Handbal

Handbaluitslagen district noord

ROLDE - De handbaluitslagen en standen in district Noord en BENELEAGUE zien er na het afgelopen weekend als volgt uit:
Reageer!

Heren Oosting E&O zeker van Play-offs

EMMEN – De heren van Oosting E&O heben zich zaterdagavond na een vrij eenvoudige zege op Hellas geplaatst voor de play-offs om de landstitel en daar aan gekoppeld een plek in de BENE-League. In Emmen werd het na een ruststand van 14-13 uiteindelijk 26-17.
Reageer!

Nederlaag met perspectief voor dames Misker E&O

EMMEN - De dames van Misker E&O konden op bezoek bij Quintus lang in het spoor van de thuisploeg blijven, maar genoeg voor een puntje was het niet voor de formatie van Frank van der Zanden en Vincent Mooi.
Reageer!

Handbaluitslagen 14 en 15 januari

ROLDE - De handbaluitslagen van 14 en 16 januari zien er als volgt uit: Standen per 15 januari 2017 Cirkeltijgers 2 terug getrokken uit de heren 1e klas Noord.
Reageer!

E&O krijgt Kroatische versterking

EMMEN – Eredivisionist Oosting E&O versterkt zich met de Kroaat Marko Vidovic. De 2.02 meter lange 29-jarige linker opbouwer komt over van het Duitse Tus Derschlag dat uitkomt in de Oberliga.
Reageer!

Dames E&O verliezen ook zonder Mike van Rooden

EMMEN – Ook onder het trainersduo Frank van der Zanden en Vincent Mooi zijn de vrouwen van E&O er niet in geslaagd te winnen. In Emmen werd van directe concurrent Borhave met 27-17 verloren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda