Hampshire Hotel weer decor Boogie Bar Time in Hampshire Hotel

BARGER OOSTERVELD â


De nieuwe naam Boogie Bar werd bedacht tijdens een familie bijeenkomst, zegt Willen Lubbers.. ,,De naam moest een beetje swingend zijn en plotseling rolde boogie over de tafel. Het kwartje was gevallen want achter Boogie werd gewoon Bar aangeplakt”.

Het moment van de geboorte van een discotheek die tot ver in de omtrek de belangstelling van de jeugd trok. Veel bekende artiesten, bands en dj’s hebben muzikaal hun bijdrage geleverd aan het grote succes. Aanstaande zaterdag dus even weer terug in de tijd want de Boogie Bar werd door de steeds mindere toeloop van de hand gedaan en werd niet veel later op een steenworp afstand Melody geopend. In 2012 werd voor de eerste keer een reünie gehouden in Hampsire Hotel met ruim 2500 bezoekers en de hoop bij vader en zoon Lubbers is in ieder geval op een zelfde belangstelling.

Ook nu komen er weer veel bekende bands zoals de Blake Lake, Fragment en dj’s, Dylana Smith met Jeff Zwart als de dj’’s Jaap de Bruin, Evert en Mental Theo. Ook zullen de beroemde speklappen van Tantie Teiken op deze avond niet ontbreken. Voorafgaande aan deze reünie zijn alle oud-medewerkers uitgenodigd voor een buffet om even in alle rust herinneringen op te halen. Daarna zal om 20.00 uur de echte reünie van start gaan. Hopelijk wordt dit voor iedereen weer een geweldige avond besluiten Willem en Henk Lubbers eendrachtig. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda