Drie winstpartijen voor de boksvereniging Emmen in Assen

ASSEN - Op het mooi verzorgde boksgala van de boksvereniging Assen in de Bonte Wever betraden vier boksers uit Emmen de ring. Bas van der Meijden maakte zijn debuut en kwam uit voor het Windmill team. Helaas bleek zijn tegenstander van team Euroregio te sterk. Na een Knockdown en daaropvolgende harde treffers besloot zijn trainer de handdoek in de ring te gooien.


De tweede bokser in de ring voor de boksvereniging Emmen was Arsen Hambartsumyan. Hij nam het op tegen Levan Shagasville uit Rotterdam. Arsen wist zijn tegenstander duidelijk te raken en bewoog goed door de ring. Beide boksers lieten zien technisch te kunnen boksen. Shagasville bleef gevaarlijk en kwam vooral in de derde ronde met goede aanvallen, maar Arsen gaf de opgebouwde voorsprong niet meer weg en won de partij. Sofie Schadenberg was als derde bokser uit Emmen aan de beurt. Haar tegenstander, Lotte Stoffers uit Groningen, pakte in de eerste helft van de wedstrijd haar punten en bleef mooi boksen. Toch wist Sofie in de tweede helft van de partij voldoende druk te zetten met haar aanvallen waarmee ze de jury overtuigde en de winst pakte.

De laatste bokser die voor Emmen de ring betrad, was Rutger Schadenberg. Voor een enthousiast publiek trad hij aan tegen Milou Elias uit Duitsland. De Duitser zocht zijn momenten en kwam met felle aanvallen, maar elke aanval werd beantwoord met rake treffers van Rutger. De taaie Duitse bokser was duidelijk niet van plan op te geven, maar Rutger liet in alle rondes zien dat hij de betere bokser was. Daarmee werd voor de boksverenigng Emmen de mooie boksavond met een derde winstpartij afgesloten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda