MUZIEK

Oude bekenden geven tuinconcert bij De Amer!

AMEN - Zondagmiddag 7 augustus geven Meena Cryle & The Chris Fillmore Band een tuinconcert bij cultureel café De Amer. Cryle en haar band brengen eigen werk, blues ballads, blues, blues-rock; songs met een eigen stijl en signatuur.
Reageer!

Jeangu Macrooy geeft tuinconcert in De Amer!

AMEN - Zaterdagmiddag 16 juli geeft Jeangu Macrooy een concert in de tuin van De Amer. Macrooy brengt een stijlvolle mix van soul en pop en wisselt uptempo nummers af met gevoelige ballads. Met zijn wendbare stemgeluid en herkenbare en vaak persoonlijke teksten weet hij zijn publiek te raken. Bij het grote publiek is hij vooral bekend geworden door zijn deelname voor Nederland aan het Eurovisie Songfestival in 2021.
Reageer!

De Amer gaat van start met de befaamde Tuinconcerten. Voor ieder wat wils tijdens een lange, warme muziekzomer.

AMEN - Rapalje zal op zondag 10 juli om 16.00 uur het spits afbijten. De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts creëren door hun enthousiasme en gedrevenheid een en al vlammende energie. Rapalje laat met gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische melodieën, in een sfeer van losbandigheid, een flinke vonk overslaan op hun publiek. Een concert van Rapalje is als een tijdreis. Sluit je ogen en je waant je op Ierse kliffen en in Schotse glens.
Reageer!

Brinks en Friends in de Harbour Club

Zondag 19 juni (Vaderdag!)komen Brinks & Friends optreden in de Harbour Club Parc Sandur. Bij mooi weer kun je heerlijk chillen op de loungebanken en genieten van live muziek. Dobberende bootjes, spelende kinderen, lekker cocktailtje in de hand.....
Reageer!

Guus Westdorp komt opnieuw naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Guus Westdorp, Pianist, zanger en componist komt op zondag 3 juli met zijn nieuwe programma: SNEEUWHART naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam. Al 50 jaar houdt Guus zich bezig met Nederlandstalige liedjes. In vele theaters heeft hij gespeeld en gezongen. Hij was o.m. pianist bij Toon Hermans, Liesbeth List en Bruno Brel.
Reageer!

Tangarine in De Amer

AMEN - Zondag 5 juni 14.00 uur speelt Tangarine in cafe De Amer en niet voor de eerste keer. De tweeling Arnout en Sander Brinks staan voor een uniek geluid, warme harmonieen en een goed in het gehoor liggend repertoire. De teksten van hun songs zijn verrassend veelzijdig.
Reageer!

Bai Kamara Jr. in De Amer

AMEN - Pinkstermaandag, 6 juni treedt Bai Kamara Jr. op in Amen. Hij brengt een eigentijds repertoire van swingende blues ten gehore. Deze soul-blues mengt hij met R+B, jazz en Afrikaanse ritmes. Kamara heeft een onmiskenbare, warme stem, waarmee hij moeiteloos van speels en funky naar ingetogen en intiem kan schakelen.
Reageer!

Sweet Melodies met Tim Knol in de Amer

AMEN - Beste Amer muziekliefhebber, Op zaterdag 28 mei staat niemand minder dan Tim Knol in Amen op de planken. Twee keer maar liefst, zowel in de middag (14.00) als in de avond (20.00). Voor beide concerten zijn nog enkele kaarten beschikbaar dus grijp je kans om deze bijzondere muzikant in het echt te horen spelen!
Reageer!

‘De Andersons’ komen naar dé huiskamer van Nieuw Amsterdam op zondag 22 mei

NIEUW AMSTERDAM - Het Zweeds-Nederlandse kleinkunstduo De Andersons wordt geprezen om hun oorspronkelijke kijk op de wereld, die ze hartstochtelijk en humoristisch vertolken in voorstellingen vol muziek en prikkelende teksten. Na een succesvolle voorstelling i.s.m. Arjen Lubach, brengen ze nu Een mooiere wereldâ??, met prachtige teksten van de bejubelde en met Griffels bekroonde schrijver Sjoerd Kuyper. EN MOOIERE WERELD is een vurig en humoristisch theaterconcert in de geest van de vrijgevochten Zweedse schrijfster Astrid Lindgren
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda