Gratis loopclinic (voor jong en oud) in aanloop naar Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - De hardloopclinic is in het bijzonder gericht op de beginnende lopers en de minder ervaren lopers, met eventueel als doel het uitlopen van de 5 km bij de zandstrooisterloop op de vrijdagavond van 28 augustus 2015. Wie wil er nou niet met vader, moeder, zoon, dochter, broer of zus bij de zandstrooisterloop de 5 km (of zelfs de 10) lopen.

Lopen is gezond en geeft voldoening maar dan wel op een gezonde en verantwoorde manier. Wanneer loop je goed en ontspannen en hoe moet je jezelf voorbereiden?. Iedereen kent wel de pogingen om te beginnen met trimmen en dan te constateren dat het erg tegen valt om vol te houden en er van te genieten. Door verantwoord te beginnen met lopen onder deskundige leiding zul je merken dat het ook leuk en gezellig kan zijn Je krijgt niet alleen meer en betere conditie, maar je wordt ook fitter en raakt overtollige kilo's kwijt.

Trainingsinformatie: start 1e training dinsdag 2 juni a.s. voor jong en oud 12 weken begeleide training 2 keer in de week gezamenlijke training op de dinsdag en donderdagavond aanvang 19.00 uur

De trainingen zullen een plezierige en sportieve karakter hebben. En er zal en kan op verschillende niveaus worden gelopen. De focus is volhouden, aandacht voor looptechniek en daardoor meer genieten van het hardlopen.

Opgave; Email: harrie.kramer@planet.nl telefonisch 0524-532153of 0682008269

Zie ook; www.LoopgroepSchoonebeek.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda