AMATEURVOETBAL

Winst en verlies in de 3e klasse B

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse B wist Titan te winnen terwijl Weerdinge het op eigen veld niet kon bolwerken tegen Groninger Boys. Na een 1-1 stand bij rust liep de tegenstand met zeven-mijls laarzen bij de Weerdingers weg. Nick Kroeze smaakte nog het genoegen om de 1-0 en de 1-7 te scoren.

Geen nacompetitie voor DZOH

EMMEN – Voor het niet spelende SVBO zat deze competitie er op in de zaterdag 1e klasse J, maar voor DZOH nog niet. In Winschoten werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen WVV. De Emmenaren hadden nog een kans om de nacompetitie te halen, maar moest daarvoor in ieder geval zelf niet verliezen bij WVV. Na een 2-0 achterstand werd het nog wel weer spannend nadat Tom Hiemstra de 3-1 scoorde. Daniel Sanafikah en Aron Timmerman brachten DZOH weer op gelijke hoogte, maar dan een punt zat er niet in en eindigde nu op de vijfde plek en zijn klaar met de competitie.