Zondag 2e Klasse H: Verlies voor Sc Erica en Twedo

SC Erica op eigen veld onderuit

ERICA – In de zondag 2e klasse H liep SC Erica op Erica in de wedstrijd tegen Zuidwolde tegen een 3-2 nederlaag op. Nadat Zuidwolde in de eerste helft na ruim een kwartier op voorsprong was gekomen via Nico Schulting wist Dennis Fecken na een uur spelen de stand weer gelijk te trekken. 1-1. De vreugde bij Sc Erica was van korte duur want enkele minuten later was het Martijn Spijkerman die de gasten uit Zuidwolde weer aan de leiding bracht. 1-2. Nu was het Sc Erica dat een minuut later alweer met een snel antwoord kwam. Jesse Wanders plaatste de bal tegen het net en de stand was weer gelijk. 2-2. In de slotfase moest Sc Erica toch nog de winst uit handen geven via een tweede treffer van de middag voor Martijn Spijkerman waardoor het 2-3 werd. Daarna werd het meer een gele kaarten festival met 3 voor Sc Erica en drie keer Zuidwolde. Voor aanstaande zondag staat de uitwedstrijd in Haaksbergen tegen Bon Boys.

Opnieuw verlies voor Twedo
ROSSUM – Zondagmiddag moest Twedo naar Rossum waar het op sportpark ’t Maalland de degens moest kruisen met RSC. Geen gemakkelijke opgave, want de ploeg van trainer Mark Wijnreder stond met twee overwinning hoog op de ranglijst. Toch kwamen de Nieuw Amsterdammers via Dion Klaaasen binnen twee minuten op een 1-0 voorsprong, maar tien minuten later stond het alweer gelijk. 1-1. Op slag van rust leek het toch weer de goede kant op te gaan voor Twedo nadat Dimitri Lazaridis de 1-2 kon scoren. Met deze voorsprong gingen de ploegen ook aan de thee, maar in de tweede helft ging het toch nog weer fout voor Twedo, want binnen tien minuten stond er een 3-2 stand op het scorebord. In het laatste kwartier wist de thuisclub uiteindelijk nog twee keer te scoren en Twedo met een 5-2 nederlaag weer naar huis kon sturen. Voorzondag staat er de thuiswedstrijd tegen EMMS op het programma