Handbal

Handbalstanden per 13 november

ROLDE - De Handbalstanden na het weekend 12 en 13 november in de BeneLiga en district Noord zien er als volgt uit:
Reageer!

Gelijkspel dames E&O in degradatieduel

EMMEN - De dames van E&O hebben een punt over gehouden aan het thuisduel met concurrent SEW: 26-26. Door het gelijke spel blijft E&O steken op de een na laatste plaats in de eredivisie.
Reageer!

Handbalstanden per 6 november 2016

ROLDE - De Handbalstanden na het weekend 5 en 6 november in de BeneLiga en district Noord zien er als volgt uit:
Reageer!

Derde nederlaag op rij voor JMS/Hurry Up

MERKSEM(B) - Op bezoek bij het Belgische Olse Merksem heeft JMS/Hurry Up de derde nederlaag op rij in de BENE-League geleden. Na een 16-10 ruststand eindigde het duel in Antwerpen in 31-21. Geteisterd door blessures traint Hurry Up al enkele weken met vier of vijf man.
Reageer!

Falke vervangt Miedema bij Oranje

HANDBAL - Hurry Up-speler Tommie Falke is door bondscoach Joop Fiege toegevoegd aan de selectie voor de kwalificatieduels tegen Denemarken en Hongarije. Falke, die afviel na de voorselectie, vervangt de aan zijn schouder geblesseerde Patrick Miedema.
Reageer!

E&O neemt na rust afstand van Hercules

EMMEN - De mannen van E&O hebben Hercules met een ruime nederlaag terug naar Den Haag gestuurd. Het duel tussen de nummer drie en negen van de Eredivisie eindigde in 32-20.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Mede door een aantal blessures ( altijd moeilijk op te vangen door een klein kader ) en het drukke programma lukt het de HSG Nordhorn-Lingen niet om elke week een prestatie te leveren die in de 2e Bundesliga vereist is. Na prima prestaties zoals thuis tegen de EHV Aue ( 28-16 winst ) volgt dan soms weer een terugva , zoals uit bij Bad Schwartau ( 28-22 nederlaag ).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda