Handbal

bridgen om het Drents kampioenschap

EMMEN - bridgen om het Drents kampioenschap, dit bridgekampioenschap is een samenwerking tussen het NBB district Drenthe, de Emmer Bridge Vereniging en de Bridgeschool Drenthe.
Reageer!

Twee dagen tophandbal in Emmen

EMMEN - JD Techniek Hurry-Up speelt dit weekend in sporthal Angelslo twee wedstrijden in Europees verband. De tegenstander is de Moldavische recordkampioen Olimpus-85. Volgens voorzitter Hendrikus Velzing is het allerminst zeker dat de wedstrijden live worden uitgezonden.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - Na de altijd moeilijke uitwedstrijd bij Tusem Essen a.s. dinsdag maakt de HSG Nordhorn-Lingen hopelijk nog altijd deel uit van een uitgebreide kopgroep in de 2e bundesliga. De volgende thuiswedstrijd is dan al weer op zondag 30 september a.s. in de Emsland Arena in Lingen.
Reageer!

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD -?? In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD – In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up laat punt liggen bij seizoenstart

ZWARTEMEER - Afgelopen weekend is het handbalseizoen weer voorzichtig van start gegaan met onder anderen de BENE-Leaque en de Eredivisie. In de BENE-Leaque moest TD Techniek Hurry-Up het in de thuiswedstrijd opnemen tegen het Belgische Visé.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda