SVV 04 kan Dwingeloo niet bedwingen

SCHOONEBEEK - - In de zondag 3e klasse C moest het op de negende plaats staande SVV 04 zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegenhekkensluiter Dwingeloo. De ploeg van trainer Roeland Kwint moet op sportpark De Kampen toezien hoe tegenstander Dwingeloo vanaf het begin het initiatief nam en halverwege de eerste helft ook op voorsprong wist te komen.

Een voorsprong die overigens maar van korte duur was, want vijf minuten later was het Rick Piek die de thuisclub op 1-1 wist te zetten. Dit werd ook de ruststand. In de 2e helft ging het eigenlijk gelijk op, maar gescoord werd er niet meer. Eindstand 1-1 en daarmee staat SVV 04 nu op een 9e plaats. Komende zondag staat voor de Schoonebekers de thuiswedstrijd tegen Raptim op het programma.