Zondag 3e Klasse B Winst voor Titan en EHS’85 en gelijkspel voor Weerdinge

Na twee nederlagen eindelijk winst voor Titan
NIEUW WEERDINGE – Zondagmiddag speelde Titan op eigen veld een goede wedstrijd tegen Westerwolde en dat werd bekroond met een 4-1 overwinning voor de Nieuw Weerdingers. Wie anders dan Harm-jan Moesker opende vrij snel rond de 5e minuut de score en dat werd ook de ruststand. Na de thee duurde het ongeveer 10 minuten dat Westerwolde via René van der Laan de 1-1 scoorde. In het laatste half uur van de wedstrijd sloeg Titan even flink toe. Dennis Faber bepaalde na een uur spelen de stand op 2-1 en in het laatste kwartier scoorde Patrick Luiten de 3-1 en Roy Supér bepaalde de eindstand op 4-1. De eerste overwinning is een feit en hopelijk kan die lijn worden doorgetrokken naar de uitwedstrijd in Zeijen tegen SVZ.

EHS 85 pakt drie punten in Paterswolde
PATERSWOLDE – Via een 2-2 ruststand wist EHS 85 de wedstrijd in Paterswolde met 5-2 van Actief te winnen. De thuis begon overigens voortvarend met veel enthousiasme en stonden binnen 10 minuten op een 1-0 voorsprong va Bram Sterndorff. Het antwoord van EHS’85 kwam 10 minuten later van de voet van Frenk Veldwijk die de 1-1 scoorde, maar een minuut was het Ermin Imelman die de 2-1 scoorde. Op slag van rust zorgde Jeroen Smit voor de 2-2 . Na de thee nam EHS ’85 de regie van de wedstrijd weer over en was het Wesley Berken die in de 52e minuut EHS’85 de 2-4 op voorsprong te zetten. Daarna was het Henk Teuben die ook nu zijn doelpuntje weer mee pikte, 2-4 en Jeroen Smit bepaalde daarna de eindstand op 5-2. De volgende tegenstander van EHS’85 is Peize uit.

Weerdinge op eigen veld niet verder dan 2-2

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse B wist Weerdinge pas in de slotfase van de eerste helft tegen Muntendam een goede aanval met een doelpunt te bekronen. Milos Oluic zorgde op slag van rust voor de 1-0. Na de hervatting wilde Weerdinge graag doordrukken, maar halverwege de 2e helft was het Maikel Hut die de stand weer gelijk trok. 1-1. Weerdinge toonde veerkracht en binnen vijf minuten stond het daarna weer op voorsprong via Patrick Lassche. 2-1. Helaas konden de ploeg van trainer Geert Katoen ook deze voorsprong niet vasthouden, want het was Michael Ploeger die vijf minuten voor tijd toch nog de 2-2 wist te scoren via Michael Ploeger. Dat werd ook de eindstand want Weerdinge scoorde alleen nog met een gele kaart voor Ivar Drent en Nick Kroeze. Komende tegenstander voor Weerdinge is Gieten uit.