Wielrennen

Wie pakt het laatste plekje bij Jumbo-Visma

Beste wielerliefhebber, Het nieuws rondom Jumbo-Visma blijft maar komen, zo aan het einde van het seizoen. Nu de fusie met Soudal Quick-Step is afgeketst moet de Nederlandse ploeg toch wat gaan sleutelen aan de selectie. Collega Youri IJnsen sprak met Merijn Zeeman, die nog op zoek is naar een nieuwe renner voor de selectie van 2024.
Reageer!

Wielerflits met alles over de super fusie

EMMEN - Zondagavond stond de wielerwereld even op zijn kop door het nieuws dat collega Raymond Kerckhoffs naar buiten bracht over de fusie waaraan Jumbo-Visma en Soudal Quick-Step al maanden aan het praten zijn. Nieuws dat insloeg als een bom, ook omdat de gevolgen van die mogelijke samenvoeging nog niet helemaal duidelijk zijn.
Reageer!

EK wielrennen via het dak van Drenthe op de VAM berg

EMMEN - Het is een heuglijke dag voor ons bij WielerFlits en RIDE Magazine, want vandaag komt het nieuwe najaarsnummer van RIDE uit. Een nummer van ruim 170 pagina's met de mooiste interviews en verhalen over alles wat je maar kan bedenken over het wielrennen. Ook over de mooiste graveltochten, fietsreizen en het allernieuwste materiaal.
Reageer!

De Vuelta a España nadert zijn einde.

Beste wielerliefhebber, WIELEREEN - De Vuelta a España nadert zijn einde. Alle ogen zijn op Jumbo-Visma gericht, ook in deze slotweek. Een historische 1-2-3 op het eindpodium is in zicht, maar toch is er ook wat kritiek op de tactiek van de Nederlandse ploeg. Moeten kopmannen Primo? Rogli? en Jonas Vingegaard zich volledig scharen achter Sepp Kuss?
Reageer!

Beste wielerliefhebber,

EMEN - De Vuelta a España is inmiddels in volle gang en al in de eerste week is er spektakel in het algemeen klassement. Na de veelbesproken ploegentijdrit in Barcelona greep Remco Evenepoel de macht in Andorra, maar gisteren (donderdag) op de Pico del Buitre had hij juist een mindere dag
Reageer!

Beste wielerliefhebber,

EMMEN - Woensdagavond was er breaking news, want er was een dopinggeval bij Jumbo-Visma te melden. De Nederlandse ploeg gaf aan dat de 22-jarige Michel Hessmann voorlopig geschorst is, omdat hij is betrapt op een verboden vochtafdrijvend middel. Dat betekent dat er voor het eerst in ruim 10 jaar een dopinggerelateerde schorsing te melden is binnen de ploeg van ploegbaas Richard Plugge. Destijds heette de ploeg nog Blanco.
Reageer!

Beste wielerliefhebber,

EMMEN - Een unicum de komende twee weken in het wielrennen. Voor het eerst in de geschiedenis is er een zogenoemd Super WK wielrennen, waarbij op elf dagen tijd dertien wereldkampioenschappen plaatsvinden verdeeld over zeven disciplines. In totaal staan er meer dan tweehonderd (!) felbegeerde en iconische regenboogtruien op het spel.
Reageer!

Gouden Pijl geeft ID-renner Sander Hummel een steuntje in de rug.

EMMEN - De 44e editie van De Gouden Pijl was een groot succes. Tienduizenden en ook echt tienduizenden mensen stonden langs het parcours terwijl alle Tour de France-helden langs zoefden of men stond te genieten van de vele muzieloptredens. Het was werkelijk weer één groot volksfeest. Het Dagblad van het Noorden sprak zelfs over 50.000 bezoekers. Waarbij het natuurlijk prachtig was dat uigerekend de winnaar van de Bolletjestrui Giulio Ciccone als winnaar over de streep kwam.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda