Motorsport

Top tien plaatsen voor Desprey en Lupino in Oldebroek

ROGAT - Tijdens de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek hebben Alessandro Lupino en Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team zich goed laten zien. Dat de rijders aan elkaar gewaagd waren was in de uitslagen mooi terug te zien. Tijdens de kwalificatie zette Lupino de Gebben Van Venrooy Kawasaki op een negende positie neer, op de voet gevolgd door Desprey.

Concert Gea Passies en pianist Johanan Havinga in de Grote Kerk

EMMEN - Op zondagmiddag 15 april wordt in de Grote Kerk een concert gegeven door zangeres Gea Passies en pianist Johanan Havinga. Het duo treedt op met een muzikale voorstelling over de Franse componist Achille Claude Debussy (1862-1918), getiteld â

Desprey en Lupino ruim in de punten in Grand Prix van Spanje

SPANJE - Maxime Desprey van het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft in de Spaanse Grand Prix in RedSand een twaalfde plaats weten te behalen. Deze positie wist hij in de tweede manche te behalen en samen met de eenentwintigste positie uit de eerste manche was dit goed voor de vijftiende plaats in de Grand Prix. Teamgenoot Alessandro Lupino eindigde met een 17-16 op een zestiende plaats in het dagklassement.

Lars van Berkel laat goede snelheid zien maar scoort niet in Valkenswaard

WAALWIJK - Lars van Berkel Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard laten zien dat hij de snelheid heeft om WK punten te kunnen scoren. In beide manches reed de crosser uit Veghel in de punten maar helaas door valpartijen kwam hij niet tot scoren.

Maxime Desprey verrast in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team is de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard succesvol verlopen. De jonge Franse rijder Maxime Desprey liet zien zich goed thuis te voelen op het koude Eurocircuit en finishte in beide manches op een twaalfde plaats.

Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.