In deze categorie

Wielrennen

WSV Emmen ruim vertegenwoordigd op NK wielrennen!

EMMEN - De selectiecommissie van de KNWU-Noord heeft op basis van een aantal selectiewedstrijden in het noorden bepaald wie aan het NK wielrennen mag deelnemen. Dit jaar mogen er 10 jongens en meisjes van de Wielervereniging Emmen meedoen. Op 17 juni wordt het NK gehouden in het Brabantse Steenbergen. WSV Emmen/ hoofdtrainer jeugd Guus Thijssen is enorm trots. “Je merkt dat het wielrennen in Emmen enorm in de lift zit.
Reageer!

Junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes

EMMEN - Als kijkspel was de wedstrijd van de junior-vrouwen en nieuwelingen-meisjes verreweg het leukst, al zullen sommigen daar totaal anders over denken gezien de valpartijen die zich in het begin voordeden en wellicht ook wel door een wat teleurstellende prestatie zo hier en daar. Maar er gebeurde wel veel.
Reageer!

Schrijf je nu in voor de RegioBank Drentse Fiets4Daagse

DIEVER – De inschrijving voor de Drentse Fiets4Daagse is weer van start gegaan. Ook dit jaar kunnen deelnemers zich voordelig inschrijven via de website. De Drentse Fiets4Daagse biedt al jarenlang veel verschillende routes en afstanden aan, vanuit maar liefst acht startplaatsen. Dit jaar komen er nog een paar extra routes bij.
Reageer!

Laatste trainingsrit WSV Emmen bracht volop strijd

EMMEN - De laatste trainingsrit op de Meerdijk in Emmen bracht zaterdag 50 renners aan de start. Een redelijk aantal gezien de concurrentie van met name de Col du VAM voor masters. Het tempo zat er direct goed in. Junior Huub Deelstra was de eerste aanvaller van de dag. Daarna namen Gudo Hartog en Douwe Doorduin, de studenten van Tandje Hoger, het stokje over. Maar ook dit duo werd na enkele ronden weer ingerekend.
Reageer!

Arianna Pruisscher wint vrouwenklassieker

STRIJEN - Arianna Pruisscher, die tegenwoordig in Sittard verblijft, heeft haar eerste seizoenszege alweer te pakken. Zaterdag won zij in Zuid-Holland de Omloop van Strijen, een klassieker over een afstand van 80 km. In de eindsprint was zij de snelste van het peloton. Zij klopte Phaedra Krol (Heerde) en Susanne Meistrok uit Elshout. Vorig jaar stond Arianna al als tweede op het podium in deze vrouwenklassieker.
Reageer!

Voor de 26e keer de Slenerveldtocht van FTC Toerlust.

NIEUW WEERDINGE. De fietstoerclub Toerlust uit Nieuw-Weerdinge organiseert op zondag 19 november aanstaande voor de 26e keer de jaarlijkse veldtoertocht vanuit het 't Haantje. De tocht leidt de deelnemers langs een met linten goed gepijlde route door de bossen rondom 't Haantje. De deelnemers kunnen kiezen uit 3 zeer aantrekkelijke routes over louter bospaden. Er zijn korte routes van 25 en 30 km, en een langere route van 50 kilometer. De begin- en eindkilometers gaan over prachtig heuvelachtig terrein. Tijdens de tocht kan men nog bepalen welke afstand men wil gaan rijden.
Reageer!

Bushbikers Sleen

NIEUW AMSTERDAM - MTB vereniging Bushbikers is een van de weinige mountainbike verenigingen in de regio Zuidoost Drenthe die naast de NTFU nu ook aangesloten is bij de KNWU. Hiermee heeft de vereniging aan de wens van een aantal leden kunnen voldoen en is het voor deze leden mogelijk om met een wedstrijdlicentie deel te nemen aan wedstrijden die onder de vlag van de KNWU worden georganiseerd.
Reageer!

Dido Jalving op het podium

EMMEN - Bij het begin leek het er even op, dat de jeugdveldrit op de Meerdijk in Emmen dreigde te zullen verregenen. De vele paraplu’s kwamen op dat moment uitstekend van pas. Maar naarmate de wedstrijddag vorderde veranderde het weerbeeld langzaam maar zeker in een meer positieve variant. Daarmee kregen de vrijwilligers gelukkig loon naar werken, want zij hadden zich de afgelopen weken het vuur uit de sloffen gelopen om alles op tijd voor elkaar te krijgen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda