MARKTEN

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen.
Reageer!

Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof. 30 april a.s.

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen. De markt zal plaats vinden op zondag 30 april, gelijk met de koopzondag in Emmen, van 10.00 uur tot 16.30 uur.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

Vrijdag 21 april hebben de schoolkinderen de Koningsspelen op het programma staan en daarna start de Meivakantie voor de basisscholen in onze regio. Een begin van een gezellige periode!. We verklappen alvast een klein beetje :
Reageer!

Zondag 14 Mei is het weer Moederdag.

EMMEN - Een goede reden voor de Warenmarkt in Emmen om eens flink uit te pakken! De moeders mogen wel een keer flink verwend worden , vinden de kooplui van de Markt. Iedere week staan er meer dan 100 kramen op de Markt in Emmen en mag de Markt rekenen op vele trouwe bezoekers.
Reageer!

Goede vrijdag op de Emmer markt

EMMEN - Een van de drukste en gezelligste vrijdagen van het jaar staat voor de deur. Op vrijdag 14 april zijn heel veel mensen vrij en komen dan lekker boodschappen doen op de markt. Vanaf 08:00 uur staan de kooplui klaar om de klanten te helpen.
Reageer!

Goede vrijdag Warenmarkt

EMMEN - Op vrijdag 14 april is het Goede Vrijdag en zijn veel mensen vrij voor het Paas weekeinde. Een heerlijk moment om de boodschappen te doen op de weekmarkt in het centrum van Emmen.
Reageer!

Markt Emmen vrijdag al voorzichtig richting Pasen

EMMEN - Kom op vrijdag weer gezellig naar de Warenmarkt in Emmen. Het voorjaar begint al dichterbij te komen en de eerste Paasartikelen zijn al weer gesignaleerd! Paaseitjes, wenskaarten en decoratiespullen. Wees er op tijd bij en kom nu!.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

EMMEN - Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Nederland. Vrijdag zullen er op de Markt diverse teams van politieke partijen rondlopen met flyers. Links of rechts , rood of groen , iedereen is welkom op de Markt en wordt gerespecteerd!
Reageer!

Voorjaarsmarkt Ons Dorp

EMMER-COMPASCUUM - Buurtvereniging Ons Dorp organiseert ook dit jaar op zondag 26 maart een voorjaarsmarkt met een grote groep markt en rommelmarkt standhouders.
Reageer!

Biologische Markt

EMMEN - Rond de Grote Kerk in Emmen staan iedere vrijdag een flink aantal kramen die producten aanbieden die duurzaam geproduceerd zijn ,of biologisch verantwoord. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze speciale "afdeling " van de markt. Kom langs en probeer eens de heerlijke groente , het verse brood, kaas en het pure vlees van de biologische markt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda