Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een topprestatie van de HSG Nordhorn-Lingen! En wat hadden de spelers, inclusief technische staf, en iedereen die de HSG een warm hart toedraagt, dit succes nodig. Dat bleek wel uit de gebalde vuisten van verschillende spelers na afloop van deze krimi tegen de HBW Balingen-Weilstetten. Ondanks dat verschillende spelers niet topfit waren werd de HBW Balingen op wilskracht en met goed spel verslagen met 24-22 na een ruststand van 12-11.
Reageer!

Dames Hurry Up binden strijd aan met heren FC Klazienaveen

ZWARTEMEER - Van uitstel komt dit keer geen afstel. Vrijdag a.s. neemt FC Klazienaveen 1 het alsnog op tegen de dames van Hurry-Up! Nadat de heren vorig jaar afgeschoten zijn, zal hen er alles aan gelegen zijn deze schande ongedaan te maken. Op het veld heeft men de goede vorm te pakken, maar kan dit ook omgezet worden naar een goed resultaat in de zaal?
Reageer!

Kerstconcert Bouke in Atlas Theater

Het kerstconcert dat Bouke in het Atlas Theater op donderdag 21 december gaat geven, is bijna uitverkocht. Meer dan 700 kaarten zijn verkocht dus het bordje “ sold out “ kan bijna omgedraaid worden. Koop dus snel tickets via de site van het Atlas Theater !
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda