Handbal

JD Techniek Hurry-Up voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up staat voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen. JD Techniek Hurry-Up moet uitwijken naar de Emmer zaal omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas een wijziging in de aanvangsdag van de eerstvolgende thuiswedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen. De wedstrijd tegen de HC Elbflorenz in de Emsland Arena in Lingen is verplaatst van zaterdag 20 oktober naar vrijdag 19 oktober 2018. De wedstrijd begint wel om 19.30 uur. Ondertussen heeft de HSG zijn 4e nederlaag geleden, waarvan de 3e in een uitwedstrijd en allemaal tegen de top 4 van de ranglijst.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De ommekeer? Eindelijk eens een wedstrijd die iedereen tevreden naar huis liet gaan. Er goed bij vanaf het begin tot het eind. Lekker agressief en daarom verdiend gewonnen. Met 26-22 na een ruststand van 12-11 in Nordhorns voordeel. Laatste doelpunt voor rust in overtal van Patrick Miedema. Uitblinkers: keeper Björn Buhrmester en Lutz Heiny ( 6 treffers ).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda