Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ook na de 6e wedstrijd staat debutant HSG Nordhorn-Lingen op 0 punten. In het Euregium in Nordhorn was de MT Melsungen duidelijk te sterk. De MT Melsungen, die vele Duitse internationals in de gelederen heeft, zoals Kúhn, Lemke en Häfner, won na een ruststand van 11-16 uiteindelijk met 24-31. Grote fases van de wedstrijd kon de thuisclub goed meedoen. Dat tot groot enthousiasme van zo’n 2400 fans.
Reageer!

Bridgetoernooi Emmen weer geslaagd

EMMEN - De café bridgedrive, het grootste bridgetoernooi van Emmen en omgeving is weer achter de rug. Er namen bijna 180 mensen aan deel uit het hele land, zij speelden zeven ronden in zeven verschillende horecabedrijven in Emmen. Dat is een hele klus. Als je dan na afloop allemaal vrolijke blije mensen ziet, die hebben genoten van de wedstrijddag dan ga je met een tevreden gevoel denken aan de cafédrive van 2020, op zaterdag 26 september.
Reageer!

Hurry-Up laat thuis de tanden zien

Hurry-Up na 3 speelronden alleen koploper in de Bene-League JD Techniek Hurry-Up heeft debutant Houten duidelijk gemaakt dat de ploeg uit Zwartemeer dit jaar een grotere rol in de BENE-LEAGUE wil spelen. In de eigen Succes Holidayparcs Arena in Zwartemeer werd de ploeg van coach Rick Louw ( op tijd terug van zijn huwelijksreis ) na een ruststand van 18-13 uiteindelijk met 37-29 met lege handen naar huis gestuurd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda