Handbal

Tophandbal net over de grens. Ongeslagen status HSG Nordhorn-Lingen gebroken

NORDHORN/LINGEN - Elke serie eindigt ooit een keer. Ook voor de HSG Nordhorn-Lingen. Na 6 wedstrijden ongeslagen te zijn gebleven, eindigde deze fraaie serie in Lübbecke in de derby tegen Tus N. Lübbecke, dat thuis nog geen punt had verspeeld. Geen schande voor de HSG, dat al wekenlang met een minimale selectie het maximale had gehaald.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up staat voor loodzware opdracht in Europacup

ZWARTEMEER - Op zaterdag 17 november staat voor de mannen van JD Techniek Hurry-Up een Europacupduel tegen het Portugese AM Madeira SAD op het programma. De wedstrijd zal om 18.30 uur plaatsvinden in sporthal Angelslo in Emmen. JD Techniek Hurry-Up moet uitwijken naar de Emmer zaal omdat de accommodatie in Zwartemeer niet voldoet aan de eisen van het Europese handbalverbond.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda