Brikkenmikkers willen wereldduurrecord sjoelen verbeteren

KLAZIENAVEEN - Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen gaan zaterdag 18 en zondag 19 juni een nieuw wereldduurrecord sjoelen proberen neer te zetten. Dit betreft het 20-2 systeem dat ook wordt gespeeld op de wereldkampioenschappen.

Geesje van der Linde, Elly Mensen en Jonas Klunder (twee wereldkampioenen en een jeugdkampioen) gaan voor de Cliniclowns 25 uur achtereen sjoelen waarbij gesponsord kan worden door bezoekers. Begonnen wordt er op zaterdag 18 juni om 9:00 uur, daarnaast wordt er een rommelmarkt georganiseerd op de buitenplaats van school 'De Planeet'. Men kan hier ook een plaats huren om zijn/haar spullen te verkopen, voor kinderen zijn de plaatsen gratis en is er een springkussen. Tevens staan hier kraampjes met versnaperingen zoals popcorn en suikerspin.

Dan vindt er in het sjoelgebouw ’s avonds/ ’s nachts nog een nachtmarathon koppelsjoelen plaats, dit is ook ter ondersteuning van de recordsjoelers. Hier hebben zich zelfs al sjoelers uit Duitsland en Polen voor aangemeld. Zondagochtend rond 10:00 uur moet het record staan en sluit men met z’n allen af met een heerlijk ontbijt in de kantine.

Het is de bedoeling om er een gezellig en sportief evenement van te maken, waarbij het grootste deel van de opbrengst ten goede zal komen aan de Cliniclowns.

Wilt u een kijkje komen nemen bij de recordpoging / een donatie doen, of gaat u liever naar de rommelmarkt waar u eventueel ook zelf een plaatsje kunt huren? Info sjoelen / rommelmarkt: Jakob Kamminga 06-51613868 of www.brikkenmikkers.nl. Adres evenement: School de Planeet (onderin) Horizon 76, Klazienaveen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda