Zaalvoetbaltoernooien

MSC wint finale PWZ met overmacht van Noordscheschut

Steenwijksmoer – De hoofdklasser MSC uit Meppel is de grote winnaar geworden van de 42ste editie van het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de poule had MSC moeite met Noordscheschut en Nieuw Buinen en in de kruisfinale met HZVV, maar in de finale tussen MSC en Noordscheschut was het krachtsverschil erg groot. De Meppelers boekten een overtuigende 7-0 overwinning na een 5-0 ruststand. Het is de tweede keer dat MSC het toernooi won en vorig jaar werd de ploeg vierde.
Reageer!

Titelverdediger Elim is uitgeschakeld. Nieuw Buinen is zesde en laatste finalist

Steenwijksmoer – De teams in de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben de tendens van de vorige rondes voortgezet, want ook de tussenronde kende een ongekend spannende apotheose. Titelverdediger Elim leek na drie zeges op rij de beste papieren te hebben voor de finale, maar Nieuw Buinen stak daar in de absolute slotfase nog een stokje voor en voegt zich zaterdag bij de finalisten CSVC, MSC, Noordscheschut, ASVB en HZVV.
Reageer!

Finalisten Ladies Cup Emmen bekend na spannende poulefase

EMMEN - Afgelopen zondag werd in drie sporthallen de poulefase afgewerkt van de tweede editie van de Ladies Cup Emmen. Achttien teams streden om de zes finaleplaatsen. In poule A in Angelslo bleef het tot op het laatste moment spannend. JVZ verzekerde zich van de eerste plaats door 13 punten bij elkaar te spelen. Voor BDE bleef het langer spannend.
Reageer!

Tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi voor één finaleplaats

STEENWIJKSMOER - Woensdagavond wordt in sporthal Angelslo de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi afgewerkt. In sporthal Angelslo in Emmen strijden woensdagavond vanaf 18.00 uur Elim, EMMS, Nieuw Buinen, ZZVV en Gramsbergen om nog één plaats in de finaleplaats in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ). De winnaar van de tussenronde schaart zich als laatste en zesde bij de inmiddels geplaatste vijf finalisten CSVC, HZVV, Noordscheschut, ASVB en MSC.
Reageer!

Veel spanning en sensatie in zinderende halve finale PWZ

Steenwijksmoer -?? De vijf sporthallen waarin de halve finales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werden afgewerkt, trillen nog steeds na. Wat een spanning en sensatie bracht de halve finale met onverwachte scenarioâ??s en zinderende ontknopingen.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kent veel doelpunten

Titelverdediger Elim gaat als tweede in haar poule naar kwartfinale Steenwijksmoer – De 42ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is zaterdag 22 december spectaculair van start gegaan. Er werd lustig op los gescoord door de honderd clubs, want er werd vijftig keer meer doel getroffen dan de vorige editie: 959 keer.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi barst zaterdag los

STEENWIJKSMOER - Velen hebben er al maanden naar uitgekeken, maar zaterdag 22 december is het weer zo ver. Het populaire Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi gaat dan voor de 42ste keer van start en de spanning is al voelbaar in Drenthe, Overijssel en Groningen. De voorronde staat bol van aantrekkelijke derby’s en dat maakt de eerste ronde van het toernooi zo boeiend. Opvallend is dat de finale van de 41ste editie tussen titelverdediger Elim en Noordscheschut tijdens de voorronde opnieuw op het programma staat.
Reageer!

Ladies Cup Emmen gaat binnenkort van start

EMMEN - De tweede editie van de Ladies Cup Emmen zal van start gaan met maar liefst 18 teams. Het zaalvoetbaltoernooi voor vrouwenteams uit de regio heeft dus duidelijk aan populariteit gewonnen. De 18 teams komen uit de gemeente Emmen en omstreken. De organisatie is dan ook zeer tevreden over het aantal aanmeldingen. Vorig jaar namen 9 teams deel, dit jaar dus een verdubbeling daarvan.
Reageer!

42ste editie Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is in aantocht

STEENWIJKSMOER - De 42ste editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi is in aantocht. Op 22 december 2018 vanaf 18.00 uur gaat deze editie van start in twintig hallen tegelijk en een van de honderd deelnemende teams zal op zaterdag 5 januari 2019 gehuldigd worden als de winnaar.
Reageer!

Elim wint 41ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Vierdeklasser sc Elim zorgt voor daverende verrassing STEENWIJKSMOER – De zaterdag vierdeklasser sc Elim heeft voor een daverende verrassing gezorgd door voor het eerst in de geschiedenis het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi te winnen. Elim werd tweede in de poule achter titelverdediger Noordscheschut en bereikte de grote finale door MSC in de kruisfinale te verslaan. In de finale won Elim na een 2-1 ruststand met maar liefst 5-1 van buurman Noordscheschut.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda