MARKTEN

Zomermarkt Barger Compascuum op zondag 1 juli

BARGER COMPASCUUM - Winkeliersvereniging Ondernemend Compas organiseert zondag 1 juli weer de jaarlijkse ZOMERMARKT van 10 tot 17 uur is er van alles te doen in het centrum van het dorp. Standhouders bieden een gevarieerd assortiment aan. Op de rommelmarkt kan iedereen die dat wil, de portemonnee aanvullen met de verkoop van overtollige spulletjes. Opgeven hiervoor kan nog via telefoonnummer 0591-617569.
Reageer!

Nieuwsbrief Warenmarkt Emmen.

EMMEN - Veel mensen uit de gemeente Emmen en ver daarbuiten doen hun wekelijkse boodschappen op de Markt in Emmen. Groente,fruit,brood,vlees en vis zijn veel verkochte artikelen. Goed om te zien hoeveel trouwe bezoekers er zijn!
Reageer!

Nieuwe routeborden voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse

EMMEN - In de week van de Drentse Fiets4Daagse, van 24 t/m 27 juli, zal Drenthe prachtig rood kleuren. In heel Drenthe en zelfs in delen van Groningen, Friesland, Overijssel en Duitsland zult u de nieuwe en opvallende rode routeborden langs de vele routes zien staan. De borden passen hiermee goed bij de nieuwe stijl en kleur van Drenthe.
Reageer!

VADERDAG ACTIE

EMMEN - De Warenmarkt in Emmen organiseert een unieke WIN actie! Voor alle stoere vaders, mannen , jongens en kerels is er een prachtig prijzenpakket samengesteld! - Een arrangement op Kartcircuit Pottendijk - Een complete behandeling bij Nozem Barbers - BBQ pakket van de Warenmarkt.
Reageer!

Markt onderzoek

EMMEN - De Warenmarkt in Emmen is een van de Grootste in Noord Nederland met meer dan 100 kramen en iedere week duizenden bezoekers van heinde en ver. Om dit voor de toekomst ook zo te houden is de Warenmarkt benieuwd naar de mening van de bezoeker (en klant). Waarvoor komen klanten naar de Markt? Welke producten worden gemist? Zijn er nog aanbevelingen?
Reageer!

Proef de MARKT!

EMMEN - Vrijdag 4 mei komt Heleen , de nieuwe kok van de Markt weer lekker hapjes maken. Deze keer zal de keuken van de Markt komen te staan in het Noordelijke deel van het centrum. Op het pleintje voor de Hema.
Reageer!

PROEF DE MARKT IN EMMEN !

EMMEN- De Warenmarkt in Emmen start weer met het succesvolle Proef de Markt! Vanuit een mobiele keuken gaat de kok van de Markt lekkere hapjes maken van ingrediënten die Marktkramen aanbieden. Vrijdag 6 april zal dat in de hoek van de Groente en Fruit kramen zijn. Klanten van de Markt zijn van harte uitgenodigd om gratis te komen proeven!
Reageer!

Zomer Fair Klijndijk.

KLIJNDIJK - Op zondag 24 juni 2018 van 11:00-17:00 uur organiseren wij wederom een Landelijk & Brocante Fair met live muziek, foodtrucks, een goed terras, proeverijen, mini workshops en natuurlijk unieke deelnemers. Dit alles om de zomer te proeven van het buitenleven. Judith's Landleven Hoofdweg 20, Klijndijk, Entree 3 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.
Reageer!

De route naar de Markt

EMMEN - De vorstperiode hebben we achter ons gelaten en iedereen verlangt weer naar de lente! De kooplieden krijgen de nieuwe collecties binnen en bij de bloemenkramen komen de vrolijke kleuren al op je af!
Reageer!

Voorjaarsvakantie! met veel aanbiedingen op Emmer markt

EMMEN - Vanaf vrijdag heeft Noord Nederland ook Voorjaarsvakantie. Het Zuiden van het land viert de vakantie vaak in mooi Drenthe. Deze vrijdag is dus een goed moment om een bezoek te brengen aan de Markt. Het is de Grootste Warenmarkt van Noord Nederland. Veel kooplieden krijgen de nieuwe collecties alweer binnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda