Handbal

Uitslagen en standen 1e ronde handbalcompetitie

ROLDE - De handbalcompetitie in de Beneleaque, de Ere divisie en de Jeugddivisie is ook weer van start gegaan en de eerste uitslagen en standen van zaterdag 9 en zondag 10 september zien er als volgt uit:
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het seizoen 2017-2018 van de 2e bundesliga handbal in Duitsland is weer gestart. En het wordt spannender en beter dan ooit wordt gezegd van de “sterkste 2e liga handbal”. Maar eerst even een korte terugblik naar het eind van het vorige seizoen. De HSG Nordhorn-Lingen eindigde net als het seizoen ervoor op de 8e plaats, nu met 40 pt. En een positief doelsaldo van 38, doordat de laatste thuiswedstrijd met 30-25 gewonnen werd van Leutershausen.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een wedstrijd en wat een inzet van de mannen van de HSG Nordhorn-Lingen! Promotie kandidaat Rimpar Wölfe kwam er eigenlijk niet aan te pas in de Emsland Arena in Lingen. Na een ruststand van 13-11 won de HSG uiteindelijk meer dan verdiend met 26-22 en de uitslag had zelfs nog hoger uit kunnen, misschien wel moeten, vallen.
Reageer!

Oranje Heren wint opnieuw van Letland

EMMEN - De Nederlandse handbal heren hebben zondag 7 mei jl. in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen Letland voor de 2e keer verslagen in de EK Kwalificatie reeks voor het EK 2018 in Kroatië. De ploeg van bondscoach Joop Fiege won de spannende wedstrijd uiteindelijk met 25-24. Na een slecht begin en een 2-7 achterstand kwam Oranje langzaam terug in de wedstrijd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Alle goede bedoelingen en veel strijd ten spijt. Met het kleine kader dat de HSG Nordhorn-Lingen, door alle blessures, momenteel op de vloer kan brengen, lukt het niet altijd om ploegen die willen promoveren 60 minuten lang genoeg tegenstand te bieden. Zo ook niet in de uitwedstrijd tegen Friesenheim, dat nog altijd kans op promotie naar de 1e bundesliga heeft.
Reageer!

Itass DTK’70 wint eerste halve finaleduel

HATTEM – Zaterdagavond hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een belangrijke stap gezet richting de finale om het landskampioenschap. In Hattem werd Smash’70 met 3-2 verslagen. De wedstrijd werd een ware thriller en had alles in zich waarvoor play-offs voor bedoelt zijn. De sfeer was uitstekend, er was volop publiek en de wedstrijden waren het aanzien meer dan waard.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda