AMATEURVOETBAL

DVC 59 kansloos in Witteveen

WIITEVEEN – De zondag 5e klasse D kon hekkensluiter DVC’59 in Witteveen tegen de plaatselijke boys geen potten breken. De ploeg van interim-trainer Harm Kiers verloor na een 1-0 ruststand kansloos met 5-0, Na een half uur spelen was de wedstrijd eigenlijk al gelopen door doelpunten van Tobias Hofstede(1-0) en Thijs Uneken die uit een strafschop de 2-0 scoorde.
Reageer!

SVV 04 kan Dwingeloo niet bedwingen

SCHOONEBEEK - - In de zondag 3e klasse C moest het op de negende plaats staande SVV 04 zondagmiddag genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegenhekkensluiter Dwingeloo. De ploeg van trainer Roeland Kwint moet op sportpark De Kampen toezien hoe tegenstander Dwingeloo vanaf het begin het initiatief nam en halverwege de eerste helft ook op voorsprong wist te komen.
Reageer!

VV Bargeres heeft een nieuwe trainer voor seizoen ’24/’25

EMMEN - VV Bargeres gaat het seizoen 2024/2025 met een nieuwe trainer/coach van start. Martin Koppenol is het volgende seizoen de eindverantwoordelijke voor de eerste selectie. Momenteel zit Martin in een tussenjaar. Het begon de laatste tijd echter weer te borrelen, zo vertelde hij. Martin is blij dat hij vanaf volgend seizoen weer voor een gretige groep kan staan. Ook zal Martin zich tezamen met het technische (jeugd)kader bezighouden met de doorstroom van de jeugd naar de senioren.
Reageer!

DZOH blijft in spoor van de koplopers

VOETBAL - DZOH is helemaal terug in de strijd om de titel in de 1e klasse J. De formatie van trainer Karlo Meppelink won op het kunstgras in Westerbork met 0-2 van VKW, nadat koploper Oranje-Nassau eerder op de dag punten had laten liggen tegen SVBO (0-0). Daardoor is het gat tussen de clubs uit Groningen en Emmen na 13 wedstrijden nog maar twee punten. De ruim 500 toeschouwers zagen op het kunstgras van sportpark Perkenslag met name na rust een matige wedstrijd.
Reageer!

SVBO pakt punt tegen koploper

BARGER OOSTERVELD – In de 1e klasse J wist SVBO zaterdagmiddag voor eigen publiek tegen koploper Oranje-Nassau een punt uit het vuur te slepen. 0-0. Eind september verloor SVBO de wedstrijd in Groningen met 4-1. Nu kwam de ploeg van trainer Peter Timmer een stuk beter voor de dag met dit resultaat. Verdiend stelde Timmer na afloop. ''We hadden hier vooraf niet echt op gerekend, maar ik denk wel dat we terecht hebben gelijkgespeeld. We hadden onze tactiek natuurlijk wel een beetje aangepast en daardoor hielden wij de controle over de wedstrijd”.
Reageer!

Bargeres ook na 11 wedstrijden nog zonder puntverlies

WESTERLEE - Er staat tot nu toe geen maat op Bargeres, want de koploper in de zaterdag 5e klasse F staat na 11 wedstrijden nog steeds zonder puntverlies bovenaan. Nu werd Westerlee op eigen veld met 5-1 aan de kant gezet. De wedstrijd begon niet zo voortvarend voor de koploper, want na een kwartiertje werd Tobia Tuik met rood weggestuurd na een overtreding. Bargeres speelde daarna vijf kwartier met een man minder.
Reageer!

Terechte overwinning voor Weerdinge

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse behaalde Weerdinge een 3-0 ovrwinning op Noordtser. Gezien de 2e helft was het terechte overwinning. We begonnen deze zondag met andere formatie omdat er wat blessures waren. Maar Noordster begon feller en beter dan ons op een slecht veld. Ze hadden na 2 min al op 0-1 kunnen komen maar onze keept van Klinken stond zijn mannetje met 1;1. Na dit aangezien te hebben hebben we na 25 minuten onze formatie aangepast.
Reageer!

SVBO(zat) verliest van beter Borger

BORGER - Zaterdagmiddag was er voor SVBO(zat) weinig te behalen in de uitwedstrijd in en tegen Borger. De wedstrijd was net 5 minuten onderweg toen de Barger Oostervelders al op achterstand kwamen na een fout in de verdediging. 0-1. SVBO-trainer Jan Moes: ,,Wij kregen daarna nog wel mogelijkheden om de 1-1 te maken, maar Borger ook om in de 1e helft al de 2-0 te maken. Vanaf de 85e minuut gingen wij alles of niets spelen en daar maakte Borger dankbaar gebruik. Het werd niks want Borger bepaalde in de laatste vijf minuten met drie treffers de eindstand op 4-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda