Zaalvoetbaltoernooien

6e SNS G-jeugdzaalvoetbaltoernooi weer geslaagd

EMMERSCHANS - De organisatie van het 6e SNS G-voetbaltoernooi van EHS�¢??85 kan weer op een leuk en zeer geslaagd toernooi terugkijken. De Simone FM bus hield iedereen op de hoogte door live reportages uit te zenden vanuit de sporthal. De deelnemende teams hebben gestreden als leeuwen.
Reageer!

MSC wint finale PWZ met overmacht van Noordscheschut

Steenwijksmoer – De hoofdklasser MSC uit Meppel is de grote winnaar geworden van de 42ste editie van het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In de poule had MSC moeite met Noordscheschut en Nieuw Buinen en in de kruisfinale met HZVV, maar in de finale tussen MSC en Noordscheschut was het krachtsverschil erg groot. De Meppelers boekten een overtuigende 7-0 overwinning na een 5-0 ruststand. Het is de tweede keer dat MSC het toernooi won en vorig jaar werd de ploeg vierde.
Reageer!

Titelverdediger Elim is uitgeschakeld. Nieuw Buinen is zesde en laatste finalist

Steenwijksmoer – De teams in de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben de tendens van de vorige rondes voortgezet, want ook de tussenronde kende een ongekend spannende apotheose. Titelverdediger Elim leek na drie zeges op rij de beste papieren te hebben voor de finale, maar Nieuw Buinen stak daar in de absolute slotfase nog een stokje voor en voegt zich zaterdag bij de finalisten CSVC, MSC, Noordscheschut, ASVB en HZVV.
Reageer!

Finalisten Ladies Cup Emmen bekend na spannende poulefase

EMMEN - Afgelopen zondag werd in drie sporthallen de poulefase afgewerkt van de tweede editie van de Ladies Cup Emmen. Achttien teams streden om de zes finaleplaatsen. In poule A in Angelslo bleef het tot op het laatste moment spannend. JVZ verzekerde zich van de eerste plaats door 13 punten bij elkaar te spelen. Voor BDE bleef het langer spannend.
Reageer!

Tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi voor één finaleplaats

STEENWIJKSMOER - Woensdagavond wordt in sporthal Angelslo de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi afgewerkt. In sporthal Angelslo in Emmen strijden woensdagavond vanaf 18.00 uur Elim, EMMS, Nieuw Buinen, ZZVV en Gramsbergen om nog één plaats in de finaleplaats in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi (PWZ). De winnaar van de tussenronde schaart zich als laatste en zesde bij de inmiddels geplaatste vijf finalisten CSVC, HZVV, Noordscheschut, ASVB en MSC.
Reageer!

Veel spanning en sensatie in zinderende halve finale PWZ

Steenwijksmoer -?? De vijf sporthallen waarin de halve finales van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi werden afgewerkt, trillen nog steeds na. Wat een spanning en sensatie bracht de halve finale met onverwachte scenarioâ??s en zinderende ontknopingen.
Reageer!

Veel verrassingen in spectaculaire kwartfinale PWZ

Steenwijksmoer - De kwartfinale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi stond bol van de verrassingen. Naast enkele favorieten als Elim, Noordscheschut, MSC en Hoogeveen zondag werden Gramsbergen, ASVB en EMMS verrassend ook poulewinnaar.
Reageer!

Voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kent veel doelpunten

Titelverdediger Elim gaat als tweede in haar poule naar kwartfinale Steenwijksmoer – De 42ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is zaterdag 22 december spectaculair van start gegaan. Er werd lustig op los gescoord door de honderd clubs, want er werd vijftig keer meer doel getroffen dan de vorige editie: 959 keer.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda