Handbal

JD Techniek Hurry-Up gaat Europa in

ZWARTEMEER - De handballers van JD Techniek Hurry-Up zijn komend seizoen weer op Europees toneel actief. De club uit Zwartemeer gaat zich inschrijven voor de EHF Challenge Cup. Voorzitter Hendrikus Velzing verklaart de keuze voor Europees handbal. "Wij willen ons graag meten met topclubs uit het buitenland, daarom hebben wij Europacup handbal voor het volgende seizoen in onze begroting verwerkt."
Reageer!

Frans Engels trainer/coach Oosting E&O 2

EMMEN - Frans Engels is de nieuwe trainer/coach van Oosting E&O 2. Ook gaat hij heren 1 trainer Freek Gielen assisteren bij de trainingen. Het tweede herenteam werd het afgelopen seizoen, onder leiding van Freek Gielen, kampioen van de 2edivisie en komt na de zomer uit in de eerste divisie.
Reageer!

Geslaagd Beachhandbal toernooi op Erica succes!

ERICA - Handbalvereniging HVE2000 organiseerde zondag 20 mei een beachhandbal toernooi voor de F en E jeugd. Sinds dit seizoen beschikt Erica over een eigen beachveld, locatie openluchtbad sti. zwembad Erica “Geert Vos Bad”. HVE2000 maakt hier al veelvuldig gebruik van en maakte van deze gelegenheid gebruik en organiseerde voor de jongste jeugd een beachtoernooi. Dit bleek een goede keuze te zijn geweest.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het mocht helaas niet zo zijn. Wel veel publiek tegen de a.s. kampioen van de 2e Bundesliga maar geen punten. De HSG Nordhorn-Lingen hield het lang vol, maar een vroege achterstand kon steeds net niet weggewerkt worden. Uiteindelijk leed de HSG een eervolle 28-33 nederlaag tegen de Bergischer HC.
Reageer!

JD Techniek nieuwe hoofdsponsor Hurry-Up

ZWARTEMEER - Handbalvereniging Hurry-Up uit Zwartemeer heeft in JD Techniek pompen en appendages BV een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Met ingang van het nieuwe seizoen draagt de vereniging de naam JD Techniek Hurry-Up. Het bedrijf van Harrie Jager en Raimond Duijnisveld is als sponsor al geruime tijd verbonden aan de club uit Zwartemeer. Eigenaar Harrie Jager: “Wij komen graag bij Hurry-Up.
Reageer!

Oosting E&O 2 kampioen 2e divisie

EMMEN - Het tweede herenteam van Oosting E&O, uitkomend in de 2e divisie, heeft zaterdag op de laatste speeldag het kampioenschap binnengesleept. De ploeg van coach Freek Gielen moest in Ede winnen van Reehorst om niet afhankelijk te zijn van andere resultaten. Gesteund door ruim 200 meegereisde supporters begonnen de Emmenaren aan de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda