In deze categorie

Wielrennen

Datum PWZ Zuidenveldtour 2020 bekend

NIEUW AMSTERDAM / DALEN - De negenentwintigste PWZ Zuidenveldtour wielerwedstrijd wordt gehouden op zaterdag 25 april 2020. De start is om 12.00 uur in centrum van Dalen en de finish is even na half vijf aan de Vaart Noordzijde te Nieuw Amsterdam. Vorig jaar moest de wedstrijd uitgesteld worden vanwege het Koningsfeest, daardoor werd de wedstrijd pas op 11 mei verreden.
Reageer!

Wereldkampioene Annemiek van Vleuten publiekstrekker bij Superprestige Gieten.

GIETEN - Annemiek van Vleuten, de recente wereldkampioene op de weg, zal zondag 13 oktober aan de start staan bij de 44e Internationale Telenet Superprestige Veldrit in Gieten. De superieure van Vleuten wist in Yorkshire op een meer dan indrukwekkende wijze de wereldtitel bij de elite vrouwen te pakken, dit na een solo van meer dan 100 kilometer. De organisatoren in Gieten zijn ook meer dan ingenomen dat zij voor de 2e keer aan de veldrit zal deelnemen.
Reageer!

Nederlandse medailleregen op slotdag WK Para-cycling

Tim de Vries verslaat Zanardi en Jetze Plat voltooit trilogie EMMEN - Jetze Plat (MH4), Jennette Jansen (WH4) en Tim de Vries (MH5) hebben op de slotdag van de WK Para-cycling in Emmen voor nieuw Nederlands succes gezorgd. Voor Plat en Jansen was het de tweede wereldtitel, na eerder ook al de tijdrit te hebben gewonnen. De regenboogtrui voor Tim de Vries kwam er na een spannende strijd met Alessandro Zanardi, de voormalig Formule 1-coureur die De Vries eerder in de tijdrit nog van goud afhield.
Reageer!

Tandemduo Bangma en Bos wereldkampioen

Zilvr voor Martin van de Pol in de MC5-categorie EMMEN - Bangma en Patrick Bos hebben op dag 4 van de Wereldkampioenschappen Para-cycling 2019 in Emmen goud gewonnen in de wegwedstrijd. Het is voor het tandemduo de eerste wereldtitel op de weg. Voor TeamNL is het de tweede gouden medaille bij de tandems op de WK in eigen land, eerder veroverde het duo Vincent ter Schure/TimoFransen de wereldtitel in het tijdrijden.
Reageer!

Jetze Plat, Alex Zanardi en Jennette Jansen wereldkampioen tijdrijden in Emmen

EMMEN - Jetze Plat (MH4) en Jennette Jansen (WH4) hebben op dag 3 van de Wereldkampioenschappen Para-cycling in Emmen met succes hun wereldtitel in het tijdrijden verdedigd. In de MH5-categorie eindigde Tim de Vries als tweede, achter oud Formule 1-coureur Alessandro Zanardi. Ook Carmen Koedood (WH2) en Chantal Haenen (WH5) zorgden voor Nederlands succes. Koedood, uitkomend in de WH2-categorie, moest net als De Vries genoegen nemen met zilver. Voor Chantal Haenen was er een bronzen medaille.
Reageer!

Goud voor Ter Schure en Fransen op dag 2 WK Para-cycling 2019

EMMEN - Vincent ter Schure en Timo Fransen hebben op dag 2 van de Wereldkampioenschappen Para-cycling 2019 in Emmen goud gewonnen in de tijdrit. Het is voor het Nederlandse tandemduo hun eerste wereldtitel, nadat ze eerder al goud wonnen op de Paralympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Vincent ter Schure: â??Dit voelt wel als loon naar werken.â??
Reageer!

Met Kleintje Fiets4Daagse richting WK Paracycling in Emmen

DALEN/EMMEN - Ter ere van UCI Para-Cycling Road World Championships 2019 in Emmen, van 11-15 september, wordt er weer een prachtige fietsweek georganiseerd. Dit WK is het toetje na de organisatie van twee succesvolle wereldbekerwedstrijden in 2017 en 2018. In deze week valt er voor iedereen elke dag iets te beleven; Bezoek het beweegplein met verschillende sportactiviteiten en test hoe fit je bent (11-13 september Raadhuisplein, 14-15 september Meerdijk).
Reageer!

Voor de 3e keer de “Iedereen verdient een morgen toch(t) van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE - De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 30 juni a.s. een fietstoertocht vanuit het Nieuw-Weerdinge. Het betreft een sponsortocht en een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan KWF (Kankerbestrijding). De organisatie wordt ondersteund door Nieuw-Weerdinge Gezond.
Reageer!

Internationaal deelnemersveld tijdens feestelijke jubileumeditie wielerwedstrijd Kleine Hein

EMMEN - Op zaterdag 20 april a.s wordt in Emmen voor de 40e keer de wielerwedstrijd de Omloop door het Land van Kleine Hein verreden. Niet alleen kent deze feestelijke editie een internationaal deelnemersveld, maar vindt er ook een randprogramma plaats met onder andere een bijzondere expositie over deze jubilerende wielerronde. Wielersportvereniging Emmen organiseert op zaterdag 20 april drie wedstrijden door het (veen)gebied Barger-Compascuum, Emmer-Compascuum, Barger-Oosterveld en Nieuw-Dordrecht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda