MARKTEN

Markt Emmen vrijdag al voorzichtig richting Pasen

EMMEN - Kom op vrijdag weer gezellig naar de Warenmarkt in Emmen. Het voorjaar begint al dichterbij te komen en de eerste Paasartikelen zijn al weer gesignaleerd! Paaseitjes, wenskaarten en decoratiespullen. Wees er op tijd bij en kom nu!.
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

EMMEN - Woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer in Nederland. Vrijdag zullen er op de Markt diverse teams van politieke partijen rondlopen met flyers. Links of rechts , rood of groen , iedereen is welkom op de Markt en wordt gerespecteerd!
Reageer!

Voorjaarsmarkt Ons Dorp

EMMER-COMPASCUUM - Buurtvereniging Ons Dorp organiseert ook dit jaar op zondag 26 maart een voorjaarsmarkt met een grote groep markt en rommelmarkt standhouders.
Reageer!

Biologische Markt

EMMEN - Rond de Grote Kerk in Emmen staan iedere vrijdag een flink aantal kramen die producten aanbieden die duurzaam geproduceerd zijn ,of biologisch verantwoord. Steeds meer mensen vinden hun weg naar deze speciale "afdeling " van de markt. Kom langs en probeer eens de heerlijke groente , het verse brood, kaas en het pure vlees van de biologische markt.
Reageer!

Emmer Weekmarkt ook goed voor carnavalsaankopen

EMMEN - Kom morgen, vrijdag, in de voorjaarsvakantie lekker shoppen op de Warenmarkt in Emmen. Zelfs voor de carnavalsgangers zijn hier spulletjes te krijgen , oa fraaie klompen van RIMA
Reageer!

Kerstman op de Emmer Markt

EMMEN - Kom vrijdag 23 december naar de Markt in Emmen en ontmoet de Kerstman! De laatste markt voor de kerst is natuurlijk perfect geschikt om de kerst boodschappen te doen. Vanaf 08:00 uur staan de kooplui voor u klaar. De lekkerste producten koop je op de markt!
Reageer!

Markt Emmen - Nieuwsbrief - www.marktemmen.nl

EMMEN - Op vrijdag 16 december komt 3FM DJ Domien Verschuuren naar het Glazen Huis in Emmen en zal vanaf het Marktplein zijn ochtendprogramma presenteren. Vanaf 06:00 uur t/m 09:00 uur dus op de landelijke radio en op de nieuwe zender combinatie Rtv Emmen / Radio Loco. De Warenmarkt zal de vroege DJ's een lekker ontbijtje aanbieden!
Reageer!

Sinterklaasje komt maar binnen......

EMMEN - Vrijdag 2 december komt de Sint met een heleboel Zwarte Pieten naar de Warenmarkt in Emmen! Kom gezellig langs , de fotograaf maakt leuke foto's! De foto's kom op de Facebook te staan.
Reageer!

WINTERMARKT 2016

EMMEN - In Heemtuin De Looackerhof in Angelslo zal op zondag 11 december van 10.30 - 16.30 uur aan de Loo-ackers 29 Emmen een wintermarkt worden georganiseerd. De entree is GRATIS.
Reageer!

Zwarte Pieten bezoeken de Warenmarkt! Emmen

EMMEN - Vrijdag 25 november zullen vier Zwarte Pieten de markt bezoeken en lekkere pepernoten en speculaas koeken uitdelen. Deze heerlijke lekkernijen zijn natuurlijk te koop bij de diverse bakkers op de markt en bij de Goudse Stroopwafel kraam!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda