Atletiek

Kletsnatte FS Hondsrugcross

EMMEN - Waar de meeste inwoners van Emmen en omstreken binnen bleven of overdekte activiteiten ondernamen, vanwege de vele regen die zaterdag viel. Meldde toch een kleine 150 hardlopers zich bij de start van De FS Hondsrugcross. Het al zware parcours, onder normale omstandigheden, was door de vele regen een nog grotere uitdaging geworden. De hoofdafstand van 8 kilometer werd bij de dames gewonnen door Janien Lubben en bij de heren door Joost Hendriks.
Reageer!

1e editie De Groene 4 Mijl uitverkocht!

EELDERWOLDE - Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 31 januari 2016 vindt daar de eerste editie van de Groene 4 Mijl plaats.
Reageer!

De Groene 4 Mijl met Ouder-Kindloop voor de kleine bikkels

EELDERWOLDE - Op zondag 31 januari 2016 vindt de eerste editie van de Groene 4 Mijl plaats. Een evenement voor bikkels in natuurgebied de Onlanden. Tijdens de Groene 4 Mijl loop je zowel on- als off-road?en zijn verschillende wandel- en hardloop afstanden beschikbaar. Verder is de ouder-kindloop een onderdeel van het evenement.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers start met Sportrusten

EMMEN - Op zaterdag 6 februari 2016 vindt de aftrap plaats van Sportrusten op de atletiekbaan van E.A.C. De Sperwers. Er wordt in 100 dagen toe gewerkt naar het volbrengen van de hele of de halve Marathon van het loopfestijn Drenthe in Klazienaveen op zondag 29 mei 2016, op basis van Sportrusten.
Reageer!

Woonsfeer Heine Crossloop

KLAZIENAVEEN De Woonsfeer Heine Crossloop gehouden wordt zondag 10 januari voor de 10e keer gehouden. Start en finish is De Planeet in Klazienaveen bij vv Zwartemeer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda