Handbal

Weiteveense Boys verleist van Valther Boys

WEIETVEEN - Afgelopen zondagmiddag speelde Weiteveense Boys misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De tegenstander was dit keer Valther Boys. Eerder dit seizoen verloor Weiteveense Boys ongelukkig in de slotfase van de wedstrijd met 1-0 bij Valther Boys.
Reageer!

Gebben van Venrooy-rijders sterk in MXGP in Italie

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft zich goed laten zien tijdens de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Arco di Trento. Op zaterdag lieten beide rijders al zien zich goed thuis te voelen op het technische circuit, wat resulteerde in een achtste startpositie voor Maxime Desprey en een vijftiende voor Alessandro Lupino.
Reageer!

JMS Hurry-Up strikt Tim Remer

ZWARTEMEER - Tim Remer gaat komend seizoen de selectie van JMS Hurry-Up versterken. Remer tekent een contract voor twee jaar bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. De geroutineerde speler heeft 14 jaar in de Duitse 1e Bundesliga gespeeld en heeft tot nu toe 84 interlands achter zijn naam staan voor het Nederlands team. Bij Oranje is hij al vele jaren de onbetwiste nummer een op de linkerhoek.
Reageer!

Slechte start dames in degradatiegroep

EMMEN - De handbaldames van E&O zijn de degradatiegroep begonnen met een 18-31 nederlaag tegen VZV. Halverwege de wedstrijd keek de ploeg van trainer Frank van der Zanden tegen een 12-15 achterstand aan. E&O begon slordig en nerveus en kwam al snel met 1-4 achter. Maar ook VZV speelde nonchalant en langzaam maar zeker knokte E&O zich terug in de wedstrijd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda