4e Festival Fable & Fantasy weer groot succes

EMMEN - Fable & Fantasy, het fantasy evenement van het Noorden in Emmen werd ook het afgelopen weekend voor de 4e keer weer een groot succes. Men kon er genieten van muziek, hapje en drankje, een kijkje nemen op de fair of meedoen aan workshops of activiteiten.


Tijdens Fable & Fantasy waande men zich weer in een andere wereld, de wereld van de fantasie, waar men gezien werd maar ook gezien wilde worden. Het was weer een plaats waar men vooral zichzelf kon blijven. In een prachtig kostuum rondlopen of gewoon in je eigen gewone kleding en ondanks dat het bijna tropische temperaturen waren, gaf heel veel vrijheid

Het volledige Rensenpark was weer omgetoverd tot een fantasie wereld waar men sprookjesfiguren tegen het lijf liep, maar ook mensen die zich als speler in grote favoriete film lieten zien en dat vanaf de middeleeuwen tot in de wereld van de steampunk. Voor elk wat wils en men kwam er iedere fantasy/cosplay stijl tegen. Er waren fantasy kraampjes en het Rensenpark zat vol met avonturen.

Nieuw dit jaar was dat ook de clan Sassenachs op deze Fable & Fantasy een kamp in Schotse stijl hadden opgebouwd met tenten en Iuifels die de 18″ -eeuwse historie uitademde. Zij demonstreerden diverse ambachten en iedereen was welkom en kond genieten van optredens van de Sassenachs Warpipes & Drums.

Ten opzichte van de vorige editie zijn wij opnieuw weer iets gegroeid, zegt organisator Gerrie Enninga. ,,Ik ben nu dan ook weer een zeer tevreden man, ook wat betreft het bezoekersaantal dat nu denk ik tussen de drie en vier duizend bezoekers ligt. Je merkt ook dat men dit festival nu ook in Emmen begint te kennen. Ik verwacht dan ook en dat is ook de doelstelling, dat dit evenement op deze mooie locatie nog verder kan groeien”.

Mooie en soms heel bijzondere uitbeeldingen trof men het afgelopen weekend aan op het Rensenpark. (foto Bennie Wolbers) Zie het foyoboek

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda