Weer een beachvolleybal evenement georganiseerd op het Beachpark aan de Planeet te Klazienaveen.

KLAZIENAVEEN - Op 25 en 26 juni wordt er weer een beachvolleybal evenement georganiseerd op het Beachpark aan de Planeet te Klazienaveen. Na een afwezigheid van enkele jaren zijn een groep van 10 enthousiastelingen bijeen gekomen om het beachvolleybal nieuw leven in te blazen. Het Beachpark lag er te verlaten bij vonden ze. Met een mix van ervaringsmensen en enthousiaste jeugdleden van volleybal vereniging Tjoba zijn de voorbereidingen begonnen.



De website van Tjoba werd aangepast en er werd een nieuwe stichting opgericht. - Stichting TjobaBeach- . Ook een nieuw logo moest er komen. We gaan voor een jaarlijks terugkerend evenement, dat altijd eind juni zal plaats vinden. Sinds begin april is de inschrijving geopend en er zijn inmiddels enkele tientallen inschrijvingen binnen.

Er kan in de volgende categorieën worden ingeschreven:
CMV-jeugd 8 -12 jaar op 25 juni
Meisjes A. B, C. 12 – 18 jaar 2x2 op 25 juni
Dames t/m 1e klasse 4x4 op 25 juni
Schooljeugd/ vrije inschrijving 4x4 op 25 juni
Jongens A, B, C, 12 – 18 jr 2x2 op 25 juni
Dames t/m 1e klasse 2x2 op 26 juni
Dames t/m 1e divisie 2x2 op 26 juni
Recreanten Mix 6x6 op 26 juni
Recreanten 4x4 op 26 juni

Natuurlijk kunnen er nog genoeg teams bij, voordat we ruimte tekort komen. Vooral de jeugdige volleyballertjes en ook jeugd van scholen en andere verenigingen zijn van harte welkom om de sport eens te komen proberen. In het zand kan volleyballen ontzettend leuk zijn. Dus bij interesse, geef je op, dan proberen we er met elkaar er een zeer gezellig, sportief en interessant toernooi van te maken .

Naast het toernooi willen we ook Beach trainingen gaan aanbieden, om de jeugd wat meer technieken van deze sport aan te leren. Dit gaat spelende wijs voor degene die nog geen ervaring hebben. En wat fanatieker voor diegene die echt door willen met het beachvolleybal.

Als je interesse hebt, neem dan even contact met ons op. tc@tjoba.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda