Handbal

Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. doet het goed!

BARGER OOSTERVELD - De seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o., kortweg SBO e.o., bestaat 1,5 jaar en heeft inmiddels 160 leden! Het gaat heel goed met de vereniging. Naast de ouderenbonden Unie KBO en PCOB is onze seniorenvereniging de enige zelfstandige vereniging in de regio. Twee jaar geleden zijn veel ANBO afdelingen opgeheven, zowel in Drenthe als in het land. Er zijn momenteel al zo’n 75 nieuwe zelfstandige seniorenverenigingen in Nederland die samen zijn aangesloten bij een nieuwe federatie, de FASv. De Federatie van Algemene Seniorenverenigingen.
Reageer!

Talenten blijven bij Oosting E&O

EMMEN - De jeugdinternationals Sander Visser en Rick Wielage komen ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O.
Reageer!

Talenten blijven bij Oosting E&O

EMMEN - De jeugdinternationals Sander Visser en Rick Wielage komen ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O. Rechterhoekspeler Sander Visser kwam het vorige seizoen over van de A-jeugd van Houten. Ondanks zijn nog jonge leeftijd van 17 jaar groeide Visser, in zijn eerste seizoen, uit tot een vaste waarde in de eerste brigade van coach Edwin Kippers.
Reageer!

Halve bekerfinale: JMS Hurry-Up - FIQAS Aalsmeer

ZWARTEMEER - Morgenavond staat voor de heren van JMS Hurry-Up één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar op het programma. Winst betekent afreizen naar Almere voor de bekerfinale op Hemelvaartsdag. Morgen om 20.00 uur is FIQAS Aalsmeer de tegenstander van de Zwartemeerders.
Reageer!

Nordhorn-Lingen zorgt voor tophandbal net over de grens

NORDHORN-LINGEN - De ziekenboeg begint zo langzamerhand leeg te lopen bij de HSG Nordhorn-Lingen en dat is te merken. Frank Schumann benut steeds meer speeltijd, vooral in de dekking, en dat geeft de ploeg nog meer zekerheid. Uit bij de EHV Aue werd weliswaar verloren maar dat overkomt veel clubs.
Reageer!

Halve finale tegen Sporting CP op zaterdag 22 april

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up treft in de halve finale van de Europacup het Portugese Sporting CP. De tegenstander uit Lissabon geldt als een Europese grootmacht en is favoriet voor de eindzege in de EHF Challenge Cup. In 2010 won Sporting CP de Europacup voor het laatst.
Reageer!

Handballers JMS Hurry Up als helden ontvangen

ZWARTEMEER - De handbalheren van Hurry Up uit Zwartemeer werden vanavond groots onthaald bij de eigen sporthal De Eendracht, waar honderden supporters hun helden opwachtten. Ook wethouder van sport Bouke Arends was hierbij aanwezig en sprak het succesvolle team toe, maar wilde met de huldiging even wachten tot na de finale.
Reageer!

Dames E&O op tijd weer bij de les

GELEEN - In de voorlaatste wedstrijd in de degradatiepoule hebben de dames van E&O een 31-28 zege geboekt op 'koploper' V&L Geleen. Door de overwinning van Borhave op Kwiek eindigt E&O op de voorlaatste plaats en dus moet de ploeg van het trainersduo Vincent Mooi/Frank van der Zanden een play-downserie spelen tegen de algeheel periodekampioen van de Eerste divisie.
Reageer!

JMS Hurry Up naar halve finale Challenge Cup

HANDBAL - Hurry-Up heeft in Slowakije overtuigend de halve finales van de EHF Challenge Cup bereikt. Nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen HKM Sala met 28-24 werd gewonnen, was de ploeg van trainer Martin Vlijm ook nu de betere ploeg: 38-32.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda