Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN / LINGEN - Na de altijd moeilijke uitwedstrijd bij Tusem Essen a.s. dinsdag maakt de HSG Nordhorn-Lingen hopelijk nog altijd deel uit van een uitgebreide kopgroep in de 2e bundesliga. De volgende thuiswedstrijd is dan al weer op zondag 30 september a.s. in de Emsland Arena in Lingen.
Reageer!

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD -?? In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

Handbalvereniging SVBO omgetoverd tot Navique Arena/HV SVBO

BARGER OOSTERVELD – In navolging van veel sporthallen heeft ook de Handbalvereniging SVBO uit Barger Oosterveld een naamsverandering ondergaan. Vanaf zondag heet de vereniging, die gekoppeld is aan stadion Meerdijk, nu de Navique Arena/HV SVBO. Navique Payrolling is een payroll en detancheringsbedrijf op het industrieterrein in Barger Oosterveld die geleid wordt door Bert Fuhler.
Reageer!

JD Techniek Hurry-Up laat punt liggen bij seizoenstart

ZWARTEMEER - Afgelopen weekend is het handbalseizoen weer voorzichtig van start gegaan met onder anderen de BENE-Leaque en de Eredivisie. In de BENE-Leaque moest TD Techniek Hurry-Up het in de thuiswedstrijd opnemen tegen het Belgische Visé.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is het nieuwe seizoen uitstekend begonnen. Met de nieuwelingen in de aanval erbij ( Pöhle en Possehl ) is het nu gevarieerder en schotvaardiger. Achter keeper Bührmester ( vorig jaar beste keeper van de 2e bundesliga ) staat dit seizoen Bart Ravensbergen, de keeper van de Oranje Heren. Een uitmuntend keeperskoppel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda