Handbal

Wouter Sijpkes verlengt bij Oosting E&O

EMMEN - Wouter Sijpkes komt ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O. Er was vergaande belangstelling van buurman Hurry Up maar de doelman geeft echter de voorkeur aan een langer verblijf in de Oosting Arena in Emmen.
Reageer!

Nederland beloont zichzelf niet tegen topland Slovenië

EMMEN - De Oranje heren laten Europees topland Slovenië in de slotfase op een knullige manier ontsnappen en doen zichzelf op die manier na een prima wedstrijd te kort. Tegen dit Slovenië met topspelers uit de Bundesliga en de sterke Hongaarse competitie, met clubs als Veszprem en Pick Szeged, was een geweldige stunt mogelijk geweest. Lange tijd had het Nederlands team dit Slovenië in de tang. Zelfs de voor THW Kiel uitkomende Zarabec kon niet de lijnen uitzetten zoals hij het graag wil.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Na de “stille” competitie periode vanwege alle EK Kwalificatie wedstrijden van de landenteams voor het EK 2020 in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen gaan we de spannende competitie in Duitsland weer hervatten. Net voor de interland- stop speelde de HSG Nordhorn-Lingen nog de uitwedstrijd in Dresden bij de HC Elbflorenz. Dat dit geen gemakkelijke opdracht voor de HSG zou worden stond bij voorbaat al vast en dat bleek ook.
Reageer!

De HSG Nordhorn-Lingen verliest terrein na 2e nederlaag in drie wedstrijden

LINGEN/NORDHORN - Tussen de verwachte overwinning thuis op de TV Grosswallstadt ( 30-22 ) en de demonstratie tegen mede favoriet voor promotie Tusem Essen in Lingen ( 36-25 ), met maar liefst 22 treffers in de tweede helft, moest de HSG uit naar de koploper en grote kanshebber voor promotie naar de 1e Bundesliga, de HBW Balingen. Mede door personele problemen, zonder 2 nieuwe geblesseerden Patrick Miedema en Philipp Vorlicek en een zieke Luca de Boer, zou deze al moeilijke opdracht er niet minder zwaar op worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda