Handbal

Koploper Lions te sterk voor Hurry Up

ZWARTEMEER - Hurry Up verloor zaterdaavond na vijf zeges op rij voor de tweede achtereenvolgende keer een wedstrijd in de BENE-League. Landskampioen en de huidige koploper in de BENE-League, Lions, was in Zwartemeer met 26-30 te sterk.
Reageer!

Zaterdag ontvangt JMS Hurry-Up titelkandidaat OCI-LIONS

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up speelt zaterdagavond in de eigen Concrete People Arena een topwedstrijd van formaat. De Zwartemeerders, de huidige nummer vier van de BENE-League, ontvangen de regerend landskampioen en titelfavoriet OCI-LIONS. Het Limburgse samenwerkingsverband, tussen de clubs V&L en Sittardia, bezet momenteel, achter koploper Initia Hasselt, de tweede plaats in de competitie.
Reageer!

Handbaluitslagen van zaterdag en zondag

ROLDE - De uitslagen van het handbalprogramma van zaterdag 8 en zondag 9 oktober ziet er volgens onze correspondent Emmie Sucihies als volgt uit:
Reageer!

Handbalprogramma 11 - 16 oktober

ROLDE - Het handbalprogramma van de BeneLiga, de Eredivisie en district Noord ziet er voor het weeekend van 15 en 16 oktober als volgt uit:
Reageer!

Hurry Up deed goede zaken met twee keer winst

ZWARTEMEER - De handballers van Hurry Up uit Zwartemeer hebben dit weekend goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Martin Vlijm won twee keer in de BENE-League. Zondagmiddag wonnen de Zwartemeerders voor eigen publiek met 31-28 van laagvlieger Volendam.
Reageer!

JMS Hurry Up tegen Initia Hasselt.

ZWARTEMEER - Zaterdag 8 oktober om 20.00 uur speelt JMS Hurry Up in de Concrete People Arena in Zwartemeer de wedstrijd tussen de Nr. 1 en de Nr. 3 van de BENE League Kaarten zijn ook online te koop op http://hurry-up.nl/tickets Meer informatie vindt u op de volgende poster.
Reageer!

Hurry Up wint van Volendam

ROLDE - De uitslagen en standen van het handbal in het afgelopen weekend zioen er als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda