Handbal

JMS Hurry-Up strikt Tim Remer

ZWARTEMEER - Tim Remer gaat komend seizoen de selectie van JMS Hurry-Up versterken. Remer tekent een contract voor twee jaar bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. De geroutineerde speler heeft 14 jaar in de Duitse 1e Bundesliga gespeeld en heeft tot nu toe 84 interlands achter zijn naam staan voor het Nederlands team. Bij Oranje is hij al vele jaren de onbetwiste nummer een op de linkerhoek.
Reageer!

Slechte start dames in degradatiegroep

EMMEN - De handbaldames van E&O zijn de degradatiegroep begonnen met een 18-31 nederlaag tegen VZV. Halverwege de wedstrijd keek de ploeg van trainer Frank van der Zanden tegen een 12-15 achterstand aan. E&O begon slordig en nerveus en kwam al snel met 1-4 achter. Maar ook VZV speelde nonchalant en langzaam maar zeker knokte E&O zich terug in de wedstrijd.
Reageer!

Trainersduo Misker E&O komend seizoen in andere rol

EMMEN - Het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi van de dames eredivisionist Misker/E&O zal volgend seizoen niet meer in dezelfde rol acteren. Het komende seizoen gaat o.a. de trainingsintensiteit (zowel bij de zaal- als de krachttrainingen) bij de damesselectie omhoog.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda