Handbal

Dames E&O buigen voor landskampioen Dalfsen

HANDBAL - De dames van E&O hebben niet weten te stunten tegen landskampioen Dalfsen. Het team van coach Frank van der Zanden verloor in de eigen Oosting Arena met 26-34.
Reageer!

E&O stelt plaatsing voor play-offs veilig

AMSTERDAM - De mannen van E&O hebben zich door de zege op Aristos geplaatst voor de play-offs. In Amsterdam won de koploper met 27-33. Tot 26-26 bleef het spannend. In de slotfase trok de formatie van Edwin Kippers de verdiende zege naar zich toe.
Reageer!

Terechte thuiszege Hurry-Up

ZWARTEMEER - Hurry-Up, dat later op de avond werd uitgeroepen tot sportploeg van het jaar heeft een terechte thuiszege geboekt in de BENE-League.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN-LINGEN - Nu de herstart van het handbalseizoen ’16-’17 in de 2e bundesliga voor de deur staat is het tijd voor een korte terugblik.
Reageer!

Handbaluitslagen district noord

ROLDE - De handbaluitslagen en standen in district Noord en BENELEAGUE zien er na het afgelopen weekend als volgt uit:
Reageer!

Heren Oosting E&O zeker van Play-offs

EMMEN – De heren van Oosting E&O heben zich zaterdagavond na een vrij eenvoudige zege op Hellas geplaatst voor de play-offs om de landstitel en daar aan gekoppeld een plek in de BENE-League. In Emmen werd het na een ruststand van 14-13 uiteindelijk 26-17.
Reageer!

Nederlaag met perspectief voor dames Misker E&O

EMMEN - De dames van Misker E&O konden op bezoek bij Quintus lang in het spoor van de thuisploeg blijven, maar genoeg voor een puntje was het niet voor de formatie van Frank van der Zanden en Vincent Mooi.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda