Zwartemeerse Boys onderuit in Ter Apel

TER APEL - In de zondag 4e klasse D was Zwartemeerse Boys zaterdagmiddag niet in staat om de punten uit Ter Apel mee te nemen. Na een 2-1 ruststand werd het 3-1 in het voordeel van Ter Apel 96. De thuisclub opende in de 12e minuut de score via Rick Koops(1-0) en na iets meer dan een half uur spelen tilde Jeroen Schoonbeek de stand naar 2-0.

Een tegenvaller bij Zwartemeerse Boys was vlak daarna de tweede gele kaart voor Nick Berens en daardoor het al vroeg met een man minder kwam te spelen. Toch wist het op slag van rust de aansluiting te maken via Daimy ten Velde, maar Ter Apel 96 bleef daarna ook in de 2e helft de bovenliggend partij en een kwartier voor tijd bepaalde Daniel Manning de eindstand op 3-1. In deze klasse was IJhorst-Weiteveense Boys afgelast.