Wegen trainer Smeets en E&O scheiden zich

EMMEN - Annelies Smeets is niet langer trainster van E&O. Aanleiding voor het vertrek is een verschil van inzicht tussen de trainster en de eerste herenselectie over de invulling en benadering van trainingen en wedstrijden. Na gesprekken met alle partijen is de technische commissie tot de conclusie gekomen dat de verschillen op dit moment onoverbrugbaar zijn. Daarop is besloten om afscheid van elkaar te nemen.


De taken van Smeets worden voorlopig overgenomen door assistent Henrik Bergholt in samenwerking met keeperstrainer Anatoli Galouza. Annelies Smeets maakte na het seizoen 2019-2020 de overstap van 2e divisionist H.V.C. en volgde Freek Gielen op toen deze naar mede eredivisionist Houten vertrok.

Dit is niet het moment en de manier waarop je uit elkaar wilt gaan. Dit is ook niet hoe je over twee weken de competitie in wilt gaan. Maar de club is van mening dat er geen andere keus was en is. Deze scheiding kent dan ook alleen maar verliezers. Wij danken Annelies voor haar inzet en wensen haar veel succes en een mooie toekomst bij al haar handbalprojecten in Zuid Oost Drenthe en daarbuiten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda