De Noordelijke Men Kampioenschappen.

EXLOO - De indoor Noordelijke Men Kampioenschappen worden georganiseerd in het Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg 27a in Exloo. Deze indoorkampioenschappen zijn al een paar jaar een groot succes. Vele menners laten op elk niveau hun talenten zien met enkel- en tweespan paarden en pony?s. Het onderdeel dressuur van B tot ZZ niveau en het onderdeel vaardigheid van L tot ZZ.

Het Hippisch Centrum heeft de beschikking over drie rijhallen. 1 hal van 30-60 m. en 2 hallen van 20-40 meter groot en 1 grote buiten rijbak waar de vaardigheid gereden zal worden (mits het vanwege het weer haalbaar is). Hierdoor kunnen de wedstrijden in een nog vlotter tempo worden gereden.  Het onderdeel dressuur zal plaats vinden vanaf 08.30 uur. Het onderdeel vaardigheid (buitenbak 30-60 m) is meteen na de dressuur. Info voor deelnemers op: www.startlijsten.nl 

De ervaring leert dat er meer dan 60 deelnemers uit de 3 noordelijke provincies acte de présence geven in het HCE.
U bent als publiek natuurlijk ook van harte uitgenodigd om dit spektakel te komen meemaken. De toegang voor publiek is gratis. Graag tot zaterdag 31 maart 2012!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda