Volleybal

Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen ’95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.
Reageer!

Meisjes B Emmen’95 door naar finale NOJK.

EMMEN - Afgelopen zaterdag is meisjes B van Emmen 95 erin geslaagd om door te dringen tot de finale van de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen. Door een ijzersterke service, goede aanvallen en stabiele pass waren de meiden van coaches Jochem Wolkorte en Malon Mars in de poulewedstrijden veel te sterk voor de teams van Orion uit Doetinchem en Reflex uit Kampen.
Reageer!

Tjoba dames winnen topduel tegen De Bever

KLAZIENAVEEN - In de dames 2e Divisie A stond zaterdagavond in sporthal De Zon de topper tussen koploper De Bevers en Payroll Professionals Tjoba op het programma. Het werd een ware zegetocht voor de dames van trainer/coach Steffen Onvlee, want het werd maar liefst een 4-0 overwinning.
Reageer!

Dames Emmen 95 onderuit tegen WSV

WARNSVELD – In de Dames Eerste Divisie A verloren de dames van Emen’95 de uitwedstrijd in Warnsveld tegen WSV met 3-1. Na een 3-0 achterstand via de setstanden 25-18, 25-13 en 26-24 wisten de Emmer dames de eer te redden door de vierde set met 19.25 te winnen.
Reageer!

Dames Tjoba veel te sterk voor Annen

KLAZIENAVEEN – In de Dames Tweede Divisie A was koploper Payroll Professionals Tjoba ook te sterk voor de dames uit Annen. Via de setstanden 25-13, 25-21, 25-17 en 25-17 kenden de Klazienaveense dames geen pardon met Annen.
Reageer!

Heren Emmen 95 winnen van SVI

ZWOLLE – In de heren Derde divisie B wonnen de heren van Emmen 95 met 3-1 van Jumbo Sellekamp/SVI.
Reageer!

Slaperig Side-Out morst punten

TER APEL - Zaterdagmiddag 15.00 in de auto naar Ter Apel, om tegen Pegasus heren 1 te volleyballen. Door de goede overwinning van vorige week en een harde trainingsweek gingen de heren vol goede moed en met zelfvertrouwen de wedstrijd in.
Reageer!

40e Theo Gerth Einde jaar toernooi 2016

KLAZIENAVEEN - 27, 28 en 29 December 2016 organiseert PayRoll Professionals Tjoba het 40e straten volleybaltoernooi. Sinds December 1976 hebben vele teams, bestaande uit hoofdzakelijk families of straten, deelgenomen aan het toernooi. Een mooie gelegenheid voor teams uit andere sporten een leuke gezellige sportieve afsluiting van het jaar te hebben.
Reageer!

Emmen ’95 Volleybal Nederlands Kampioen O18

LICHTERVOORDE – De A meiden van Emmen ’95 volleybal hebben zich voor het eerst in de clubhistorie gekroond tot Nederlands Kampioen onder de 18. Dit weekend werd de finale ronde van het Nederlands Open Jeugd Kampioenschap gespeeld. Hierbij mogen de beste speelsters binnen hun leeftijdscategorie samengevoegd worden bij hun club om vervolgens te strijden om de nationale titel. Emmen ’95 was maar liefst met drie leeftijdscategorieën present bij de laatste acht teams van Nederland. Een unieke prestatie gezien alleen de eredivisie club Set-Up ’65 dezelfde aantal meiden teams present had bij de laatste acht van Nederland.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda