willen hebben dan kan dit natuurlijk, kosten zijn 6 euro. Bij de stand van de buurtvereniging is het weer mogelijk om mooie prijzen te winnen bij het bierpul schuiven of bij het envelop trekken. We hopen dat het weer een zonnige dag gaat worden zodat we weer velen van u mogen begroeten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda