Handbal

Uitslagen 3 – 4 september 2016

ROLDE - Dit weekend is ook de handbalcompetitie in de Beneliga en landelijke eredivisie weer van start gegaan en de uitslagen zien er als volgt uit.
Reageer!

Programma NHV District Landelijk en Noord

ROLDE - De handbalcompetitie staat ook weer op het punt van beginnen. De Beneleaque gaat morgenavond, dinsdag 30 augustus al wer van start met de eerste wedstrijden. het programma voor de Beneleaque en de Eredivisie zien er als volgt uit:
Reageer!

Ron Haandrikman wordt de nieuwe voorzitter van Hurry Up

HANDBAL - Ron Haandrikman wordt de nieuwe voorzitter van Hurry Up. De 49-jarige ondernemer uit Nieuw Amsterdam volgt Hendrikus Velzing op die na twee termijnen van vier jaar de voorzittershamer overdraagt.
Reageer!

JMS Hurry-Up heeft gewenste versterking binnen

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met een Deense doelman. Thomas Aagaard verruilt het Noorse Stord Elite Handball voor een avontuur in de BENE-League bij JMS Hurry-Up. De club uit Zwartemeer was lang op zoek naar een versterking voor het keepersgilde. In juni was de 24-jarige Aagaard, samen met de Griek Katsikis, al op proef bij JMS Hurry-Up.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen gaat weer los. Na een ongetwijfeld pittige oefenfase gaat het nieuwe seizoen voor de HSG in het weekend van 27-28 augustus pas goed beginnen. Dan vindt in het Euregium in Nordhorn opnieuw een voorrondes om de Duitse beker plaats. En weer in toernooivorm. De winnaar plaatst zich voor de achtste finales.
Reageer!

NK Schoolhandbal voor basisscholen 2016 Andreashof uit Kwintsheul en de Nutsschool uit Den Haag Nederlands kampioen

EMMEN - Zaterdag 18 juni 2016 vonden in 4 sporthallen in de Gemeente Emmen de finales plaats van het NK Schoolhandbal voor basisscholen. Inmiddels voor de 41e keer. En ook nu met hetzelfde spelbeeld als voorgaande jaren. Veel strijd en enthousiasme bij spelers en speelsters. Maar een compliment aan alle teams. Ze hebben zich sportief en met respect naar elkaar en de scheidsrechters gedragen.
Reageer!

Handbalidool op het Carmelcollege Emmen

EMMEN - Zo’n 140 leerlingen van het Carmelcollege hebben donderdag 9 juni een bijzondere dag beleefd. Want hoe vaak komt het voor dat jouw idool bij je op school komt? De school in Emmen organiseerde voor de eerste keer het Carmel College Event, en met succes! Speciaal voor deze gelegenheid was bekende handbalster Lois Abbingh uitgenodigd. In de middag was er een uitgebreid interview met haar en ’s avonds waren er clinics voor jeugdspelers uit de regio. De dag stond helemaal in het teken van handbal. De kantine van de school werd vakkundig omgebouwd tot een televisiestudio voor de Carmel College Tour. Terwijl de grote camera’s nog op hun positie werden gezet voor het interview met Abbingh, probeerden enkele nieuwsgierige leerlingen al een glimp op te vangen van hun idool. De presentatie van de Carmel College Tour was in handen van Guido Rink, naast docent Nederlands op de school, zelf ook handballer. Van te voren had hij vragen van leerlingen gekregen die hij aan de internationale sportvrouw kon stellen.
Reageer!

Hendrikus Velzing legt voorzittershamer neer

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Na twee termijnen van 4 jaar stelt voorzitter Hendrikus Velzing zich niet herkiesbaar op de eerstvolgende ledenvergadering. Velzing blijft wel actief binnen de vereniging.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda