Handbal

Slechte start dames in degradatiegroep

EMMEN - De handbaldames van E&O zijn de degradatiegroep begonnen met een 18-31 nederlaag tegen VZV. Halverwege de wedstrijd keek de ploeg van trainer Frank van der Zanden tegen een 12-15 achterstand aan. E&O begon slordig en nerveus en kwam al snel met 1-4 achter. Maar ook VZV speelde nonchalant en langzaam maar zeker knokte E&O zich terug in de wedstrijd.
Reageer!

Trainersduo Misker E&O komend seizoen in andere rol

EMMEN - Het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi van de dames eredivisionist Misker/E&O zal volgend seizoen niet meer in dezelfde rol acteren. Het komende seizoen gaat o.a. de trainingsintensiteit (zowel bij de zaal- als de krachttrainingen) bij de damesselectie omhoog.
Reageer!

Suelmann en Falke verlengen contract bij Hurry Up

ZWARTEMEER - Ronald Suelmann en Tommie Falke hebben in de afgelopen week overeenstemming met JMS Hurry-Up bereikt over een verlenging van hun contract. De 28-jarige opbouwer tekende bij voor zijn 14e seizoen in de hoofdmacht van de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer.
Reageer!

Hurry-Up kan koploper Bocholt lang bijbenen

ZWARTEMEER – In de Beneliga verloor Hurry-Up met 23-26 van Achilles Bocholt Hurry-Up kon de Belgische lijstaanvoerder van de BENE-League heel lang bijbenen en stond er halverwege 9-11 op het scorebord. De achterstand werd na de hervatting snel weggepoetst door doelpunten van Trainavicius. De Litouwer nam de oranjehemden vertrouwd bij de hand.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda