Handbal

Handbalgrootheid Galouza verlengt bij E&O

EMMEN - Hoe blij kun je zijn wanneer je als club of keeper de eer hebt om te morgen werken met een handbalgrootheid als Anatoli Galouza. De Wit-Rus is al tientallen jaren verbonden aan E&O. Als keeper en vervolgens als keeperstrainer.
Reageer!

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief. Een uitzonderlijke prestatie voor een Nederlands herenhandbalteam, waar normaliter de eerste of tweede ronde als eindstation geldt. In de vorige rondes schakelde JMS Hurry-Up achtereenvolgens het Turkse Göztepe SK en het Slowaakse MSK Povazska Bystrica uit.
Reageer!

Succesvolle workshops NHV en Carmel Handbalschool Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 18 maart jl. heeft het NHV in samenwerking met de Carmel Handbalschool Drenthe voorafgaand aan de oefeninterland Nederland-IJsland een tweetal clinics georganiseerd voor een grote groep trainers die training geven bij hun eigen vereniging aan D, B en C-jeugd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ondanks de personele problemen door de vele blessures blijft de HSG Nordhorn-Lingen het prima doen. Weliswaar werd de derby bij de TV Emsdetten verloren, de twee volgende thuiswedstrijden leverden de ploeg van trainer Bültmann twee overwinningen op.
Reageer!

Zaterdag kwartfinale Europacup: JMS Hurry-Up tegen HKM Sala

ZWARTEMEER - Na de uitstekende reeks in de Nederlandse competities staat zaterdag Europacuphandbal op het programma voor JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer is nog altijd op drie fronten actief. Naast het landskampioenschap en de nationale beker, is de ploeg van Martin Vlijm ook Europees actief.
Reageer!

Handbaluitslagen en standen

ROLDE - De handbaluitslagen en de daaraan gekoppelde standen van 11 en 12 maart zien er als volgt uit:
Reageer!

Ron Haandrikman per direct weg als voorzitter

ZWARTEMEER - Ron Haandrikman vertrekt per direct als voorzitter van handbalvereniging Hurry-Up. Het bestuur kwam dinsdagavond tot de conclusie dat er onvoldoende vertrouwen is voor een verdere continuering van zijn voorzitterschap. Haandrikman nam in september het stokje over van Hendrikus Velzing. De club is momenteel op zoek naar een interim voorzitter.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda