Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Met de nieuwelingen in de aanval erbij ( Pöhle en Possehl ) is het nu gevarieerder en schotvaardiger. Achter keeper Bührmester ( vorig jaar beste keeper van de 2e bundesliga ) staat dit seizoen Bart Ravensbergen, de keeper van de Oranje Heren. Een uitmuntend keeperskoppel.
Reageer!

Sloveense keeper naar JD Techniek Hurry-Up

ZWARTEMEER - Jan Sega verdedigt komend seizoen het doel van JD Techniek Hurry-Up. De 24-jarige doelman uit Slovenië heeft een éénjarige overeenkomst gesloten met de club uit Zwartemeer. Sega was begin deze maand op proef en wist de technische commissie te overtuigen van zijn kwaliteiten. Sega komt over van RB Riko Ribnica uit zijn geboorteland.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up trekt Portguees Azenha aan

ZWARTEMEER - Tiago Azenha gaat de gelederen van JD Techniek Hurry-Up versterken. De 24-jarige Portugees staat te boek als een intelligente speler die uit de voeten kan op meerdere opbouwposities.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up gaat Europa in

ZWARTEMEER - De handballers van JD Techniek Hurry-Up zijn komend seizoen weer op Europees toneel actief. De club uit Zwartemeer gaat zich inschrijven voor de EHF Challenge Cup. Voorzitter Hendrikus Velzing verklaart de keuze voor Europees handbal. "Wij willen ons graag meten met topclubs uit het buitenland, daarom hebben wij Europacup handbal voor het volgende seizoen in onze begroting verwerkt."
Reageer!

Frans Engels trainer/coach Oosting E&O 2

EMMEN - Frans Engels is de nieuwe trainer/coach van Oosting E&O 2. Ook gaat hij heren 1 trainer Freek Gielen assisteren bij de trainingen. Het tweede herenteam werd het afgelopen seizoen, onder leiding van Freek Gielen, kampioen van de 2edivisie en komt na de zomer uit in de eerste divisie.
Reageer!

Geslaagd Beachhandbal toernooi op Erica succes!

ERICA - Handbalvereniging HVE2000 organiseerde zondag 20 mei een beachhandbal toernooi voor de F en E jeugd. Sinds dit seizoen beschikt Erica over een eigen beachveld, locatie openluchtbad sti. zwembad Erica “Geert Vos Bad”. HVE2000 maakt hier al veelvuldig gebruik van en maakte van deze gelegenheid gebruik en organiseerde voor de jongste jeugd een beachtoernooi. Dit bleek een goede keuze te zijn geweest.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda