Handbal

Zaterdag ontvangt JMS Hurry-Up titelkandidaat OCI-LIONS

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up speelt zaterdagavond in de eigen Concrete People Arena een topwedstrijd van formaat. De Zwartemeerders, de huidige nummer vier van de BENE-League, ontvangen de regerend landskampioen en titelfavoriet OCI-LIONS. Het Limburgse samenwerkingsverband, tussen de clubs V&L en Sittardia, bezet momenteel, achter koploper Initia Hasselt, de tweede plaats in de competitie.
Reageer!

Handbaluitslagen van zaterdag en zondag

ROLDE - De uitslagen van het handbalprogramma van zaterdag 8 en zondag 9 oktober ziet er volgens onze correspondent Emmie Sucihies als volgt uit:
Reageer!

Handbalprogramma 11 - 16 oktober

ROLDE - Het handbalprogramma van de BeneLiga, de Eredivisie en district Noord ziet er voor het weeekend van 15 en 16 oktober als volgt uit:
Reageer!

Hurry Up deed goede zaken met twee keer winst

ZWARTEMEER - De handballers van Hurry Up uit Zwartemeer hebben dit weekend goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Martin Vlijm won twee keer in de BENE-League. Zondagmiddag wonnen de Zwartemeerders voor eigen publiek met 31-28 van laagvlieger Volendam.
Reageer!

JMS Hurry Up tegen Initia Hasselt.

ZWARTEMEER - Zaterdag 8 oktober om 20.00 uur speelt JMS Hurry Up in de Concrete People Arena in Zwartemeer de wedstrijd tussen de Nr. 1 en de Nr. 3 van de BENE League Kaarten zijn ook online te koop op http://hurry-up.nl/tickets Meer informatie vindt u op de volgende poster.
Reageer!

Hurry Up wint van Volendam

ROLDE - De uitslagen en standen van het handbal in het afgelopen weekend zioen er als volgt uit:
Reageer!

Feestelijke start competitie Handbalvereniging SVBO

BARGER OOSTERVELD - Sporthal Meerdijk onderging in de afgelopen periode een kleine metamorfose. Alle wanden werden voorzien van geluiddempende materiaal en ook de reclame borden kregen een nieuwe moderne uitstraling.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda