Ben Poole en Guy Smeets concert in De Amer.

EMMEN - Op zondag 3 maart geven Ben Poole en Guy Smeets een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Zet Ben Poole en Guy Smeets samen op een podium en je voelt de energie en ziet het speelplezier. Allebei gezegend met krachtige stemmen, een virtuositeit op de gitaren en de drive om hun publiek een onvergetelijk concert te bezorgen. Ben Poole wordt omschreven als een van de meest opwindende jonge blues/rock performers

. Ben toert ook dit voorjaar weer met de jonge Nederlandse virtuoze bluesgitarist Guy Smeets, 'His Little Brother form another mother' zoals hij zegt. Ben en Guy zijn goede vrienden die het heerlijk vinden om samen te spelen en te zingen. De vonken vliegen ervan af als de heren uitpakken met prachtige songs en gitaarwerk.

De Brit Ben Poole is een internationaal geprezen, bekroonde blues-, rock- en soulgitarist, zanger en songwriter. Genomineerd door het Amerikaanse 'Guitar World Magazine' als een van de "Beste Blues-gitaristen ter wereld. Geworteld in blues sinds zijn vroege jeugd en geïnspireerd door de muziek van bluesgiganten als Stevie Ray Vaughan, is Guy Smeets uitgegroeid tot een alleskunner met een eigen herkenbare sound. Ook als componist, songwriter en producer creëert Guy overtuigend zijn eigen sound. Hij won in 2019 al de 'Best Dutch Blues Musician' award.

Reserveren kan via: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren

Voor de agenda
Zondag 3 maart 2024
Ben Poole en Guy Smeets
Cultureel Café De Amer in Amen
Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda