BARREL Food Truck Fest tijdens het Pinksterweekend in Emmen

EMMEN - BARREL Food Truck Fest: op culinaire ontdekkingsreis tijdens het Pinksterweekend in Emmen. BARREL Food Truck Fest is uitgegroeid tot een vast item op de zomerkalender van Emmen. Als de lekkerste aftrap van het evenementenseizoen is BARREL een oase voor foodies; met 25 met zorg geselecteerde foodtrucks die streetfood serveren. Tijdens het Pinksterweekend kun je van vrijdag 17 t/m maandag 20 mei genieten van exotische lekkernijen tot hartverwarmende klassiekers. Dit festival is een smaakvolle ontdekkingsreis.


Zomerse Vibes en gratis toegang
Het Raadhuisplein wordt getransformeerd tot een levendige smeltkroes van zomerse wereldkeukens tijdens BARREL Food Truck Fest. De kleurrijke ambiance en de verleidelijke geuren van de meest heerlijke gerechten laat de harten van alle foodies sneller kloppen. En het beste van alles: de toegang is helemaal gratis!


Een Paradijs voor Foodies, geschikt voor Iedereen
BARREL Food Truck Fest is geschikt voor het hele gezin. Kinderen zullen zich vermaken op het Raadhuisplein, in de speeltuin, op de skatebaan en bij de fonteinen, terwijl ouders genieten van de smaakvolle lekkernijen uit de rollende keukens en de levendige sfeer. Of je nu een fijnproever bent, een liefhebber van streetfood of gewoon op zoek bent naar een gezellig dagje uit: BARREL Food Truck Fest heeft voor elk wat wils.


Duik in de Smaakvolle Wereld van BARREL Food Truck Fest!
BARREL Food Truck Fest
Raadhuisplein Emmen | Toegang is GRATIS
Vrijdag 17 mei: 16:00 – 00:00 uur
Zaterdag 18 mei: 12.00 – 00.00 uur
Zondag 19 mei: 12.00 uur – 22.00 uur
Maandag 20 mei: 12.00 – 21.00 uur

Volg de laatste nieuwtjes - en om te zien welke foodtrucks tijdens het Pinksterweekend allemaal naar Emmen komen - BARREL Food Truck Fest op Instagram en Facebook @barrelfoodtruckfest.

(Foto’s door: Chantal Eelen)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda