Handbal

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen. Beide partijen kwamen vandaag een nieuw verbeterd contract overeen. De 27-jarige rechteropbouwer twijfelde om langer door te gaan in het eerste herenteam van de Zwartemeerders, omdat zijn baan als accountmanager en het bedrijven van topsport steeds lastiger werd te combineren.
Reageer!

Uitduel Europacup Hurry Up op groot scherm in sporthal

ZWARTEMEER - Op zaterdag 29 april staat de returnwedstrijd in de halve finale van de Europacup op het programma. JMS Hurry-Up speelt dan, in de Portugese hoofdstad Lissabon, een duel tegen grootmacht Sporting CP. Voor alle fans die niet naar het Zuid-Europese land kunnen afreizen heeft de club uit Zwartemeer een mooie oplossing bedacht.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft helaas niet verschoond van pech dit seizoen. Zo heb je jarenlang nauwelijks te klagen over blessures in je kader en zo komt alles in één seizoen. Kon ik in mijn vorige bericht nog vermelden dat de ziekenboeg begon leeg te lopen, nu moest de HSG Nordhorn-Lingen in de uitwedstrijd bij Saarlouis Jens Wiese, uitgerekend weer een opbouwspeler, missen door een blessure.
Reageer!

SVBO B1 handbalmeiden naar Denemarken

BARGRER OOSTERVELD - Elk jaar gaat SVBO B1 naar het Apeldoorntoernooi dat wordt gespeeld in de openlucht op het gras. Daar waren ook Deense teams aanwezig en SVBO B1 zat in de poule met de Deense handbalsters.
Reageer!

Seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o. doet het goed!

BARGER OOSTERVELD - De seniorenvereniging Barger-Oosterveld e.o., kortweg SBO e.o., bestaat 1,5 jaar en heeft inmiddels 160 leden! Het gaat heel goed met de vereniging. Naast de ouderenbonden Unie KBO en PCOB is onze seniorenvereniging de enige zelfstandige vereniging in de regio. Twee jaar geleden zijn veel ANBO afdelingen opgeheven, zowel in Drenthe als in het land. Er zijn momenteel al zo’n 75 nieuwe zelfstandige seniorenverenigingen in Nederland die samen zijn aangesloten bij een nieuwe federatie, de FASv. De Federatie van Algemene Seniorenverenigingen.
Reageer!

Talenten blijven bij Oosting E&O

EMMEN - De jeugdinternationals Sander Visser en Rick Wielage komen ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O.
Reageer!

Talenten blijven bij Oosting E&O

EMMEN - De jeugdinternationals Sander Visser en Rick Wielage komen ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O. Rechterhoekspeler Sander Visser kwam het vorige seizoen over van de A-jeugd van Houten. Ondanks zijn nog jonge leeftijd van 17 jaar groeide Visser, in zijn eerste seizoen, uit tot een vaste waarde in de eerste brigade van coach Edwin Kippers.
Reageer!

Halve bekerfinale: JMS Hurry-Up - FIQAS Aalsmeer

ZWARTEMEER - Morgenavond staat voor de heren van JMS Hurry-Up één van de belangrijkste wedstrijden van het jaar op het programma. Winst betekent afreizen naar Almere voor de bekerfinale op Hemelvaartsdag. Morgen om 20.00 uur is FIQAS Aalsmeer de tegenstander van de Zwartemeerders.
Reageer!

Nordhorn-Lingen zorgt voor tophandbal net over de grens

NORDHORN-LINGEN - De ziekenboeg begint zo langzamerhand leeg te lopen bij de HSG Nordhorn-Lingen en dat is te merken. Frank Schumann benut steeds meer speeltijd, vooral in de dekking, en dat geeft de ploeg nog meer zekerheid. Uit bij de EHV Aue werd weliswaar verloren maar dat overkomt veel clubs.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda