Handbal

Trainavicius helpt Hurry-Up aan zege

ZWARTEMEER - Hurry-Up heeft de laatste thuiswedstrijd in de BENE-League winnend afgesloten: 30-26. Tegen Olse Merksem keerde Vaidas Trainavicius in stijl terug.
Reageer!

Joel Huesmann nieuwste aanwinst van JMS Hurry-Up

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Joel Huesmann. De 26-jarige Duitser komt over van HC Wölfe Nordrhein, dat uitkomt in de Regionalliga. Martin Vlijm is blij met het aantrekken van de linkeropbouwer. "Joel is een intelligente speler met een goed schot". Met Huesmann heeft de oefenmeester, naast Tomas Bernatavicius, een tweede rechtshandige schutter in huis. De 26-jarige opbouwer trainde al enkele weken mee met de selectie van JMS Hurry-Up.
Reageer!

Gemankeerd Hurry-Up stunt tegen landskampioen

SITTARD - Hurry-Up heeft een bijzondere prestatie geleverd door Lions in eigen huis met 28-23 te verslaan. Coach Vlijm beschikte vijftig minuten lang over één wisselspeler.
Reageer!

Dames E&O buigen voor landskampioen Dalfsen

HANDBAL - De dames van E&O hebben niet weten te stunten tegen landskampioen Dalfsen. Het team van coach Frank van der Zanden verloor in de eigen Oosting Arena met 26-34.
Reageer!

E&O stelt plaatsing voor play-offs veilig

AMSTERDAM - De mannen van E&O hebben zich door de zege op Aristos geplaatst voor de play-offs. In Amsterdam won de koploper met 27-33. Tot 26-26 bleef het spannend. In de slotfase trok de formatie van Edwin Kippers de verdiende zege naar zich toe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda