Handbal

Hurry Up schrijft clubgeschiedenis

EMMEN - Hurry Up heeft zich voor het eerst in de geschiedenis geplaatst voor de achtste finales van een europacuptoernooi. In de derde ronde van de Challenge Cup won de formatie van trainer/coach Martin Vlijm met 28-25.
Reageer!

Trainer Mike van Rooden verlaat E&O per direct

EMMEN - De wegen van trainer Mike van Rooden en de dames van Misker E&O scheiden per direct. De beslissing is in goed overleg tussen de trainer en het bestuur genomen. Na gesprekken van het bestuur met de selectie bleek dat de klik ontbreekt om de samenwerking voort te zetten. Ook bij van Rooden zelf heerst het gevoel dat hij niet meer de juiste trainer voor deze groep is.
Reageer!

Zaterdag Europacup. JMS Hurry-Up tegen Göztepe SK.

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up kan zaterdag voor het eerst in de clubhistorie doorstoten naar de laatste 16 van de Europacup. In Turkije ging de formatie van Martin Vlijm met 22-20 onderuit tegen Göztepe SK. De Zwartemeerders moeten zaterdagavond met minimaal 3 doelpunten verschil winnen om de volgende ronde te bereiken.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN (DLD) - De HSG Nordhorn-Lingen zit momenteel weer in een betere fase. Van de laatste 6 wedstrijden werden er maar liefst 5 gewonnen, waardoor het puntentotaal van 4 werd opgeschroefd naar 14.
Reageer!

Handbaluitslagen 19 en 20 november

ROLDE - De uitslagen van de nationale en regionale handbalcompetitie van 19 - 20 november zien er als volgt uit:
Reageer!

Hurry Up kansloos tegen Belgisch kampioen

ZWARTEMEER - Hurry Up heeft in eigen huis geen vuist kunnen maken tegen Achilles Bocholt, de kampioen van België. Na een 9-11 ruststand eindigde het duel in 24-30 en zo leed Hurry Up de vierde nederlaag op rij in de BENE-League.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda