Handbal

Feestelijke start competitie Handbalvereniging SVBO

BARGER OOSTERVELD - Sporthal Meerdijk onderging in de afgelopen periode een kleine metamorfose. Alle wanden werden voorzien van geluiddempende materiaal en ook de reclame borden kregen een nieuwe moderne uitstraling.
Reageer!

E&O verliest in laatste seconde na spannende slotfase

EMMEN - De heren van E&O hebben in en tegen Venlo in de laatste seconde van de wedstrijd verloren: 25-26. Het was voor de Emmenaren de eerste nederlaag van het seizoen. Door het verlies is E&O koploper af in de eredivisie.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN (DLD) - Wat een wedstrijd van de HSG Nordhorn-Lingen! En dat na zo’n moeilijke en ongelukkige start van het super tweeluik tegen 2 potentiële kanshebbers voor promotie naar de Eerste Bundesliga. Vrijdags uit naar het uit de eerste bundesliga gedegradeerde Eisenach en maar nipt verloren, na een goede wedstrijd.
Reageer!

Tmmie Falke blijft koel en pakt punt voor Hurry Up

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft het eerste punt in de BENE-League binnen. Tegen het Belgische Tongeren werd het in sporthal De Eendracht 24-24. Daarmee mochten de Zwartemeerders, die lang uitzicht hadden op een zege, hun handen nog dichtknijpen. Tommie Falke benutte drie seconden voor tijd een zeven meter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda