Handbal

De HSG Nordhorn-Lingen verliest terrein na 2e nederlaag in drie wedstrijden

LINGEN/NORDHORN - Tussen de verwachte overwinning thuis op de TV Grosswallstadt ( 30-22 ) en de demonstratie tegen mede favoriet voor promotie Tusem Essen in Lingen ( 36-25 ), met maar liefst 22 treffers in de tweede helft, moest de HSG uit naar de koploper en grote kanshebber voor promotie naar de 1e Bundesliga, de HBW Balingen. Mede door personele problemen, zonder 2 nieuwe geblesseerden Patrick Miedema en Philipp Vorlicek en een zieke Luca de Boer, zou deze al moeilijke opdracht er niet minder zwaar op worden.
Reageer!

Mikkel Hansen en Cristina Neagu wereldhandballer/ster van het jaar.

EMMEN - Bij de mannen: de 31-jarige Mikkel Hansen van het Franse PSG. Voor de 3e keer wint Hansen, ook al wereldkampioen met Denemarken afgelopen januari en topscorer van het afgelopen WK in Denemarken en Duitsland deze verkiezing. Na 2011 en 2015. bij de Dames: de 30-jarige Roemeense Cristina Neagu van CSM Bucuresti ( Roemenië ). Zij wint deze verkiezing voor de 4e keer, na 2010, 2015, 2016. De eerste speelster trouwens die hierin slaagt.
Reageer!

Veel belangstelling voor de beslissingswedstrijd tegen Hellas

ZWARTEMEER - De kaartjes voor de beslissingswedstrijd tegen Hellas vliegen als warme broodjes over de toonbank. Zaterdag speelt JD Techniek de eerste wedstrijd van de Best of Three tegen Hellas. De inzet is een plaats in de BENE-League voor het komende seizoen. Tevens zal het duel in het teken staan van afscheid van de vertrekkende spelers., want het is voor JD Techniek Hurry-Up de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De wedstrijd begint aanstaande zaterdag om 20.00 uur in de Succes Holidayparcs Arena. DJ Moes zal in de kantine de muzikale omlijsting verzorgen.
Reageer!

Handbalprogramma 8 en 9 maart

EMMEN - Hier volgt het handbalprogramma tot en met 9 maart in het NHV in het district Noord.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda