Handbal

Landelijke handbalcompetitie weer van start

ROLDE - De handbalcompetitie begint op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september met de volgende wedstrijden. Hurry Up begint thuis tegen Neerpelt en E&O gaat met een uitwedstrijd tegen LIONS 2 van start
Reageer!

De HSG Nordhorn-Lingen heeft het nagenoeg onmogelijke toch gehaald.

NORDHORN/LINGEN - Precies 10 jaar na de ( wegens geldproblemen gedwongen ) degradatie uit de 1e Bundesliga is men weer terug op het hoogste niveau. Voorwaar een knappe prestatie. Van de laatste 11 wedstrijden wonnen de, met 5 Nederlandse jongens ( deels internationals ) uitgeruste selectie van de roodhemden, er maar liefst 9.
Reageer!

Haarbrink en Groen naar NAVIQUE/SVBO.

BARGER OOSTERVELD - NAVIQUE/SVBO versterkt zich aankomend seizoen met Sanne Haarbrink (20) en Marleen Groen (20). Sanne Haarbrink is een talentvolle keepster die haar opleiding bij o.a. Tophandbal Dalfsen en E&O uit Emmen heeft genoten.
Reageer!

Kwant en Arends naar NAVIQUE/SVBO.

BARGER OOSTERVELD - NAVIQUE/SVBO versterkt zich aankomend seizoen met Eva Kwant (20) en Joelle Arends (26). Kwant afkomstig van buur E&O is een robuuste opbouwster die zowel op de linkeropbouw als op de rechteropbouw uit de voeten kan.
Reageer!

Wouter Sijpkes verlengt bij Oosting E&O

EMMEN - Wouter Sijpkes komt ook het komende seizoen uit voor Oosting E&O. Er was vergaande belangstelling van buurman Hurry Up maar de doelman geeft echter de voorkeur aan een langer verblijf in de Oosting Arena in Emmen.
Reageer!

Nederland beloont zichzelf niet tegen topland Slovenië

EMMEN - De Oranje heren laten Europees topland Slovenië in de slotfase op een knullige manier ontsnappen en doen zichzelf op die manier na een prima wedstrijd te kort. Tegen dit Slovenië met topspelers uit de Bundesliga en de sterke Hongaarse competitie, met clubs als Veszprem en Pick Szeged, was een geweldige stunt mogelijk geweest. Lange tijd had het Nederlands team dit Slovenië in de tang. Zelfs de voor THW Kiel uitkomende Zarabec kon niet de lijnen uitzetten zoals hij het graag wil.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Na de “stille” competitie periode vanwege alle EK Kwalificatie wedstrijden van de landenteams voor het EK 2020 in Zweden, Oostenrijk en Noorwegen gaan we de spannende competitie in Duitsland weer hervatten. Net voor de interland- stop speelde de HSG Nordhorn-Lingen nog de uitwedstrijd in Dresden bij de HC Elbflorenz. Dat dit geen gemakkelijke opdracht voor de HSG zou worden stond bij voorbaat al vast en dat bleek ook.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda