In deze categorie

Wielrennen

4e Geopark Hondsrug Classic 14 en 15 oktober 2017

GASSELTE - Op zondag 15 oktober wordt de Geopark Hondsrug Classic voor de 4e keer georganiseerd. De classic kent een uitdagend parcours met een lengte van ruim 60 km door de (Staats)bossen van Gieten en Gasselte. Om 11 uur wordt het startschot gegeven en zullen alle deelnemers met een massa start tegelijk starten.
Reageer!

Zeges voor jeugd WSV Emmen

HOOGEVEEN - In de “stille” periodes van het wegseizoen worden er in het district Noord op verschillende locaties zogenaamde interclubwedstrijden georganiseerd. Zaterdag was dat het geval in Hoogeveen, waar jeugdrenner Luco Bos uit Emmen op de Bentincksdijk de overwinning pakte bij de 10-jarigen na een fraaie sprintzege.
Reageer!

Regen spelbreker Gouden Pijl

EMMEN - De jubileumuitgave van de Gouden Pijl bood volop vertier. Het standaard-programma (criteriums voor vrouwen, elite/beloften en profs) werd voor deze gelegenheid uitgebreid met twee leuke onderdelen, namelijk een “dikke banden race” voor de jeugd en een dernykoers voor de “oude glorie”. Zo kwam iedereen aan zijn trekken.
Reageer!

Touretappewinnaar Bauke Mollema naar Emmen

EMMEN - Dinsdag 8 augustus rijden de amateur- en profrenners voor de veertigste keer door het centrum van Emmen. Om dit te vieren heeft de organisatie niemand minder dat etappewinnaar Bauke Mollema weten vast te leggen. Daarnaast kan het publiek zich verheugen op een heus Bike Event.
Reageer!

Arianna Pruisscher winnaar wielerronde Ternaard

TERNAARD – De omloop van Ternaard in Noord-Oost Friesland kende dit jaar voor het eerst een wedstrijd voor dames. Het parcours ging door het centrum van Ternaard en langs de zeedijk.
Reageer!

Veel belangstelling voor NK Loopfietsen

KLAZIENAVEEN - Klazienaveen stond zaterdag in het teken van het NK Loopfietsen. Fietscrossvereniging Rapid Wheels organiseerde voor de derde keer op rij dit kampioenschap voor kinderen van twee tot en met vijf jaar.
Reageer!

Geen topprestatie Tijmen Eising

EMMEN - De Nederlandse topcompetitie voor wielrenners is voortgezet in Emmen met een individuele tijdrit over een afstand van 27 kilometer. De organisatie was in handen van Jansen Event-sportmanagement.
Reageer!

Winst voor Gerrit Herrema Rabo Bushbiker Time Trial

EMMEN - Onder de meeste ideale omstandigheden heeft op zondag 9 juli jl. Gerrit Herrema uit Odoorn in een tijd van 01:10:05 de 8e Rabo Bushbiker Time Trial, een tijdwedstrijd op MTB route Sleenerzand, op zijn naam geschreven.
Reageer!

Havik winnaar tijdrit topcompetitie

EMMEN - De Nederlandse topcompetitie voor wielrenners is voortgezet in Emmen met een individuele tijdrit over een afstand van 27 kilometer. De organisatie was in handen van Jansen Event-sportmanagement.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda