AMATEURVOETBAL

SVBO in Winsum onderuit

WINSUM – In de zondag 1e klasse J kon SVBO het in en tegen Winsum niet bolwerken en verloor na een 0-0 ruststand met 3-0. SVBO dat voor de thee de wind in de rug had, verzuimde daarvan te profiteren. Wij speelden wel veel op de helft van Winsum. Behalve een prima afstandsschot die goed werd gestopt door de doelman van Winsum kwamen de Barger Oostervelders niet, zegt SVBO-trainer Peter Timmer en vervolgt:
Reageer!

FC Klazienaveen in hectische wedstrijd onderuit

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse H liep FC Klazienaveen op sportpark de Planeet tegen Vitesse 63 tegen een 2-1 nederlaag op. De mannen van trainer Michel Kerkdijk wilden graag de goede lijn van vorige week toen het met 4-2 van DKB won. De Klazienaveners begonnen wel goed aan de wedstrijd want binnen tien minuten stond met 1-0 voor via een treffer van Jesse Zwart. Dat werd ook de ruststand.
Reageer!

SC Angelslo verdiend langs Meeden

MEEDEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd Meeden - Sc Angelslo op het programma. Op een klein en moeilijk bespeelbaar veld was Angelslo voetballend de betere ploeg en won met 3-1. Nadat een grote kans net naast werd gestift door Tim Dokter scoorde Angelslo kort daarna wel de 0-1. Na een goed lopende aanval kwam de bal bij Gezim Luli en die schoof de bal keurig langs de keeper.
Reageer!

Weiteveense Boys verliest van Buinen

WEITEVEEN – In de zondag 4e klasse D wist Weiteveense Boys op eigen veld et 3-1 van Buinen. De Weiteveners begon de wedstrijd nog wel hoopgevend via een doelpunt in de 10e minuut van Koen Steffens. 1-0. Een half uur was het de bovenliggende partij en hadden de boys de 2-0 moeten maken. Helaas voor de Weiteveners kreeg Marcel Vedder van Buinen het daarna op zijn heupen met drie treffers op rij waarvan twee uit een hoekschop. Ruststand 1-2.
Reageer!

Winst en verlies in de 5e klasse D

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 5e klasse D wist hekkensluiter DVC 59 zondagmiddag haar tweede overwinning van het seizoen te behalen. Het hogergeplaatste VIOS(O) uit Oosterhesselen werd met een 2-1 nederlaag weer naar huis gestuurd. Aaron Pol opende de score voor de withemden en de 2-0 kwam op naam van Wesley Heijnen. De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Bart Lanting bracht de spanning door de 2-1 te scoren nog even terug. Verder liet DVC 59 het deze keer niet lopen.
Reageer!

Zwartemeerse Boys laat SPW met de punten vertrekken

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D had Zwartemeerse Boys op een donker en winderig sportpark De Koel in Zwartemeer zondagmiddag geen antwoord op de speelwijze van SPW uit Stadskanaal. Na een 1-0 ruststand eindigde dit duel in een 2-1 overwinning voor SPW. Zwartemeerse Boys probeerde vanaf het begin de wedstrijd wel naar zich toe te trekken, maar het kwam eigenlijk geen moment in de wedstrijd..
Reageer!

Verlies voor WKE

GRONINGEN - WKE'16 nam het in de 1e Klasse J op tegen middenmoter Velocitas 1897, maar leed een onnodige 2-1 nederlaag. De thuisclub nam vlak voor de thee een 1-0 voorsprong via Mervyn Bos. In de 2e helft wist WKE'16 tien minuten voor tijd via Djairo Fik de 1-1 te scoren. Vlak voor tijd was het Jesse Bosgraaf die alsnog de winnende 2-1 voor Velocitas binnenschoot.
Reageer!

Nipte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse F wist SVBO zat de punten niet in eigen huis te houden. De wedstrijd tegen Wildervank leek lang op een gelijkspel uit te draaien, maar werd in de slotfase met 1-0 verloren. De 1e helft ging het gelijk op, tot vlak voor rust toen Marc Nijland van Wildervank een rode kaart kreeg wegens natrappen.
Reageer!

CEC schiet met scherp op Wagenborger Boys

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F bezorgde CEC de toeschouwers op sportpark de Runde weer een mooie voetbalmiddag door met maar liefst 8 treffers tegenstander Wangenborger Boys van de mat te spelen. Na een ruststand van 3-0 door doelpunten van Tom Rengers, Robin Bazuin en Maurice Kampman bleef de doelpuntenmachine ook in de 2e helft door ratelen.
Reageer!

FC Emmen start met team oud-spelers

EMMEN - FC Emmen zal op korte termijn starten met een nieuw team: oud-FC Emmen. Topscorer aller tijden van de club, Michel van Oostrum, gaat de rest van het huidige seizoen aan de slag met het samenstellen van het team. Van Oostrum: "Ik heb bij de club aangegeven graag iets te willen betekenen. De club heeft op haar beurt uitgesproken en ook al laten zien meer binding te willen cre�«ren met de mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld bij de club. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat een elftal met oud-FC Emmen-spelers een mooie eerste stap is."
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda