Handbal

Hurry Up had weinig te duchten van Quintus

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft vanavond in de BENE-league een 30-22 overwinning behaald op het onderaan staande Quintus. De Zwartemeerders wonnen zonder groots handbal met 30-22, na een 15-10 ruststand. Hurry Up begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam vrij snel op achterstand.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen heeft ook de laatste wedstrijd van de zogenoemde “engelse week” gewonnen. Voorwaar een hele knappe prestatie met dat kleine kader en de vele afwezigen door blessures en ziekte. Drie wedstrijden in één week en alle drie gewonnen, ook de laatste bij Empor Rostock.
Reageer!

Hurry Up schrijft clubgeschiedenis

EMMEN - Hurry Up heeft zich voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor de achtste finales van een europacuptoernooi. In de derde ronde van de Challenge Cup won de formatie van trainer/coach Martin Vlijm met 28-25.
Reageer!

Trainer Mike van Rooden verlaat E&O per direct

EMMEN - De wegen van trainer Mike van Rooden en de dames van Misker E&O scheiden per direct. De beslissing is in goed overleg tussen de trainer en het bestuur genomen. Na gesprekken van het bestuur met de selectie bleek dat de klik ontbreekt om de samenwerking voort te zetten. Ook bij van Rooden zelf heerst het gevoel dat hij niet meer de juiste trainer voor deze groep is.
Reageer!

Zaterdag Europacup. JMS Hurry-Up tegen Göztepe SK.

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up kan zaterdag voor het eerst in de clubhistorie doorstoten naar de laatste 16 van de Europacup. In Turkije ging de formatie van Martin Vlijm met 22-20 onderuit tegen Göztepe SK. De Zwartemeerders moeten zaterdagavond met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te bereiken.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN (DLD) - De HSG Nordhorn-Lingen zit momenteel weer in een betere fase. Van de laatste 6 wedstrijden werden er maar liefst 5 gewonnen, waardoor het puntentotaal van 4 werd opgeschroefd naar 14.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda