Handbal

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands herenhandbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.
Reageer!

Succesvolle workshops NHV en Carmel Handbalschool Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 18 maart jl. heeft het NHV in samenwerking met de Carmel Handbalschool Drenthe voorafgaand aan de oefeninterland Nederland-IJsland een tweetal clinics georganiseerd voor een grote groep trainers die training geven bij hun eigen vereniging aan D, B en C-jeugd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ondanks de personele problemen door de vele blessures blijft de HSG Nordhorn-Lingen het prima doen. Weliswaar werd de derby bij de TV Emsdetten verloren, de twee volgende thuiswedstrijden leverden de ploeg van trainer Bültmann twee overwinningen op.
Reageer!

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZWARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief.
Reageer!

Handbaluitslagen en standen

ROLDE - De handbaluitslagen en de daaraan gekoppelde standen van 11 en 12 maart zien er als volgt uit:
Reageer!

Ron Haandrikman per direct weg als voorzitter

ZWARTEMEER - Ron Haandrikman vertrekt per direct als voorzitter van handbalvereniging Hurry-Up. Het bestuur kwam dinsdagavond tot de conclusie dat er onvoldoende vertrouwen is voor een verdere continuering van zijn voorzitterschap. Haandrikman nam in september het stokje over van Hendrikus Velzing. De club is momenteel op zoek naar een interim voorzitter.
Reageer!

Oosting E&O - JMS Hurry Up

EMMEN - Zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen JMS Hurry up op het programma. De gasten uit Zwartemeer voelen zich waarschijnlijk ook een beetje thuis na de aansprekende resultaten in de Europacup. Daarom willen de mannen van trainer Edwin Kippers alles geven voor een goed resultaat. De aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de website eenohandbal.nl. De mooiste derby van Nederland! Mis het niet!
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Niet te geloven, wat een prestatie! En een groot compliment aan het team en de technische staf, onder leiding van trainer Heiner Bültmann, van de HSG Nordhorn-Lingen!!! Een klein kader, 4 spelers uit de roulatie, deels zelfs 5, en niet de minst belangrijke, en dan dit presteren tegen de top van de tweede bundesliga.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda