Handbal

Oosting E&O 2 kampioen 2e divisie

EMMEN - Het tweede herenteam van Oosting E&O, uitkomend in de 2e divisie, heeft zaterdag op de laatste speeldag het kampioenschap binnengesleept. De ploeg van coach Freek Gielen moest in Ede winnen van Reehorst om niet afhankelijk te zijn van andere resultaten. Gesteund door ruim 200 meegereisde supporters begonnen de Emmenaren aan de wedstrijd.
Reageer!

Handballers C-meisjes E&O tweede op NK

ARNHEM - De C-meisjes van E&O hebben zaterdag in Arnhem een topprestatie geleverd door bij het NK als 2e te eindigen. In de Poulewedstrijden werden V&L, VZV en DSS opzijgezet. In de halve finale was S.E.W. de tegenstander. Na een zware strijd trok E&O aan het langste eind en bereikte het de finale. In de finale was titelfavoriet Quintus de tegenstander. Tegen ploeg uit Kwintsheul, die in de reguliere competitie zonder puntverlies als eerste waren geëindigd, was een vermoeid E&O niet opgewassen (26-10). Nummer 2 van Nederland. De C-meisjes mogen trots zijn op dit prachtige resultaat. Eindstand NK C 1. HV Quintus 2. E&O 3. Westfriesland SEW 4. Vlug en Lenig 5. Bevo Hc 6. DSS 7. Klink Nijland Kwiek 8. Maedilon VZV
Reageer!

Gehavend SVV’04 moet hoofd buigen voor USV

SCHOONEBEEK - Er was voorafgaand aan de uitwedstrijd tegen USV uit Nieuwleusen een lunch georganiseerd voor de selectie en staf van SVV’04. Het team reisde daarna met een goed gevulde maag en goede moed af naar Nieuwleusen, de 3 punten moesten vandaag maar weer eens een keer meegenomen worden naar Schoonebeek. Het werd echter vanmiddag een teleurstelling voor het team van SVV’04, en de vele meegereisde Schoonebeker supporters. USV won de wedstrijd uiteindelijk met 5-2
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft constant in het niet constant zijn. Thuis tegen de nr. 2 Bietigheim keek het vanaf het begin al snel tegen een achterstand aan, die bij rust ( 11-14 ) nog steeds op het bord stond. Tot ruim in de 2e helft had men nog steeds hoop dat de ommekeer zou komen.
Reageer!

Weiteveense Boys verleist van Valther Boys

WEIETVEEN - Afgelopen zondagmiddag speelde Weiteveense Boys misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De tegenstander was dit keer Valther Boys. Eerder dit seizoen verloor Weiteveense Boys ongelukkig in de slotfase van de wedstrijd met 1-0 bij Valther Boys.
Reageer!

Gebben van Venrooy-rijders sterk in MXGP in Italie

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft zich goed laten zien tijdens de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Arco di Trento. Op zaterdag lieten beide rijders al zien zich goed thuis te voelen op het technische circuit, wat resulteerde in een achtste startpositie voor Maxime Desprey en een vijftiende voor Alessandro Lupino.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda