Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Mede door een aantal blessures ( altijd moeilijk op te vangen door een klein kader ) en het drukke programma lukt het de HSG Nordhorn-Lingen niet om elke week een prestatie te leveren die in de 2e Bundesliga vereist is. Na prima prestaties zoals thuis tegen de EHV Aue ( 28-16 winst ) volgt dan soms weer een terugva , zoals uit bij Bad Schwartau ( 28-22 nederlaag ).
Reageer!

Handbaluitslagen 29 en 30 november

ROLDE - Hierbij de uitslagen en standen van de handbalcompetities in de BeneLiga, Eredivisie en district Noord.
Reageer!

Koploper Lions te sterk voor Hurry Up

ZWARTEMEER - Hurry Up verloor zaterdaavond na vijf zeges op rij voor de tweede achtereenvolgende keer een wedstrijd in de BENE-League. Landskampioen en de huidige koploper in de BENE-League, Lions, was in Zwartemeer met 26-30 te sterk.
Reageer!

Zaterdag ontvangt JMS Hurry-Up titelkandidaat OCI-LIONS

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up speelt zaterdagavond in de eigen Concrete People Arena een topwedstrijd van formaat. De Zwartemeerders, de huidige nummer vier van de BENE-League, ontvangen de regerend landskampioen en titelfavoriet OCI-LIONS. Het Limburgse samenwerkingsverband, tussen de clubs V&L en Sittardia, bezet momenteel, achter koploper Initia Hasselt, de tweede plaats in de competitie.
Reageer!

Handbaluitslagen van zaterdag en zondag

ROLDE - De uitslagen van het handbalprogramma van zaterdag 8 en zondag 9 oktober ziet er volgens onze correspondent Emmie Sucihies als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda