Handbal

Hurry-Up laat thuis de tanden zien

Hurry-Up na 3 speelronden alleen koploper in de Bene-League JD Techniek Hurry-Up heeft debutant Houten duidelijk gemaakt dat de ploeg uit Zwartemeer dit jaar een grotere rol in de BENE-LEAGUE wil spelen. In de eigen Succes Holidayparcs Arena in Zwartemeer werd de ploeg van coach Rick Louw ( op tijd terug van zijn huwelijksreis ) na een ruststand van 18-13 uiteindelijk met 37-29 met lege handen naar huis gestuurd.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen staat ook na de 5e wedstrijd van dit nog prille seizoen in de Bundesliga met lege handen. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd thuis tegen de Bergische HC verloor het uit bij mede debutant HBW Balingen-Weilstetten nipt met 25-23. Vervolgens was het uit kansloos bij één van de kampioens kandidaten de SC Magdeburg ( 39-27 ). Daarna thuis opnieuw een ruime nederlaag tegen een andere kampioens kandidaat, de met vele internationals uitgeruste Rhein Neckar Löwen. Dit werd voor een uitverkocht huis ( 3700 handbal fans ) in Lingen17-27.
Reageer!

Handbaltrainers/coaches bijgepraat

EMMEN - Afgelopen zaterdag werden trainers en coaches op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen op handbal en trainings gebied tijdens de trainers/coaches dag bij de HV E en O. Net voor het begin van de ( heren ) competitie, seizoen 2019-2020, werd deze dag aan elkaar gepraat door Harwin de Jonge.
Reageer!

Landelijke handbalcompetitie weer van start

ROLDE - De handbalcompetitie begint op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september met de volgende wedstrijden. Hurry Up begint thuis tegen Neerpelt en E&O gaat met een uitwedstrijd tegen LIONS 2 van start
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda