BETAALD VOETBAL

Kaartjes Jong Ajax - FC Emmen verkrijgbaar aan de balie

EMMEN - Komende vrijdag speelt FC Emmen de belangrijke uitwedstrijd tegen Jong Ajax. FC Emmen supporters die hun club willen ondersteunen, kunnen kaartjes aanschaffen bij de infobalie in de JENS Vesting. De kosten zijn met vijf euro minimaal!
Reageer!

Rick ten Voorde matchwinner voor FC Emmen

EMMEN - Er zijn niet veel spelers in het betaalde voetbal die genoegen nemen met een rol als invaller, wat ook zeker voor FC Emmen spits Rick ten Voorde geldt. Maar hij heeft de pech, of ook wel het geluk, juist als invaller het beste tot zijn recht te komen.
Reageer!

FC Emmen A1 pakt punt in Volendam

EMMEN - FC Emmen A1 heeft in Volendam met 2-2 gelijkgespeeld tegen de A-jeugd van de amateurvereniging Volendam. Ietwat teleurstellend want bij winst hadden de Emmenaren de derde plaats van Be Quick 1887 kunnen overnemen.
Reageer!

In memoriam: Johan Cruijff. 1947 – 2016 Johan Cruijff, een fenomeen om nooit te vergeten

EMMEN – De schok was groot toen ik donderdag te horen kreeg dat Johan Cruijff was overleden na een verloren strijd tegen kanker. De legendarische nummer 14 die de hele wereld versteld liet staan van zijn voetbalkwaliteiten en veel successen behaalde met Ajax en Barcelona als speler en trainer en als speler 48 wedstrijden in het Nederlands elftal.
Reageer!

FC Emmen oefent donderdag tegen Preussen Munster

EMMEN - FC Emmen hervat na twee competitievrije weekeinden de competitie op vrijdag 1 april thuis tegen FC Volendam. Ter voorbereiding hierop worden de komende week twee oefenduels gespeeld.
Reageer!

Jeugdafdeling vult functies voor volgend seizoen aan

EMMEN - In technisch en organisatorisch opzicht begint de jeugdopleiding van FC Emmen voor het seizoen 2016/17 vorm te krijgen. Met diverse trainers is overeenstemming over contractverlenging bereikt en ook bij de invulling van de organisatorische functies is sprake van continuïteit. Dat laatste stemt manager jeugdzaken Paul Kamphuis tot tevredenheid. ,,Ik ben blij met de continuïteit van een groot gedeelte van de organisatie. En daarnaast bieden we ruimte om binnen onze organisatie door te groeien.’’.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda