Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het moest er een keer van komen! De eerste nederlaag van de HSG Nordhorn-Lingen. Na de eerste vijf wedstrijden gewonnen te hebben, was de beste start in de 2e Bundesliga een feit. Ook de uitwedstrijd bij de EHV Aue, waar nog nooit gewonnen was, zette de HSG om in de 4e zege van dit seizoen ( 27-23 ). En vervolgens werd thuis in het Euregium de Eintracht uit Hildesheim aan de zegekar gebonden ( 28-25 ).
Reageer!

Goede wedstrijden door Emmer jeugdhonkballers.

EMMEN - De Bedrocks Junioren 1 waren zaterdag in een dubbele wedstrijd op de Meerdijk twee keer te sterk voor de Centrals uit De Bilt. De Emmer pitchers hadden de slagmannen van de bezoekers goed onder controle en het veld stond zijn mannetje.
Reageer!

Uitslagen en standen 1e ronde handbalcompetitie

ROLDE - De handbalcompetitie in de Beneleaque, de Ere divisie en de Jeugddivisie is ook weer van start gegaan en de eerste uitslagen en standen van zaterdag 9 en zondag 10 september zien er als volgt uit:
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het seizoen 2017-2018 van de 2e bundesliga handbal in Duitsland is weer gestart. En het wordt spannender en beter dan ooit wordt gezegd van de “sterkste 2e liga handbal”. Maar eerst even een korte terugblik naar het eind van het vorige seizoen. De HSG Nordhorn-Lingen eindigde net als het seizoen ervoor op de 8e plaats, nu met 40 pt. En een positief doelsaldo van 38, doordat de laatste thuiswedstrijd met 30-25 gewonnen werd van Leutershausen.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een wedstrijd en wat een inzet van de mannen van de HSG Nordhorn-Lingen! Promotie kandidaat Rimpar Wölfe kwam er eigenlijk niet aan te pas in de Emsland Arena in Lingen. Na een ruststand van 13-11 won de HSG uiteindelijk meer dan verdiend met 26-22 en de uitslag had zelfs nog hoger uit kunnen, misschien wel moeten, vallen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda