Handbal

Handbal Oranje Heren sluiten stage periode af in Slowakije

EMMEN - Onze Oranje handbal mannen hebben de oefen toernooien in het buitenland afgesloten zonder overwinning. Ook de beide laatste wedstrijden in Slowakije, tegen het gastland en Roemenië, gingen helaas verloren. Beide landen hebben aanzienlijk meer ervaring dan Nederland, zodat het geen schande is tegen dit soort tegenstanders te verliezen. Slowakije redde het in poule 1 voor het nu bezig zijnde WK niet tegen het machtige Rusland en Roemenië ging ,net als Oranje, pas onderuit in de Play-offs en trok tegen Macedonië aan het kortste eind.
Reageer!

Handbal Heren Oranje op reis door Europa

EMMEN - Het Nederlands Herenteam heeft zijn eerste oefentoernooi in Noorwegen afgerond en gaat op weg naar Slowakije voor de tweede oefenstage. En dat alles voor HET grote doel: plaatsing voor het EK Handbal 2020 in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen. En dat voor de eerste keer in de geschiedenis van het Herenhandbal in Nederland!
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen opnieuw derby Sieger!

Vele handbal fans zien een uitstekende 2e liga wedstrijd LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen is uitstekend door de Kerstdagen gekomen en heeft het succesvolle jaar 2018 op een geweldige manier afgesloten. Na de winst op de Wilhelmshavener HV afgelopen zaterdag won het nu voor maar liefst 3.500 enthousiaste toeschouwers,
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda