Motorsport

Van Berkel en van der Mierden scoren goed in de ADAC in Tensfeld

TENSFELD - Het Husqvarna SKS Racing NL team is met Lars van Berkel en Sven van der Mierden in de top tien geeindigd in de vijfde wedstrijd om de ADAC Masters Series in Tensfeld. Van Berkel wist in de Masters klasse tiende te worden en van der Mierden streed in de Youngster klasse voor de top vijf maar werd uiteindelijk netjes zesde.
Reageer!

Clubcompetitie Motodrome Emmen 2016

EMMER - COMPASCUUM - Hier volgt meer informatie op de volgende poster over de clubcompetitie 2016 van het Motodrome 2016.
Reageer!

Sem de Lange maakt goede comeback op NK in Emmen

EMMER-COMPASCUUM - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Emmercompascuum in de top tien geeindigd. In de tijdtraining ging het rijden redelijk goed met Scott en hij wist er na verschillende snelle ronden een dertiende tijd uit te halen.
Reageer!

Sem de Lange keert dit weekend terug in de competitie

ST. ISiDORUSHOEVE - Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team is weer hersteld van zijn gebroken ruggenwervel die hij opliep tijdens de selectiewedstrijd van het Europees Kampioenschap 65cc in St. Isidorushoeve. Sem is sinds kort weer aan het trainen op zijn Kawasaki machine en zal zaterdag in zijn thuiswedstrijd in Emmercompascuum zijn terugkeer maken in de competitie. De conditie van Sem is nog niet op zijn oude niveau en daarom ziet hij deze wedstrijd als een kans om zijn wedstrijdritme weer terug op te bouwen.
Reageer!

Geen succes voor Eloy na val in de tweede manche

OIRSCHOT - Eloy reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.
Reageer!

Hoogte en dieptepunten voor Eloy van Rijkevorsel in het NK 85cc in Oirschot

OIRSCHOT - Eloy van Rijkevorsel reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.
Reageer!

Speedway in Vennoord

VEENOORD - De motorsportliefhebber kan op 25 juni zijn hart ophalen. Eerst de MOTO-GP kwalificatie in Assen kijken en dan 's avonds in Veenoord de Speedway Pairs aanschouwen.
Reageer!

Hoogte- en dieptepunten voor Eloy van Rijkevorsel in het NK 85cc in Oirschot

OIRSCHOT - Eloy van Rijkevorsel van EMD Racing heeft in het Nederlands Kampioenschap 85cc grote wielen in Oirschot ondervonden hoe dicht hoogte- en dieptepunten bij elkaar kunnen liggen. Eloy reed in de eerste manche lang aan de leiding maar door een foutje in de slotfase verloor hij twee plaatsen en kwam op een nette derde plaats over de finish. In de tweede manche kwam hij op een vijfde plaats rijdend hard ten val en moest hierdoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda